Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(zapukė @ 2012 04 16, 15:14)
Visagalis googlas - mole pattern
Kad ir čia kurmiukas: http://www.dentonisd...and_Pattern.pdf

Aciu 4u.gif Bandysiu aiskintis kas ten ir kaip.
Atsakyti
cia
radau gera dalykeli ir skubu pasidalinti kaip apsieiti be sanariuku irt paslepti sagutes va cia pas rusaite 4u.gif

o cia ziurekite kaip galima meskuciams akyciu pasidaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 22 balandžio 2012 - 22:54
Sveikutės. Sumanymų daug, laiko mažai ax.gif
Balerina Maja? (14 сm)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 04 22, 23:42)

radau gera dalykeli ir skubu pasidalinti kaip apsieiti be sanariuku irt paslepti sagutes va cia pas rusaite  4u.gif

Wow.... Super pamokeles... Dekui, kad daliniesi, tokiais superiniais dalykais... mirksiukas.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 04 23, 07:12)
Sveikutės. Sumanymų daug, laiko mažai  ax.gif

Kokia nuostabi meske.... Nerealiai.... O jau kojytes kokios mielos su puantais wub.gif
Atsakyti
Na ateinu ir as prisiduoti su savo feja-drugeliu-laumzirgiu Hazel....

Gana ilgai nedariau, na kokias pora savaiciu... tai sy karta net 5vakarus sedejau prie sios meskes...

user posted image
Atsakyti
wub.gif
labai daili ir israiskinga si feja wub.gif
Atsakyti
SMB, čia Žiedės giminaitė smile.gif Pavasarį reikia drugelių.
O kiek laiko šiaip sugaišti meškiukui, jei penki vakarai daug g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 04 23, 07:12)
Sveikutės. Sumanymų daug, laiko mažai  ax.gif
Balerina Maja? (14 сm)

Arbatele...TOBULYBE wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 04 25, 10:05)
SMB, čia Žiedės giminaitė smile.gif Pavasarį reikia drugelių.
O kiek laiko šiaip sugaišti meškiukui, jei penki vakarai daug  g.gif ?

Na siaip kai niekas netrukdo, tai per pora vakaru padarydavavau, na treciam likdavo rubeliai apdaila.... o si karta kazkaip leciau viskas ejosi.... As matai , kai prisedu tai manes neimanoma atitraukti.... sedziu ir darau..... smile.gif Matyt si karta trukdydavo kazkas smile.gif
Atsakyti
Aš tokiu finansiniu klausimu norėjau jūsų paklausti. Tos kurios siūnat, gaminat pardavimui visokius grožius, kaip jūs įvertinat kainą? skaičiuojat medžiagoms kiek išeina ir kiek dar užsidedat? Nes man tai galvos skausmas kai klausia kiek kainuotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 04 27, 08:40)
Aš tokiu finansiniu klausimu norėjau jūsų paklausti. Tos kurios siūnat, gaminat pardavimui visokius grožius, kaip jūs įvertinat kainą? skaičiuojat medžiagoms kiek išeina ir kiek dar užsidedat? Nes man tai galvos skausmas kai klausia kiek kainuotų  blush2.gif

As skaiciuoju medziagas ir po to jau laika kiek uztrukau ir kiek pirstu susibadziau biggrin.gif

Tarkim mocheros kailis brangesnis nei dirbtinis, ji ir siuti sunkiau, nei dirbtini, del to uztrunku ilgiau ir kaina automatiskai didesne.... SIaip tam paciam senas naujas yra meskiu tai kainos nuo kazkur 250 iki 350...

O uzsienyje tai kainos isvis ivairios.... ebayjuj maciau meskiu po 400-500$.... Bet padaryti jau tikrai nepriekaistingai tikriausiai smile.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 27 balandžio 2012 - 09:15
Hmm o pvz tie mano lininiai, kaip manot po kiek galėtų kainuoti? Dydžiai 25 ir 15 cm. Medžiagos vienam gaunasi maždaug 20lt. Pasiūti galiu per porą vakarų. Tai kokia būtų normali galutinė kaina pirkėjui? doh.gif
Atsakyti