as manau kad kaina gali nusistatyti tik pats siuvejas, kiek jis pats ivertina ir tokia kaina siulo labai sunku ivertinti kito darba
o lininis audinys vienam zuikiui tiek kainuoja? ar cia koki specialu perki?
Kaina labai slidus reikalas
Labai priklauso ir nuo siuvančio ambicijų, nuo savivertės supratimo ir nuo to ar jums reikia iš to gyventi.
Siuvant iš medžiagos meškiukas nėra pigesnis už tą, kurį siuvate iš mohero - darbo gal būt net daugiau (pvz. linas skitas siuvinėjimui, o jūs meškiuką ir išsiuvinėjote )
Tačiau jei meškiuką pasiuvate per vakarą, jei siuvate mašina ar panaudojate pigesnę medžiagą, tai galite sau leisti parduoti ir pigiau. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio.
Kažkada Ina pasakė labai teisingą kainą meškiuko: parduodi už tiek, kad nebūtų gaila.
Bet pagalvokite ar patys pirktumėte už tiek, kiek prašote?
Manau pirmųjų dvidešimt meškiukų kaina, turi būti tik tokia, kad atsipirktų medžiagos ir laikas. Nes iki tobulumo jiems tikrai būna toli, nors jie vis tiek mylimi ir nepakartojami.
P.S. čia šiaip, pasvaičiojimai.
P.S.* - liną meškiukui galima nusipirkti ir už 1 lt. Kokybiškos lino atraižos būna "lino namuose".
Labai priklauso ir nuo siuvančio ambicijų, nuo savivertės supratimo ir nuo to ar jums reikia iš to gyventi.
Siuvant iš medžiagos meškiukas nėra pigesnis už tą, kurį siuvate iš mohero - darbo gal būt net daugiau (pvz. linas skitas siuvinėjimui, o jūs meškiuką ir išsiuvinėjote )
Tačiau jei meškiuką pasiuvate per vakarą, jei siuvate mašina ar panaudojate pigesnę medžiagą, tai galite sau leisti parduoti ir pigiau. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio.
Kažkada Ina pasakė labai teisingą kainą meškiuko: parduodi už tiek, kad nebūtų gaila.
Bet pagalvokite ar patys pirktumėte už tiek, kiek prašote?
Manau pirmųjų dvidešimt meškiukų kaina, turi būti tik tokia, kad atsipirktų medžiagos ir laikas. Nes iki tobulumo jiems tikrai būna toli, nors jie vis tiek mylimi ir nepakartojami.
P.S. čia šiaip, pasvaičiojimai.
P.S.* - liną meškiukui galima nusipirkti ir už 1 lt. Kokybiškos lino atraižos būna "lino namuose".
Arbatele - labai teisingi tavo pasvaiciojimai
del pacio lino - as perku lietuviska ir tikrai gera, bet gal jis netinkamas zaisliukam tai kaina uz metra ~ 30 lt, bet jai pasiuvu drabuzelius, manau pasiuciau ir zuikuti is jo, tik man nepatinka is lino siuti
as iskalbiai zuiki su veltu snukuciu norejau paziuret kaip atrodys veltas snukutis po skalbimo masina teko issitraukti adateles ir pakoreguoti kad vel gerai atrodytu kita syk sklabsiu rankomis
del pacio lino - as perku lietuviska ir tikrai gera, bet gal jis netinkamas zaisliukam tai kaina uz metra ~ 30 lt, bet jai pasiuvu drabuzelius, manau pasiuciau ir zuikuti is jo, tik man nepatinka is lino siuti
as iskalbiai zuiki su veltu snukuciu norejau paziuret kaip atrodys veltas snukutis po skalbimo masina teko issitraukti adateles ir pakoreguoti kad vel gerai atrodytu kita syk sklabsiu rankomis
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 27, 12:30)
o lininis audinys vienam zuikiui tiek kainuoja? ar cia koki specialu perki?
nene, aš perku atraižas lino namuose. Čia į tą 20 lt įskaičiavau maždaug dar - akis, flizeliną, siūlus, dekoratyvinias juosteles, nėrinius, kitus perkamus atributus (sagas, karoliukus ir t.t.). Nu sakau plius minus.
Arbatėle, labai ačiū už pamąstymus. Aš nesiverčiu masiniu siuvimo, iš to tikrai negyvenu ir net nesireklamuoju. bet tiesiog pamatę mano darbelius (tai ne savireklamos tikslais, o tiesiog noriu pasidžiaugti) kai kurie žmonės klausia kokia būtų kaina jei siūčiau pardavimui. Ir va dėl to man kilo klausimas. Šiaip dažniausiai mano darbelių kaina yra tokia - savikainą pasakau ir paskui viršus tiek, kiek gražu ir patinka pirkėjui Netobuli mano rankdarbiai tikrai, todėl ir nedrįstu pati kainos nusistatyti...
Išduosiu paslaptį: aš savo medžiaginius, lininius meškiukus parduodu po 60-70 litų, kartais dovanoju.
Mačiau gulbelė parduoda pigiau (bet ji juk asė, siuva mašina );
Tačiau nepritariu matui "kiek pirkėjui gražu" - nes gal jam gražu tau tik šokoladukui palikti? Prašyk bent medžiagos + 1kg. normalios kavos: kol apgalvoji, pasiuvi, juk vis tiek ne vieną puodelį išgeri
Mačiau gulbelė parduoda pigiau (bet ji juk asė, siuva mašina );
Tačiau nepritariu matui "kiek pirkėjui gražu" - nes gal jam gražu tau tik šokoladukui palikti? Prašyk bent medžiagos + 1kg. normalios kavos: kol apgalvoji, pasiuvi, juk vis tiek ne vieną puodelį išgeri
as viska ka imanoma susiuti - siuvu masina man taip labiau patinka aisku jai siuciau rankomis, tai ir kaina butu didesne
na as galvojau kad meskiuka pasiuti paprasciau, siuvau rankomis tai teko pavargti. kai rodot savo meskiukus atrodo viens du ir viskas. todel mano meskiukas isejo toks biski kulturistas be kaklo - rankas peraukstai idejau ir nestovi- sanariukai labai laisvi. kita karta zinosiu. o kiek suprantu tai as naudojau lina arba labai tvirta ir kieta medvilne- medziagele atradimas is skuduryno
Benas
Anzelmas
Benas
Anzelmas
Sveikos merginos!
Atgaiva sielai pas jus uzejus Saunuoles
As irgi pasiuvau zuikuti,susiuvau jau seniai,bet uzbaigti vis neprisiruosiau.Dabar baigiau ir rodau nesu juo visiskai patenkinta bet...kad buciau patenkinta tai dar ne viena meski ar zuiki ar dar koki zvereli reiks pasiut Taip sakant ranka atmust
Atgaiva sielai pas jus uzejus Saunuoles
As irgi pasiuvau zuikuti,susiuvau jau seniai,bet uzbaigti vis neprisiruosiau.Dabar baigiau ir rodau nesu juo visiskai patenkinta bet...kad buciau patenkinta tai dar ne viena meski ar zuiki ar dar koki zvereli reiks pasiut Taip sakant ranka atmust
aaja - iš ko padarytas krėslas
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 04, 06:55)
aaja - iš ko padarytas krėslas
oj cia ilga pasaka
vielos karkasas vyniotas popieriumi, kartono sedimoji dalis ir nugarele padengta sinteponu ir linu . dazyta akrilu. lyg ir nieko nepamirsau