del valymo tai nezinau, plaut nelabai, nes kailiukas susigadins gal....
o cia kam smalsu mano meskutis
Meskutis
aš plaunu su vaikiško šampūno putomis
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 06 07, 17:40)
aš plaunu su vaikiško šampūno putomis
as irgi taip pat manau, kazkaip kitokio budo nesugalvojau, paskui isluostai iskedeni ir vel kaip naujas
Apie kolekcinių meškučių valymą
Таких мишек нельзя стирать. При стирке может повредиться авторская тонировка. Также могут испортиться крепления ( раскиснут диски, заржавеют металлические детали).
Если всёже мишка в каком-то месте случайно запачкался, то можно максимально осторожно попробовать его почистить. Если средства сухой чистки не подходят, то попробуйте почистить мишку водой и мылом. Нельзя подставлять мишку под струю воды. Смочите в воде пальцы, чуть чуть намыльте, протрите пальцами испачканный ворс, так, чтобы вода не попадала на основу. Также аккуратно ещё раз протрите чистыми пальцами шёрстку, чтобы удалить мыло. Высушите феном. Нельзя сушить мишку на балконе, пыль с улицы только ещё больше загрязнит его.
Если всёже мишка в каком-то месте случайно запачкался, то можно максимально осторожно попробовать его почистить. Если средства сухой чистки не подходят, то попробуйте почистить мишку водой и мылом. Нельзя подставлять мишку под струю воды. Смочите в воде пальцы, чуть чуть намыльте, протрите пальцами испачканный ворс, так, чтобы вода не попадала на основу. Также аккуратно ещё раз протрите чистыми пальцами шёрстку, чтобы удалить мыло. Высушите феном. Нельзя сушить мишку на балконе, пыль с улицы только ещё больше загрязнит его.
ir zuikutį parodau jis irgi "tedinis" ,rankytės ir kojytės su virvele, o kakliukas
su sąnariuku
kailiukas dirbtinis iš vietinės parduotuvės nors gailiuosi kad neprisijungiau ir kartu nepirkau kai darėte užsakymą
ir abudu
ir iš kitos puselės
su sąnariuku
kailiukas dirbtinis iš vietinės parduotuvės nors gailiuosi kad neprisijungiau ir kartu nepirkau kai darėte užsakymą
ir abudu
ir iš kitos puselės
QUOTE(zaahra @ 2012 06 07, 19:39)
Apie kolekcinių meškučių valymą
Dekui dekui dekui.... Labai pagelbejai...
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 06 08, 08:56)
ir zuikutį parodau jis irgi "tedinis" ,rankytės ir kojytės su virvele, o kakliukas
su sąnariuku
su sąnariuku
Fainuoliai, nors kiskucio snukutis man labiau patinka
Del kailiuko, tai zinok, kai pabandziau mohera, tai dirbtinio net i rankas imti nesinori nu visai kitokie jie...
Dabar savo paskutiniam meskiui Tagui, darau nuotaka tikiuosi greit pabaigsiu ir parodysiu
vat ir jau galvoju,kad reikia imti ir pradeti siuti tikriausia meskiuka is tikriausio kailiuko
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 06 08, 08:56)
su sąnariuku
su sąnariuku
Saulės zuikutis, Saulės zuikutis
Kur buvo, kai velykinius darė? Ten būtų labai pritapęs
QUOTE(pašnekutė @ 2012 06 08, 15:53)
Saulės zuikutis, Saulės zuikutis
kitom velykom bus paruostas
nu žinokit kaip bebūtų keista bet linas man labiau limpa nei kailiukas...
Kvaksyte, labai graži meškutė gavosi Ir spalvos tookios skanios, ir suknelė jai labai tinka
Atradai savo 'specializaciją' su tuo linu
Merginos, dar noriu paklaust: vintažinis pliušas - kas čia toks yra? Ar čia senovinis toks, ar tokio tipo pardavinėja parduotuvėse?
Ir dar - ar bandėt kas vaškuoti veltą nosį? Ar laikosi tas vaškas ant jos po kiek laiko?
Atradai savo 'specializaciją' su tuo linu
Merginos, dar noriu paklaust: vintažinis pliušas - kas čia toks yra? Ar čia senovinis toks, ar tokio tipo pardavinėja parduotuvėse?
Ir dar - ar bandėt kas vaškuoti veltą nosį? Ar laikosi tas vaškas ant jos po kiek laiko?
Kelinta diena mąstau, trepsiu ir neapsisprendžiu. Tai, sakau, reikia jūsų nuomonės paklaust...
Ar kas bandėt siūt meškiuką iš trikotažo?
Man, matot, nutiko tokia laimė, kad nusipirkau norfoj megztuką tokį šviesiai melsvą ir su lengvu pūkeliu. Bet po pirmo skalbimo kaklas taip išsitampė, kad ... Žodžiu, mest gaila, o nešioti nebeišeis...
Kažin, jei paklijuoti iš vidinės pusės?
Ką manot?
Ar kas bandėt siūt meškiuką iš trikotažo?
Man, matot, nutiko tokia laimė, kad nusipirkau norfoj megztuką tokį šviesiai melsvą ir su lengvu pūkeliu. Bet po pirmo skalbimo kaklas taip išsitampė, kad ... Žodžiu, mest gaila, o nešioti nebeišeis...
Kažin, jei paklijuoti iš vidinės pusės?
Ką manot?