Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Man galva taip pat gavosi pailga, labiau į peliuką panaši unsure.gif
Atsakyti
megaitės, kur vilniuje nešat žirklutes galast, turiu is probear ir nekerpa galas jau sad.gif
Atsakyti
hi.gif
O aš taip kimšau tą galvą,kad net du pagaliukus sulaužiau lotuliukas.gif ,bet išėjo beveik apvali.Gal aš persistengiau g.gif
P.S. žirklutes kažkada nešiau galasti prie kalvarijų turgaus,tiksliau prieš turgų.Ten tokia kamarėlė maža,o joje dėdė sėdi ir galanda peilius ir žirkles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudmilka: 20 vasario 2012 - 17:28
o gal tie kur raktus gamina kaži negaletu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 20, 18:35)
o gal tie kur raktus gamina kaži negaletu  g.gif

"Danesoj" galanda, ten siuvyklos meistrai, manau pagalastu tinkamai, pas raktininkus nenesciau geru zirkliu cool.gif

ten kaip tik sian pirkau karoliuku, 500 g - 10 Lt bigsmile.gif tai sianakt vyks darbai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 20 vasario 2012 - 17:52
Arbatėle, jaučiu žinau kodėl man meškino galva pailga gavosi biggrin.gif Nes nepadariau tų įsiuvukų doh.gif nes nuo jų apvalesnė turėtų būti, ane?
Atsakyti
doh.gif vos nenusipirkau as katytėms silikoninio kraigo pažiurejau na gal ir akmenukai bet kazi ar tie, jo isskalbus kaži kas gautusi lotuliukas.gif , ot blondinė......negaliu savimi atsižaveti, gal tados bersiu karoliukus tik manau kad jie lengvesni.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 02 20, 20:17)
doh.gif  vos nenusipirkau as katytėms silikoninio kraigo pažiurejau na gal ir akmenukai bet kazi ar tie, jo isskalbus kaži kas gautusi  lotuliukas.gif , ot blondinė......negaliu savimi atsižaveti, gal tados bersiu karoliukus tik manau kad jie lengvesni.

akmeneliai buna susverti ir supakuoti i maisukus, ant mano buvo tokia zuvis dar nupiesta, reikia ziureti prie akvariumu ir zuvyciu 4u.gif pries pilant i meskiuka, akmenelius reikia isplauti ir isdziovinti ax.gif
Atsakyti
mano meskis jau STOVI bigsmile.gif ir i mane ziuri, akytem klapsi wub.gif
liko pasipuosti kaip nors ir bus baigta bigsmile.gif

vat emiau ir pripuolus uzbaigiau su kimsimais, tada jau nieko kito nebeliko kaip imtis sanariuku, lyg ir gerai sudejau, stovi nesvyruodamas, bet tik tam tikra poza lotuliukas.gif kai pusiausvyra islaiko
bet siaip smagu, dziaugiuosi wub.gif

va pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
Oho, jau stovi bigsmile.gif Greita tu, mama_gulbe mirksiukas.gif
Aš tai su galva užsižaidžiau hihihi.gif Nu kaip smagu veidelį dėliot thumbup.gif
O galva tai apvali kaip kamuoliukas gavosi, net akiduobės nelabai įsiveržia.. Kaži, gal per daug prikimsau? g.gif
Atsakyti
Klausimėlis g.gif
Sanariukų tvirtinimo vietos ant kūnelio nepažymėtos. Kaip teisingai jas parinkti? Juk turi būti kokios nors elementarios taisyklės! Nelabai norisi eksperimentuoti be teorinių žinių.
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 02 22, 10:16)
Klausimėlis g.gif
Sanariukų tvirtinimo vietos ant kūnelio nepažymėtos. Kaip teisingai jas parinkti? Juk turi būti kokios nors elementarios taisyklės! Nelabai norisi eksperimentuoti be teorinių žinių.

Žiūri pagal situaciją!
Kad liktų vietos lyg kakliukui, kad kojos būtų taip, kad sėdėti galėtų. REIKIA eksperimentuoti, tai ir vadinasi kūryba!

Šioje temoje ir praeitos temos pabaigoje yra sudėta nemažai nuorodų į meškų siuvimo pamokas. Taip pat ir apie sąnarius. Netingėkite paieškoti, nors truputį mirksiukas.gif

Gulbele thumbup.gif

P.S. labai atsiprašau, bet man iškrito iš gyvenimo trys keturios dienos, ir negalėjau normaliai lankytis temoje. dabar vėl esu flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 22 vasario 2012 - 10:23