Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(IndresS @ 2012 02 19, 14:43)
Man šiaip irgi pagailo to gerojo kailiuko pirmam - antram meškinui, tai nusipirkau sintetinio pliušiuko, bet austiniu pagrindu (negaliu atsidžiaugt, kad nieko klijuot nereikėjo) 20cm-9lt gavosi, manau pradžiai pats tas  biggrin.gif Tikiuos ir toliau siūsis greitai ir tvirtai, nes būsimas savininkas jau rezultato nori  doh.gif  lotuliukas.gif

Prašom išduoti visus "taškus", nes mano galvoje jau ir kitos lepeškos šokinėja biggrin.gif Pačios įvairiausios.
Atsakyti
Taigi prie Kalvarijų turgaus wink.gif Ten dar Senio Šalčio maišo didumo kamšalo 'maišiuką' radau, po mažiau neparduoda biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kiek cia daug spartuoliu bigsmile.gif

As tai siandien tik ant kailiuko susipaisiau viska ax.gif Is karto kilo klausimas apie detaliu tvirtinimo vietas - iskarpoje jos nepazymetos, tai iskart pasizymeti, ar paskui jau ziureti "is akies", kai detales bis baigtos? g.gif

Na ir kadangi viena meskute siokia tokia jau pasiuvau, tai aisku iskilo visokiu klausimu - pavyzdziui, kaip formuoti akiduobes, jei naudojamos safe-eyes? ax.gif Ar imanoma be jokiu granuliatu padaryti stovinti meskiuka? Nes maniskis bus skirtas sunui, tai galvoju, pilt ten kokiu akmenu ar ne biggrin.gif Na, dar tuo paciu paklausiu, kur tu "vaikisku" sanariu isigyti galima? g.gif

Su pirmu tai sanariu neisejo kazkaip man labai tvirtai prisukt, na, su antru gal geriau bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 02 19, 15:41)
Taigi prie Kalvarijų turgaus wink.gif Ten dar Senio Šalčio maišo didumo kamšalo 'maišiuką' radau, po mažiau neparduoda  biggrin.gif

Dėkui mirksiukas.gif Nors mintis siūti iš rankomis velto veltinio man atrodo irgi nebloga. Na toks švelnus ir visiškai rankų darbo meškinas. O kad kreivas tai čia jau nuo siuvėjos šleivumo viskas priklauso, ir, tikiuosi, su laiku pagerės.
Šiandien visą dieną juokas ima. Jei jūsų jau nebežalios jaunystės ir vakų neturinti bendradarbis vis snūduriauja prie kompiuterio ir negali susikauoti darbui, neįtarinėkite jo (ne)gerais dalykais - ilgais pasisėdėjimais su draugais ir pan. Gal žmogus tiesiog naktimis mokosi siūti meškas lotuliukas.gif
Atsakyti
Be granuliato stovintį meškiuką padaryti itin sunku, labai abejoju ar pavyks.

Į kūnelį, į pačią dupcę, pilasi granuliatas.

Akiduobes galima su safe akimis padaryti, kai akys įstatytos, galva prikimšta, su siūlais patraukti.

Sąnariukų vietos iškarpoje nepažymėtos, jos šiek tiek skiriasi nuo jūsų turimų sąnarių dydžio.

Vaikiškų saugių sąnarių turėjo www.ornamentai.lt, ar dabar turi nežinau.
Atsakyti
O kiek sveria tokio dydžio kolekcinis meškiukas? blink.gif
Mano meškio kojos jau kaip inkarai pasidarė, o tik po 5 šaukštelius akmenukų įdėjau... g.gif
Atsakyti
sakykite o kaip atrodo tie akmenukai ar granulatas ir kam jis skirtas kaip suprantu kraigas i gyvunelio kaku indeli....tai ar jis kaip sakant nieko tokio jei vaikas meski bandys pakramtyti pamyluoti wub.gif , nes galvoju eiti iki kikos ir ko ten iskoti ar užteks pasakyti granulatas ir pardavėja supras apie ka kalbu. Ar deti karoliukus ir tados uzteks to svorio kad kaip "inkaras būtų. žodžiu klausimu man milijonas, ar nebutu tas pats jei idėčiau vadinamu varžtų veržlių i meškio dupce, nes kai lėle dariau dejau tai ant lentynos sedi uch nepajudinsi tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 02 20, 15:02)
sakykite o kaip atrodo tie akmenukai ar granulatas ir kam jis skirtas kaip suprantu kraigas i gyvunelio kaku indeli....

ramushka, tiktai ne kraiką mirksiukas.gif (jei skalbtum kada, tai į miltus subyrės, patikrinta hihihi.gif )
Dėl veržlių nežinau, gal labiau išmanančios pakomentuos.
Galiu papasakot ką pati radau - tiesiog žvyriuką akvariumui, jūros putos rutuliukų didumo. O Kikoj kai klausiau mineralinių granulių, tai trise sprendė kas tas yra ir nesugalvojo schmoll.gif mastau.gif Bet kadangi temoj buvo aiškiai parašyta: ieškoti Kikoj, tai paieškojau ir pati susiradau irnesakyk.gif
Atsakyti
aš turiu prašymą, gal galit kuri nors patyrus meškinų siuvėja įdėti nuotrauką kaip atrodo meškiuko galva prikimšta be akių ir nosies ir ausų? nu man kažkodėl gaunasi labai pailga, o norėtųsi tokios apvalesnės, su storesne nosyte. Ir akys tvirtinamos ant siūlės (kur jungiasi šoninė ir viršugalvio detalės)? kažkaip nepanašu man į meškiną mano siuvama galva sad.gif
Atsakyti
[quote=Kvaksytė,2012 02 20, 16:30]

Labai nuosekliai visa darbo eiga aprašyta šiame žurnaliuke

http://www.senasnauj...product&id=9480

Dar čia yra pamokėlė kaip vaškuoti nosį
http://www.senasnauj...roduct&id=10122

Ir šiaip čia randu daug medžiagų, įrankių bei pamokymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 20 vasario 2012 - 15:49
QUOTE(IndresS @ 2012 02 20, 15:27)
ramushka, tiktai ne kraiką mirksiukas.gif  (jei skalbtum kada, tai į miltus subyrės, patikrinta  hihihi.gif  )
Dėl veržlių nežinau, gal labiau išmanančios pakomentuos.
Galiu papasakot ką pati radau - tiesiog žvyriuką akvariumui, jūros putos rutuliukų didumo. O Kikoj kai klausiau mineralinių granulių, tai trise sprendė kas tas yra ir nesugalvojo schmoll.gif  mastau.gif Bet kadangi temoj buvo aiškiai parašyta: ieškoti Kikoj, tai paieškojau ir pati susiradau irnesakyk.gif

Taip.

Kvaksyte
, galva gaunasi maždaug tokia rezultate:
user posted image..user posted image

Negaliu pasakyti, kad pailga. Gal iki galo neiškimšai arba siūdama kažką supainiojai.
Akys tvirtinamos ten, kur atrodo tinkamiausios.

Atsakyti
na bandysiu dar vieną galvą daryti smile.gif

Šiandien buvau Ornamentai parduotuvėj, tai akė gavo naują siuntą visokių kailiukų, medžiagų, akyčių... tik šiandien dar nieko neparodė, nes tvarkoma sandėlyje, tai sakė kitą dieną ateiti.
Atsakyti