Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(ramushka @ 2012 04 09, 21:49)
grizau kiausiniu prisivalgiusi, a kur zuikiai  bigsmile.gif

Taigi, betgi, kur gi zūūūikiai unsure.gif
Vadas atostogauja ir zuikiai atostogauja rolleyes.gif
A-nia mirksiukas.gif
Atsakyti
Meškiukas skirtas gerumo akcijai "Spalvotas pavasaris"

wub.gif
user posted image

daugiau foto

Atsakyti
gražuolis
Atsakyti
Labas vakaras, nežudykite manęs blush2.gif Vėluoja zuikiai. Laukiau vėluojančių, bet nesulaukiau.
Zuikių mažoka, bet labai simpatiški thumbup.gif

Mažasis Baltapūkis Sniegius (mama - pašnekutė)
Gimė, kai už lango siautė pūga. Gimė, nes siautė pūga. Nors jau balandis. Jis taip laukia pavasario, žalumos ir šilumos (visai, kaip ir aš). Todėl ir pats šie kitek žalsvas. Žaliom akim, su žalia viltim žvelgia į pasaulį.
user posted image

mama_ gulbe mažylis
user posted image

zuikutė Dangė - mama Kvaksytė
Zuikis Puikis ilgaausis
Ten po krūmu prausės prausės...
Suko suko jis ūsus,
Ruošės atvažiuot pas mus smile.gif
user posted image...user posted image

Heroldas irgi "gerietis", tik susiuvau nugaros siule, o jis paziurejo i mane ir pasileido begti vis niurnedamas po nosimi "veluoju veluoju....o, Hercogiene..." Taip ir ilindo i ola ne tik liemene, bet ir savo laikrodi pamirses.... Tad kol kas man liko tik kelios nevyke jo nuotraukos ir ant keliu gulinti knyga "Alisa stebuklu salyje", na nieko, sugrys tas mano Baltas Triusis smile.gif - linksmoji pasakorė Turtle
user posted image...user posted image

Kiskute Agotute - mama Jurblond
user posted image
Atsakyti
Haroldas kiskis labai fainas....... kaip ir kiti smile.gif
Atsakyti
merginos, S.B.M ir Ashji, permeskite man adresiukus a.ž.
Atsakyti
Uoj kokie fainuoliai triusiukai visi.... norz ir labai nedaug, bet tikri fainuoliai smile.gif

Mama_gulbe, smagus meskius.....

O as siuo metu siuvineju, tai truputi atitrukau nuo mesku.... bet galvoje jau gimsta idejos ir kai subrandinsiu, butinai atleksiu su kokiu pukuotuku.... smile.gif

Arbatele, prasiau tau.... wink.gif
Atsakyti
Oi kokie fainuoliai zuikiai smile.gif maniškis liko be fotosesijos, nes per velykas savo Zuikučio nestuke.gif išvažiavau...
Atsakyti
Labai mieli kiškiukai wub.gif Ir prisistatymus labai smagu paskaityti thumbup.gif Šaunuolės merginos, kad iki galo atlaikėte ir šitą bendrą projektėlį mirksiukas.gif

O man kažkodėl į galvą dabar tik meškos užsuka, nei viens kiškis taip ir nepasirodė... Užtat jau sukirptas dar vienas pilkis garbanius meškėnas, žiūrėsiu kas čia gausis hihihi.gif

zapuke, kaip suprasti? Parsivežei Zuikutį 2.gif per Velykas?? bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek nedaug velykinukų unsure.gif . Aš sukurpiau taip pat meškiuką - Baltučiuką biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 04 11,
[cool.gif
zapuke[/b], kaip suprasti? Parsivežei  Zuikutį 2.gif per Velykas??  bigsmile.gif

Aha, is vakaro dar spejau pabaigt rubus veltanosiui zuikuciui uzbaigt, galvoju ryte atsikelsiu, nufotkinsiu ir nusiusiu Arbatelei, tik kad atsikelus jau nebebuvo kada biggrin.gif
Atsakyti
Ojei, tai SVEIKINIMAI dideliausi!!! Aukit sveiki ir stiprūs biggrin.gif Bus kas kiškius ir meškius sunaudos mirksiukas.gif
Atsakyti