Vajeeei, koks sitas fainas Pette Ridikele
Ridikai - originalu
IndresS, dėkui
Arbatėle, čia ta zuikė, kuri prie baseino siūta? Žiauriai miela. Ir labai fainu kampu ausys prisiūtos, įsidėjau smegenin kai kitą zuikį gaminsiu
QUOTE(Liudmilka @ 2012 04 30, 16:51)
Sveikos merginos!
Atgaiva sielai pas jus uzejus Saunuoles
As irgi pasiuvau zuikuti,susiuvau jau seniai,bet uzbaigti vis neprisiruosiau.Dabar baigiau ir rodau nesu juo visiskai patenkinta bet...kad buciau patenkinta tai dar ne viena meski ar zuiki ar dar koki zvereli reiks pasiut Taip sakant ranka atmust :lotuliukas
Atgaiva sielai pas jus uzejus Saunuoles
As irgi pasiuvau zuikuti,susiuvau jau seniai,bet uzbaigti vis neprisiruosiau.Dabar baigiau ir rodau nesu juo visiskai patenkinta bet...kad buciau patenkinta tai dar ne viena meski ar zuiki ar dar koki zvereli reiks pasiut Taip sakant ranka atmust :lotuliukas
Fainuole kiskute... Kuom tonavai? Labai graziai gavosi...
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 03, 08:19)
Fainuoliai broliukai....
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 05 08, 09:45)
Ne tik meškos, bet ir zuikiai valdo
Kadangi dabar pats ridikėlių metas, tai pristatau smalsųjį zuikelį Petti (18 сm). Jis linksmas ir žada Jums permainas. Ar esate joms pasiruošę?
Kadangi dabar pats ridikėlių metas, tai pristatau smalsųjį zuikelį Petti (18 сm). Jis linksmas ir žada Jums permainas. Ar esate joms pasiruošę?
Blin ziuriu ir net pavydziu kokios grazios tavo kiskutes leteneles.... Kaip tu jas padarai? NU tikrai isimylejau
O as tada jau ta proga apsirodysiu su savo poniute meskute Amelia
Bet merginos, gi jūs ir produktyvios...
SBM - tikra gražuolė, pagal skrybėlę - tai ponia ant žirgo iš XIXa.
Ir Jurblond meškiukų virusas super Čia gal abu lygiagrečiai gaminti? Man tas rudaausis Rafael bais i akį krito..
Ir Liudmilkos kiškutė - laabai miela, atrodo, kad tiesiog skirta mažoms rankytėms
Ir aajos Benas man labai ryškus atrodo, berniukiškas . Netgi įkvėpė tokių porą idėjų
Ir Jurblond meškiukų virusas super Čia gal abu lygiagrečiai gaminti? Man tas rudaausis Rafael bais i akį krito..
Ir Liudmilkos kiškutė - laabai miela, atrodo, kad tiesiog skirta mažoms rankytėms
Ir aajos Benas man labai ryškus atrodo, berniukiškas . Netgi įkvėpė tokių porą idėjų
SBM - o kaip skrybeliukas laikosi ant poniutės galvos - kaip jis pritvirtintas
QUOTE(IndresS @ 2012 05 08, 17:50)
Bet merginos, gi jūs ir produktyvios...
Tai dabar dar ir zinga daryt reikes? UOj ne bijau, kad zirgas man nesigaus
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 09, 08:16)
SBM - o kaip skrybeliukas laikosi ant poniutės galvos - kaip jis pritvirtintas
Uzsddideda ir virvele prie jo prisiuvau, kad susiristu... Va sitojse foto gal geriau matosi....
Kaip gražiai sugalvojai , poniutei labai tiktų skėtukas ir..... reikia ponaičio būtinai
Jau ponička kokia Pats tas jai prie kakavos puodelio sėdėti ir plepėti. Geras personažas.
S.B.M. - pėdutės iš viskozės ir tik patonuotos pastele.
Kvaksyte, čia tas pats nuo baseino , dar yra žalias egzempliorius
S.B.M. - pėdutės iš viskozės ir tik patonuotos pastele.
Kvaksyte, čia tas pats nuo baseino , dar yra žalias egzempliorius
man labai patinka SBM meskuciai, o dar labiau- tai kaip ji juos nufotografuoja. ir vis tik dar nelabai suprantu- kai padaryti kad meskis stovetu pats- teoriskai zinau, bet praktiskai neiseina. jus turbut sanariukus labai stipriai uzsukate?
Sveikos,
gal bus norinčių kompaniją užsakymui iš probear palaikyti?
gal bus norinčių kompaniją užsakymui iš probear palaikyti?
Vilnius ar Kaunas?