Pūkė tokia minkšta atrodo, bet meškiukas vaikiukas ji man - Pūkutėlė
Vyras pranese, kad musu kailiukai jau namuose. Beda tik, kad as su mazium esu ligoninej ryt planuojam keliom valandom susikeisti, tik turbut nespesiu visu atidalinti. Jei nedega, luktelkit kol apsveiksim
QUOTE(zapukė @ 2012 05 17, 17:32)
Vyras pranese, kad musu kailiukai jau namuose. Beda tik, kad as su mazium esu ligoninej ryt planuojam keliom valandom susikeisti, tik turbut nespesiu visu atidalinti. Jei nedega, luktelkit kol apsveiksim
O kas nutiko maziukui? Jus svarbiausiai sveikit, o kailiukai palauks.... Jeigu turezi galimybe paskaiciuok kiek as tau skolinga ir parasyk saskaiteles numeriuka.....
Mama_gulbe, smagute tavo meskute cia kiek matau is dirbtinio kailiuko? Labai minkstute atrodo......
O as sendien dar po kitas vokiskas meskiu pardes landiojau.... tai nusiziurejau kailiuko ateiciai
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 17, 18:22)
O kas nutiko maziukui? Jus svarbiausiai sveikit, o kailiukai palauks.... Jeigu turezi galimybe paskaiciuok kiek as tau skolinga ir parasyk saskaiteles numeriuka...
O as sendien dar po kitas vokiskas meskiu pardes landiojau.... tai nusiziurejau kailiuko ateiciai
Nuo vyresneles kazkokiu kosulio virusu apsikretem abu, tai maziui bronchiolita diagnozavo. Ne juokas, kai esi 5 savaiciu.. dabar kapstomes, kosim uzdaryti.
O kur dar dairaisi kailiu? As su vokieciu kalba nuo mokyklos nesutariu, tai nezinau kur ieskot.
Zapuke, sveikite greiciau. O mūsų meškiai palauks, nedega. Bet pinigėlius galime pervesti, jei reikia.
SBM, pasakok, ka ir kur radai
QUOTE(zapukė @ 2012 05 17, 18:42)
Nuo vyresneles kazkokiu kosulio virusu apsikretem abu, tai maziui bronchiolita diagnozavo. Ne juokas, kai esi 5 savaiciu.. dabar kapstomes, kosim uzdaryti.
O kur dar dairaisi kailiu? As su vokieciu kalba nuo mokyklos nesutariu, tai nezinau kur ieskot.
Vargsiukai mazuciukai.... tikiuosi, kad greitai pasveiksite
As irgi su vokieciu nedraugauju, bet turiu drage ten gyvenancia, tai mestelejo keleta nuorodeliu....
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 05 17, 20:07)
Zapuke, sveikite greiciau. O mūsų meškiai palauks, nedega. Bet pinigėlius galime pervesti, jei reikia.
Ryt sukopinsiu nuorodeles ir imesiu.... sendien jau ne prie to kompo esu....
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 17, 18:22)
Mama_gulbe, smagute tavo meskute cia kiek matau is dirbtinio kailiuko? Labai minkstute atrodo......
taip is dirbtinio visa pukuota ir minksta
IndresS - labai mielas mekiukas, o akytes kokios grazios
Sveikateles sergantiems
Arbatele - simtatukas sis zuikiukas ir kaip graziai dar papuostas,pasiuvinetas
Aha, labai gražus Arbatėlės zuikis gavosi Tie karoliukai tai man giliai įstrigo, turbūt nusižiūrėsiu ir pati kuriai meškai prisiūsiu
labai grazus vaizdelis