Aš darau visai be sąnariukų - tiesiog apdygsniavau aplinkui ir sutraukiau Bet galva man vistiek nepatinka, gal akys per mažos, gal kad nesutraukiau akiduobių, nu nežinau, gal nosį per mažą išsiuvinėjau - nepatinka man Guli dabar visos dalys nesujungtos - nekyla rankos
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 22, 10:50)
O aš paklaust norėjau, jei galvoju siūti be sąnariukų, tai kaip su galva elgtis, nes jei tiesia siūle susiūsiu gi nesąmonė gausis, ar ne?
Galvos apačią gražiai užtrauki, užsiuvi.
Tada, kai tvirtini kojas virvele, ta pacia ilga, istrauki per kaklo vietą, tada į galvą, už vienos ausies, po to uz kitos, tada i kūną, ir link kitos kojos. Gaunasi toks kryžminis ant dviejų virvelių pritvirtinimas (schemą merginos buvo įdėjusios), laikosi tikrai tvirtai.
p.s. įkeliu meškiuką su virvutėmis. ten, kur letenos buvo pritvirtintos, lieka mažos duobelės. Matosi, kad ant viršaus užsiūtos sagos. Duobelių nėra ir dekoratyvu. o galvos tvirtinimo siūlai pasilieka po ausimis.
Papildyta:
QUOTE(Jurblond @ 2012 02 22, 11:21)
Aš darau visai be sąnariukų - tiesiog apdygsniavau aplinkui ir sutraukiau Bet galva man vistiek nepatinka, gal akys per mažos, gal kad nesutraukiau akiduobių, nu nežinau, gal nosį per mažą išsiuvinėjau - nepatinka man Guli dabar visos dalys nesujungtos - nekyla rankos
padaryk tonavimą pastele aplink akis - akys atrodys didesnės. Jei nosis nepatinka - persiuvinėk. Nukerpi siūlus, ištrauki ir vėl siuvinėji, kartais ir 4, ir 5 kartus.
Nesidaro viskas iš karto. Reikia įdirbio. Kartais, net pabaigtą meškiuką reikia taisyti, nes pačiupinėji ir supranti: vat čia turėjo būti kitaip. Tai procesas, kūryba.
O kūryba visada yra kančia!
Arbatėle,labai mielas meškutis
Dar norėjau paklausti,kaži ar tonuoti galima su akriliniais dažais? Ir kaip ten paskui,gal pašukuoti,kad nebūtų sulipęs kailiukas?
Dar norėjau paklausti,kaži ar tonuoti galima su akriliniais dažais? Ir kaip ten paskui,gal pašukuoti,kad nebūtų sulipęs kailiukas?
Akriliniai sukietėja. Kailiukui nelabai tinka.
Supratau,tada reiks ieškotis pastelės
Na ir spartuoles visos , tiek darbu jau atlikot, kad siaubelis
As tai buvau uzsivertusi kitokiais darbeliais, tai greiciausiai tik sendien pradesiu iskarpeles darytis...
Labai gerai sakai, kad kartais ir persiuti reikia.... Man taip daznokai buna su akytem
Labai grazus sitas meskius... Pasakiskai atrodo... Tavo gamybos?
As tai buvau uzsivertusi kitokiais darbeliais, tai greiciausiai tik sendien pradesiu iskarpeles darytis...
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 22, 12:53)
Galvos apačią gražiai užtrauki, užsiuvi.
Tada, kai tvirtini kojas virvele, ta pacia ilga, istrauki per kaklo vietą, tada į galvą, už vienos ausies, po to uz kitos, tada i kūną, ir link kitos kojos. Gaunasi toks kryžminis ant dviejų virvelių pritvirtinimas (schemą merginos buvo įdėjusios), laikosi tikrai tvirtai.
p.s. įkeliu meškiuką su virvutėmis. ten, kur letenos buvo pritvirtintos, lieka mažos duobelės. Matosi, kad ant viršaus užsiūtos sagos. Duobelių nėra ir dekoratyvu. o galvos tvirtinimo siūlai pasilieka po ausimis.
Papildyta:
padaryk tonavimą pastele aplink akis - akys atrodys didesnės. Jei nosis nepatinka - persiuvinėk. Nukerpi siūlus, ištrauki ir vėl siuvinėji, kartais ir 4, ir 5 kartus.
Nesidaro viskas iš karto. Reikia įdirbio. Kartais, net pabaigtą meškiuką reikia taisyti, nes pačiupinėji ir supranti: vat čia turėjo būti kitaip. Tai procesas, kūryba.
Papildyta:
Labai gerai sakai, kad kartais ir persiuti reikia.... Man taip daznokai buna su akytem
QUOTE(S.B.M. @ 2012 02 22, 12:24)
Šis maniškis, iš pirmesnių (įkėliau savo, nes greičiau rasti nei internete ).
Labai norėtųsi, kad merginos kažką radusios įdomaus internete nesivaržytų įkelti. Nes jei tai jums įdomu, bus įdomu dar kažkam.
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 22, 13:53)
ten, kur letenos buvo pritvirtintos, lieka mažos duobelės. Matosi, kad ant viršaus užsiūtos sagos. Duobelių nėra ir dekoratyvu. o galvos tvirtinimo siūlai pasilieka po ausimis.
Tai tvirtinasi ne su sagutėm? Jas vėliau tik dėl grožio prisiuva? Maniau, kad jos tvirtimą duoda
Taip, pasidėjusi aš tą galvą prieš save , vis galvoju, kas negerai su ja . Nosį persiuvinėsiu tikrai, akis patonuosiu, nes rimtai per mažos. O akiduobių netraukiau visai, nes akys užspaudžiamos, gal pabandyti patraukti tas vietas?
Gryžau prie savo HAED siuvinėjimo meškiukas man sudėtingesnis pasirodė. Bet gal sujungus dalis man jis visai patiks. Jooo, sudėtinga su meškiais
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 22, 13:29)
Šis maniškis, iš pirmesnių (įkėliau savo, nes greičiau rasti nei internete ).
Labai norėtųsi, kad merginos kažką radusios įdomaus internete nesivaržytų įkelti. Nes jei tai jums įdomu, bus įdomu dar kažkam.
O man jis labai labai fainuolis... Ir tos gelytes
sedau vakar siuti , prisiryjau puku nuo kailiuko ...veee reikia pabaigti dar kas liko ir isdulkinti pukus nes ties kirpimu nuo krastu byra...kaskaip baiminuosi kad medziaga po kailiuku pairs ir išsileis meskis, bet patiko kaskur paskaičiau kad patepti skiestais pva klijais kad ties siulėm medziaga neatsiardytu.
QUOTE(ramushka @ 2012 02 22, 15:50)
sedau vakar siuti , prisiryjau puku nuo kailiuko ...veee reikia pabaigti dar kas liko ir isdulkinti pukus nes ties kirpimu nuo krastu byra...kaskaip baiminuosi kad medziaga po kailiuku pairs ir išsileis meskis, bet patiko kažkur paskaičiau kad patepti skiestais pva klijais kad ties siulėm medziaga neatsiardytu.
kažkur