Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(Jurblond @ 2012 04 05, 08:01)
Yra el.paštas, AŽ užkimštumėme su kiškiais  biggrin.gif 

doh.gif Niuuuu jooo g.gif
Belieka tikėtis, kad besikaitindama prie baseino žvlgtelės ir į až
Ar siūst iš naujo į paštą?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 04 05, 09:19)
doh.gif Niuuuu jooo  g.gif
Belieka tikėtis, kad besikaitindama prie baseino žvlgtelės ir į až
Ar siūst iš naujo į paštą?

nu tai aisku nusiusk mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena.
Ar jau visi ar dar laukti zuikiokų? (aš neturiu replių, negaliu savo zuikio surinkti į vieną vietą sad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 04 05, 16:10)
Laba diena.
Ar jau visi ar dar laukti zuikiokų? (aš neturiu replių, negaliu savo zuikio surinkti į vieną vietą sad.gif )

unsure.gif vajai, tai savaji parodysi kai grisi, manau ten tikrai neiskosi kur nusipirkt replyciu hihihi.gif hihihi.gif

as savaji ka tik nusiunciau blush2.gif
Atsakyti
As nusiunciau iki galo nebaigta, na, bet surinkta bent jau biggrin.gif

Tai turbut pabaigti ar galutinai isbaigti zuikiai ilgai dar vaidensis temoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 04 05, 16:10)
Laba diena.

Siūlau adatikėm susmaigstyti, paramstyti ir nufotografuoti mirksiukas.gif
Niekam nesakyk, ir mes neišduosim topsecret.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as savo suikio nesurinkau doh.gif bet tokiu visokiu mazuliuku pridariau kiausininiu suikiu lotuliukas.gif , na velykoms vaikuciams, pasirodysiu veliau blush2.gif ...o jusu ilgaausiu laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Mergikės - saugūs sąnariukai tai kokie? Vaikams žaisti reikia kiškučio/meškiuko, kaip geriausia jį surinkti? Virvelėmis? Ir kimšti reikėtų be svarelių - granuliato ir pan. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 04 06, 08:46)
Mergikės - saugūs sąnariukai tai kokie? Vaikams žaisti reikia kiškučio/meškiuko, kaip geriausia jį surinkti? Virvelėmis? Ir kimšti reikėtų be svarelių - granuliato ir pan.  g.gif  4u.gif

as tai su virvelemis daryciau, pas maniskius minkstuciai zaislai mano siuti tai visi virvelemis, nes va dabar pirkau saugias akytes is ornamentu, tai kazkaip man jos atsoka g.gif lyg isipaudzia gerai, bet pakrapstau pamaigau paspaudau ir atsoka cool.gif
Atsakyti
Ačiū Arbatėle, taip ir tvirtinsiu, ir kimšti matyt minkščiau reikia?
Atsakyti
grizau kiausiniu prisivalgiusi, a kur zuikiai bigsmile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa temute- kaip visos cia stengetes su savo meskiais, zuikiais ir kitais padareliais, noreciau ir as prisijungti prie masinio siuvimo, bet va- nespejau sad.gif . gal veliau. aciu uz visas pamokeles- parsitempiau namo, manau jog pravers. laukiu visu zuikiu nuotrauku smile.gif
Atsakyti