Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Pūkė tokia minkšta atrodo, bet meškiukas vaikiukas ji man - Pūkutėlė biggrin.gif
Atsakyti
Vyras pranese, kad musu kailiukai jau namuose. Beda tik, kad as su mazium esu ligoninej sad.gif ryt planuojam keliom valandom susikeisti, tik turbut nespesiu visu atidalinti. Jei nedega, luktelkit kol apsveiksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2012 05 17, 17:32)
Vyras pranese, kad musu kailiukai jau namuose. Beda tik, kad as su mazium esu ligoninej sad.gif ryt planuojam keliom valandom susikeisti, tik turbut nespesiu visu atidalinti. Jei nedega, luktelkit kol apsveiksim  4u.gif

O kas nutiko maziukui? Jus svarbiausiai sveikit, o kailiukai palauks.... 4u.gif Jeigu turezi galimybe paskaiciuok kiek as tau skolinga ir parasyk saskaiteles numeriuka.....

Mama_gulbe, smagute tavo meskute smile.gif cia kiek matau is dirbtinio kailiuko? Labai minkstute atrodo......

O as sendien dar po kitas vokiskas meskiu pardes landiojau.... tai nusiziurejau kailiuko ateiciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 17 gegužės 2012 - 17:27
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 17, 18:22)
O kas nutiko maziukui? Jus svarbiausiai sveikit, o kailiukai palauks....  4u.gif Jeigu turezi galimybe paskaiciuok kiek as tau skolinga ir parasyk saskaiteles numeriuka...

O as sendien dar po kitas vokiskas meskiu pardes landiojau.... tai nusiziurejau kailiuko ateiciai smile.gif

Nuo vyresneles kazkokiu kosulio virusu apsikretem abu, tai maziui bronchiolita diagnozavo. Ne juokas, kai esi 5 savaiciu.. dabar kapstomes, kosim uzdaryti.

O kur dar dairaisi kailiu? As su vokieciu kalba nuo mokyklos nesutariu, tai nezinau kur ieskot.
Atsakyti
Zapuke, sveikite greiciau. O mūsų meškiai palauks, nedega. Bet pinigėlius galime pervesti, jei reikia.
SBM, pasakok, ka ir kur radai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2012 05 17, 18:42)
Nuo vyresneles kazkokiu kosulio virusu apsikretem abu, tai maziui bronchiolita diagnozavo. Ne juokas, kai esi 5 savaiciu.. dabar kapstomes, kosim uzdaryti.

O kur dar dairaisi kailiu? As su vokieciu kalba nuo mokyklos nesutariu, tai nezinau kur ieskot.

Vargsiukai mazuciukai.... tikiuosi, kad greitai pasveiksite 4u.gif

As irgi su vokieciu nedraugauju, bet turiu drage ten gyvenancia, tai mestelejo keleta nuorodeliu....

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 05 17, 20:07)
Zapuke, sveikite greiciau. O mūsų meškiai palauks, nedega. Bet pinigėlius galime pervesti, jei reikia.
SBM, pasakok, ka ir kur radai smile.gif

Ryt sukopinsiu nuorodeles ir imesiu.... mirksiukas.gif sendien jau ne prie to kompo esu....
Atsakyti
zapuke, sveikit mirksiukas.gif

O pas mus atsirado naujas meškiukas, mano vyresnėliui smile.gif
Jo vardas Onutis doh.gif (ne aš tokį sugalvojau, jei ką hihihi.gif Bet kažkiek panašus į jo paties vardą biggrin.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Simpatiškas lepečkojis wub.gif

O čia manasis zuikis Samana (10 сm)
user posted image...user posted image

P.S. su i6temptomis ausimis -14 cm hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 18 gegužės 2012 - 19:44
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 17, 18:22)

Mama_gulbe, smagute tavo meskute smile.gif cia kiek matau is dirbtinio kailiuko? Labai minkstute atrodo......

taip is dirbtinio blush2.gif visa pukuota ir minksta

IndresS - labai mielas mekiukas, o akytes kokios grazios wub.gif

Sveikateles sergantiems friends.gif

Arbatele
- simtatukas sis zuikiukas ir kaip graziai dar papuostas,pasiuvinetas
Atsakyti
Aha, labai gražus Arbatėlės zuikis gavosi bigsmile.gif Tie karoliukai tai man giliai įstrigo, turbūt nusižiūrėsiu ir pati kuriai meškai prisiūsiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Rytinė kava!

user posted image
Atsakyti
wub.gif labai grazus vaizdelis
Atsakyti