O as lauksiu kaip sutvirtinti be sanariuku, nes jau kojas rankas susiuvau be ju. Parinkau sagutes, kurias veliau uzklijuosiu tuo paciu kailiuku. Ir dar klausimas ar galvai butinai reikia diskelio? Galvojau gal kazkaip irgi prisiuti ja
Taigi, viską kaip ir turite
Dėkui Kvaksyte
Papildyta:
gali virvele tvirtinti, tada galva sukiosis.
Kvaksytės nuorodoje labai gražiai parodytos įvairios nosies formos.
Dėkui Kvaksyte
Papildyta:
QUOTE(Jurblond @ 2012 02 18, 20:27)
O as lauksiu kaip sutvirtinti be sanariuku, nes jau kojas rankas susiuvau be ju. Parinkau sagutes, kurias veliau uzklijuosiu tuo paciu kailiuku. Ir dar klausimas ar galvai butinai reikia diskelio? Galvojau gal kazkaip irgi prisiuti ja
gali virvele tvirtinti, tada galva sukiosis.
Kvaksytės nuorodoje labai gražiai parodytos įvairios nosies formos.
Aha, šita pamokėlė nebloga, pirmą mešką pagal ją siuvau
Arbatėle, man vistiek klausimas iškilo: jei meška bus su sąnariukais, tai siuvant liemenį palikti neužsiūtą tarpelį TIK nugaroje? Ar palikti neužsiūtą dar ir ties kaklu, kur galvos sąnariukas bus prakišamas (nu, kad paskui siūlės nedraskyti) ?
Arbatėle, man vistiek klausimas iškilo: jei meška bus su sąnariukais, tai siuvant liemenį palikti neužsiūtą tarpelį TIK nugaroje? Ar palikti neužsiūtą dar ir ties kaklu, kur galvos sąnariukas bus prakišamas (nu, kad paskui siūlės nedraskyti) ?
Kūną siuvant paliekate tik nugaroje laivą vietą. Tam, kad galėtumėte sąnarius iš vidaus užsukti, bei prikimšti.
Siūlė nesidraskys viršuje: tiesiog su žirklučių galu padarysi skylutę.
Siūlė nesidraskys viršuje: tiesiog su žirklučių galu padarysi skylutę.
Na mano siuvimas su nuotykiais. Ir jau baisu ar nereiks trečio dublio . Vat kaip būna kai neparuoši visų namų darbų. Gi buvau įsitikinusi, kad turiu kailiuko - striukės pamušalą. Ir pagaliau sulaukiau tos nuostabios meškiuko siuvimo nakties. Pradžioj pasirodė, kad tas pamušalas ne tekstiliniu pagrindu ir dar šeriasi. Bet nusprendžiau nepasiduoti ir kruopščai sukirpau (kadangi tai buvo pirmas kartas tai kirpimas po ilgoku kailiuku užtruko, nors ir labai patiko). Kailiukas dar labiau nusišėrė Nepasidaviau. Na bet po siuvimo procese penktos sulūžusios adatos ir meškiaus pilvukui, dar nebaigus siūti, visai nusišėrus, teko ieškoti kito varianto. O kad jau naktį parduotuvės nedirba tai prisiminiau, kad turiu keistos spalvos vilnos (iki šiol nesuprantu kur buvo mano protas tokią perkant) na ir... iškart mano mintyse ji pavirto į meškiną. Tai gi puoliau kočioti, paskui džiovinti, kirpti, klijuoti kraštų ir t.t. O kad jau kočiojau rimtai (nes gi flyzelinis irgi pasirodo pasibaigęs) tai gavosi toks tvirtas veltinukas. Ir... kad be kailio tai žiūriu labai išryškėja visi siūlių kreivumai ir dar misija sunkioji išversti pav. letenėlę Tiesa, visko dar nesusiuvau, nes rytas užklupo Na toks panaktinėjimas įdomus gavos Tik šleivokas tas meškinas bus jei letenas išversti pavyks Na, kitą tai tikrai norėsiu iš kailiuko bandyti
As ir Morka istorija skaitant smagi, bet kai žinai kiek darbo įdėta
Todėl ir siūliau tik siūti, o konkursą daryti šiek tiek vėliau. Pvz. Birželio pirmai.
Todėl ir siūliau tik siūti, o konkursą daryti šiek tiek vėliau. Pvz. Birželio pirmai.
O aš pradėt net negaliu, nes neturiu kuom paklijuot kailiuką, na tos prilyginamos medžiagos, kad neirtų ir niekaip į miestą išsprukt negaliu, tai tik nervas ima paskaičius kaip jūs jau prieky
o probear gal turi to paklijavimo, kaip vadinas? sąnariukų ir akyčių tada pagaliau prisiruoščiau pasipirkt
o probear gal turi to paklijavimo, kaip vadinas? sąnariukų ir akyčių tada pagaliau prisiruoščiau pasipirkt
Na konkurso dabar tikrai nenorėčiau Na gi gėda būtų net foto siųsti kai viskas kreiva ir šleiva. Užtai labai smagu pabandyti kas ir kaip. Ir, tiesą sakant, jau žinau, kad tai bus ne paskutinis meškutis. O kai pažiūriu į patyrusių meškininkių žvėriukus tai seilė tįsta ir viską norisi išbandyti Bet pirmam meškinui pirkti gerą kailį ir pan. tai jau būtų per drąsu
Visgi šviečiasi dar vienas konkursas-projektas perspektyvoj
Ir dar laiko pakankamai pasitreniruoti
As ir Morka, man rodos tu per daug vargsti Man šiaip irgi pagailo to gerojo kailiuko pirmam - antram meškinui, tai nusipirkau sintetinio pliušiuko, bet austiniu pagrindu (negaliu atsidžiaugt, kad nieko klijuot nereikėjo) 20cm-9lt gavosi, manau pradžiai pats tas Tikiuos ir toliau siūsis greitai ir tvirtai, nes būsimas savininkas jau rezultato nori
Ir dar laiko pakankamai pasitreniruoti
As ir Morka, man rodos tu per daug vargsti Man šiaip irgi pagailo to gerojo kailiuko pirmam - antram meškinui, tai nusipirkau sintetinio pliušiuko, bet austiniu pagrindu (negaliu atsidžiaugt, kad nieko klijuot nereikėjo) 20cm-9lt gavosi, manau pradžiai pats tas Tikiuos ir toliau siūsis greitai ir tvirtai, nes būsimas savininkas jau rezultato nori
O aš apie kimšimą dar noriu paklaust ar kūnelį kemšant reikia berti karoliukų ar dar ko,ar užtenka tik sintepono ?
QUOTE(Liudmilka @ 2012 02 19, 15:57)
O aš apie kimšimą dar noriu paklaust ar kūnelį kemšant reikia berti karoliukų ar dar ko,ar užtenka tik sintepono ?
3-am psl. labai išsamiai parašyta