Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Vajeeei, koks sitas fainas wub.gif Pette Ridikele mirksiukas.gif
Ridikai - originalu thumbup.gif
Atsakyti
IndresS, dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Arbatėle, čia ta zuikė, kuri prie baseino siūta? biggrin.gif Žiauriai miela. Ir labai fainu kampu ausys prisiūtos, įsidėjau smegenin kai kitą zuikį gaminsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2012 04 30, 16:51)
Sveikos merginos!
Atgaiva sielai pas jus uzejus smile.gif Saunuoles thumbup.gif
As irgi pasiuvau zuikuti,susiuvau jau seniai,bet uzbaigti vis neprisiruosiau.Dabar baigiau ir rodau ax.gif nesu juo visiskai patenkinta bet...kad buciau patenkinta tai dar ne viena meski ar zuiki ar dar koki zvereli reiks pasiut biggrin.gif Taip sakant ranka atmust :lotuliukas

Fainuole kiskute... Kuom tonavai? Labai graziai gavosi...

QUOTE(Jurblond @ 2012 05 03, 08:19)
Užvaldė meškiukų virusas  hihihi.gif  Rafael / Sidas

Fainuoliai broliukai....

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 05 08, 09:45)
Ne tik meškos, bet ir zuikiai valdo biggrin.gif

Kadangi dabar pats ridikėlių metas, tai pristatau smalsųjį zuikelį Petti (18 сm). Jis linksmas ir žada Jums permainas. Ar esate joms pasiruošę?

Blin ziuriu ir net pavydziu kokios grazios tavo kiskutes leteneles.... Kaip tu jas padarai? NU tikrai isimylejau wub.gif

O as tada jau ta proga apsirodysiu su savo poniute meskute Amelia

user posted image
Atsakyti
Bet merginos, gi jūs ir produktyvios... 4u.gif
SBM - tikra gražuolė, pagal skrybėlę - tai ponia ant žirgo iš XIXa. bigsmile.gif
Ir Jurblond meškiukų virusas super smile.gif Čia gal abu lygiagrečiai gaminti? Man tas rudaausis Rafael bais i akį krito..
Ir Liudmilkos kiškutė - laabai miela, atrodo, kad tiesiog skirta mažoms rankytėms bigsmile.gif
Ir aajos Benas man labai ryškus atrodo, berniukiškas biggrin.gif . Netgi įkvėpė tokių porą idėjų ax.gif
Atsakyti
SBM - o kaip skrybeliukas laikosi ant poniutės galvos - kaip jis pritvirtintas lens.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 05 08, 17:50)
Bet merginos, gi jūs ir produktyvios...  4u.gif
SBM - tikra gražuolė, pagal skrybėlę - tai ponia ant žirgo iš XIXa.  bigsmile.gif
Ir Jurblond meškiukų virusas super smile.gif Čia gal abu lygiagrečiai gaminti? Man tas rudaausis Rafael bais i akį krito..
Ir Liudmilkos kiškutė - laabai miela, atrodo, kad tiesiog skirta mažoms rankytėms  bigsmile.gif
Ir aajos Benas man labai ryškus atrodo, berniukiškas  biggrin.gif . Netgi įkvėpė tokių porą idėjų ax.gif

Tai dabar dar ir zinga daryt reikes? biggrin.gif doh.gif UOj ne bijau, kad zirgas man nesigaus lotuliukas.gif

QUOTE(Jurblond @ 2012 05 09, 08:16)
SBM - o kaip skrybeliukas laikosi ant poniutės galvos - kaip jis pritvirtintas  lens.gif

Uzsddideda ir virvele prie jo prisiuvau, kad susiristu... Va sitojse foto gal geriau matosi....

user posted image
Atsakyti
Kaip gražiai sugalvojai smile.gif , poniutei labai tiktų skėtukas ir..... reikia ponaičio būtinai biggrin.gif
Atsakyti
Jau ponička kokia wub.gif Pats tas jai prie kakavos puodelio sėdėti ir plepėti. Geras personažas.

S.B.M. - pėdutės iš viskozės ir tik patonuotos pastele.
Kvaksyte, čia tas pats nuo baseino hihihi.gif, dar yra žalias egzempliorius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 09 gegužės 2012 - 10:45
man labai patinka SBM meskuciai, o dar labiau- tai kaip ji juos nufotografuoja. ir vis tik dar nelabai suprantu- kai padaryti kad meskis stovetu pats- teoriskai zinau, bet praktiskai neiseina. jus turbut sanariukus labai stipriai uzsukate?
Atsakyti
Sveikos,
gal bus norinčių kompaniją užsakymui iš probear palaikyti?
Atsakyti
Vilnius ar Kaunas?
Atsakyti