Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

niu ir aš su savo kukliu pasirodysiu blush2.gif kažkaip erzina ausys, kad ne vietoj, kaip beždžioniuko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kvaksytė, visai jis ne kuklus, o labai simpatiškas smile.gif
Atsakyti
wub.gif labai fainas meskius, parodyk dar labiau is priekio bigsmile.gif
Atsakyti
Kvaksyte, koks fainuolis - zuikiu manija praejo? biggrin.gif
Ir siaip kokiu groziu cia prisiziurejau wub.gif

Mano zuikis, kadangi nesigavo viskas kaip norejau, tai turejo tam tikra laika pabuti toliau nuo mano ranku, bet jau vel paemiau ji i rankas ir sikart tikiuosi rezultatas bus toks, kokio noriu. Pirmiausia pakeiciau galvos sujungima is dvigubo i vienguba, nes ta tabaluojanti galva kazkaip man nelabai patiko schmoll.gif dar reikia perkimst kojas ir tiketis, kad sikart jis tikrai tvirtai stoves cool.gif turiu klausimeli - kaip stipriai turi buti uzversti sanariai? g.gif galunes turbut turi sunkokai sukinetis? dar reikes atlikt bandyma su tonavimu, nes tamsaus pagrindo dviesus kailis visgi tam tikras issukis tokiai nepatyrusiai siuvejai biggrin.gif bet svarbiausia, kad sirdis atsigauna paemus i rankas savo kurini rolleyes.gif
Atsakyti
mama gulbe, žinok neturiu iš priekio visai, nes ir meškino jau nebeturiu namie smile.gif

turtle, juo, zuikių manija jau praėjo smile.gif dabar labai noriu baltą baltą meškėnuką pasiūti smile.gif
Atsakyti
Kvaksyte, labai fainas meškiukas thumbup.gif Gauruočiukas smile.gif Ir ausys tokios, kokios turi būti, juk tai jo ausys hihihi.gif

Dėkui, merginos, už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 05 24, 10:49)
niu ir aš su savo kukliu pasirodysiu  blush2.gif  kažkaip erzina ausys, kad ne vietoj, kaip beždžioniuko  biggrin.gif

Na, prie tokių nuolaidžių ausų labai tinka koks tai galvos apdangalas. Bet kad jau iškeliavo jis, tai bus toks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 28 gegužės 2012 - 09:53
Kvaksyte, o man kaip tik labai grazu tokios ausys smile.gif labai mielos ir kitokios smile.gif visa meskiuka daro meilybiu meilybe smile.gif

Cia mano ka tik baigta pievu mergaite (jei tik mokesiu ikelt):
user posted image

Sikart bandziau iskarpa piesti pati, ir supratau, kad dar tikrai anksti, nes meskiukas gavosi visai kitoks nei tikejausi ir net paciai nemielas buvo..
Atsakyti
mielosios, labai atsiprašau, kad aš ne į temą, bet turiu didelį prašymą nuo savo dviejų mažų mergaičių smile.gif

Artėjant gražiai Vaikų šventei pas tėtį darbe, mama turi didelį prašymą mergaičių vardu smile.gif. Mes vėl dalyvaujame piešinių konkurse, kurio tema šiemet - Mano svajonė. Jei jums patinka Austėjos ir Gabijos svajonės ir jų pavaizdavimas lape, prašau paspauskite "Patinka" ant mergaičių piešinių:

Gabijos čia:
Gabijos svajonė

Austėjos čia:
Austėjos svajonė

Mergaitės tikrai padovanos jums šypseną už tai smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
kaipjaustis - labai grazi meskiuke wub.gif
Atsakyti
Kaip jaustis, tavo meskute tikra pievu Karaliene wub.gif
Atsakyti
Dėkui Zapukei, kad išsaugojo taip ilgai mano siuntinį aciuks.gif