Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Arbatėlė, tavo žaislai išskirtiniai wub.gif
Atsakyti
Arbatele, koks mielas wub.gif

O man iskilo klausimas - ar butinai teddy meskiukai ir kiti zveriukai turi patys stoveti? g.gif nes, pavyzdziui, kaip su tais mazakojais didziagalviais gyviais? g.gif kaip tik dabar siunu toki kreizova didziagalvi meski, tai galvoju, ar imanoma ji pastatyti savarankiskai ant tu mazu paduku? unsure.gif

Uzvakar sulauziau adata ji siudama blink.gif negalvojau, kad taip galima - tikekimes "ant laimes" biggrin.gif ilgai sukau galva, koks cia meskis turetu buti is tokio keisto kailio, kol galiausiai pamaciau didziagalvio maziaus iskarpa ax.gif

mano Heroldas (makabriskasis triusis, kaip vadina vyras biggrin.gif ) laukia dar fotosesijos ax.gif dar tuo paciu iskilo klausimas - ar nosi visada reiktu lakuot, vaskuot, o gal galima palikt tiesiog "taip"? g.gif nes sito atveju as siuvinejau nosi tokiais ala padrikais dygsniais, tai sunku isivaizduoti, kaip ja dar apdirbt galima butu - man ji tokia zavinga blush2.gif

va, kiek klausimu iskilo man biggrin.gif na, bet bent jau greiciau sikart siuvimas einasi, o mintyse.... dar vienas, turbut paskui ir dar vienas bus... uzkreciamas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos.

Manau, kad nosis vaškuojama labiau tradiciškai. Nežinau net ar būtina g.gif Dabar daug įvairių technologijų, būdų ir pagaliau stipriai atsitraukiama nuo tradicinio teddy meškučio...Kai siuvamas klasikinis - laikomasi taisyklių.
Ne visi meškučiai stovi. Didžiagalviams tai itin sudėtinga...Mano paskutiniai zuikiai nestovi: labai sunki galva ir ausys, neatlaiko pusiausvyros. O meškinai stovi ax.gif
Atsakyti
Arbatele, zuikis puikuolis...kaip visas veltas atrodo.. o ten padukai tikrai pavelti biski, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Zuikelis iš mohero, o padukai viskozės. Velta tik apie akytes ir maži žandukai smile.gif
Atsakyti
Niu labai simpatiški paskutinieji pūkuotukai:)
Kvaksytės meškiukas labai gražios spalvos (nu, man taip atrodo:) Ir jo ausytės labai mielos ir vaikiškos:)
Kaipjaustis - turėtum didžiuotis, kad jau pati ir iškarpas meškiukui kuri mirksiukas.gif Šaunuolė! Netgi pajutau spyrį į uodegą - reiks ir man taip pradėti daryti.mastau.gif
Arbatėle - labai mielas puculis kiškiukas:) Man tik iš veido kažkuom šuniuką primena.. Bet turi žirnių, pagal pasą - kiškis, reiškia, kiškis biggrin.gif mirksiukas.gif

Merginos, dar norėjau paklausti, kurios nors kada nors iš probear kailiukus pirkot - kai gavot, ar kailiukų spalva atitinka tą kur jie rodo? Nes man vietoj smėlio spalvos parėjo toks ryyyyžas su tuo pačiu artikulu, kad pagalvojau, ar tik nebus sugudravę ten, ir įdėję ką turėjo g.gif
Atsakyti
Kaip smagu stebeti vis naujai gimstancius lepeckojus smile.gif Visi grazuoliai ir fainuoliai.... wub.gif

Smagiai darbuojates.... Laukiau laukiau kailiuku smile.gif ir kai sulaukiau, tai jau dziaugsmelio buvo... thumbup.gif

Indress, man irgi rodos, kad spalvytes truputi skiriasi... bet man nieko baisaus... smile.gif suvartosiu smile.gif

Cia va toks pabandymui iskarpeles dariausi, bet kazkaip nelabai gavosi ... Na netaip kaip norejau...

user posted image

O va antra iskarpele jau geriau pasidariau ir beveik patenkinta likau smile.gif

user posted image

Labai norejau didziagalvio komiksinio, tai va ir gavau smile.gif
Atsakyti
Ajaj kokie meškiukai fainuoliai wub.gif Su savo charakteriais tokie smile.gif iš ko ten gėlytės padarytos lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 06 birželio 2012 - 09:07
SBM, kokie meškiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kaip pas jus cia silta ir jauku
grazus gimsta meskiai - tiesiog ziureti malonu !!!
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif
kokia fainuoliai meskuteliai! labai grazus
ir ta galvele nors ir didele atrodo tokia kaip tik

as taip pat turiu viena pasiuvus meski, kazkaip galvosi irgi didziagalvos lotuliukas.gif bet toks atrodo vos panesa savo ta galvele unsure.gif lotuliukas.gif reik bandyt pasipuost ir pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz pagyras smile.gif

Gelytes pirktines, is popieriaus darytos....

O pas mane toks klausimas labai labai svarbus.... Jei kartais issitepa meskiai, kaip juos valyti? Gavau toki klausima ir paciai smalsu pasidare....

Pas mane jie dazniausiai tonuojami kava ar dar kuo tai skalbti ju tikrai negalima... tai kuom isvaluyi demes tarkim... gal kokiu vilnai skirtu valikliu svelniai pavalyti galima?
Atsakyti