O jūs jau čia keliate velykinius zuikius?
QUOTE(Jurblond @ 2012 04 02, 14:51)
O jūs jau čia keliate velykinius zuikius?
mano velykinis
mama_gulbe, man tavo zuikis labai gražus Toks niam-niam
Aš šį kartą bendram projekte nesudalyvausiu, niekaip nespėsiu. Ir zuikio mintyse nėra (ir netraukia kažkodėl zuikiai dabar ) Turiu tokį ne tedinį zuikioką pasiuvusi iš įsibėgėjimo, su uodega - kelmeliu.. Bet kai vyras pasakė, kad nei veido nei figūros pas jį, tai geriau nerodysiu
Aš šį kartą bendram projekte nesudalyvausiu, niekaip nespėsiu. Ir zuikio mintyse nėra (ir netraukia kažkodėl zuikiai dabar ) Turiu tokį ne tedinį zuikioką pasiuvusi iš įsibėgėjimo, su uodega - kelmeliu.. Bet kai vyras pasakė, kad nei veido nei figūros pas jį, tai geriau nerodysiu
Sveikos merginos, saulėti linkėjimai iš Kanarų!
Esu vienintelė babcė sėdinti prie baseino ir siuvanti (jei galima rūkyti, lakuotis nagus ar gurkšnoti kokteilį, vadinasi gama ir siūti). Kai lauke +27, supranti, kad zuikio su megztiniu neįmanoma papuošti ir ką bedarytum, jis gaunasi išsišiepęs ir laimingas. Ech, saulė padaro savo. Mano kiškis bus laiku Jei yra noro, galite facebooke žvilgtelėti Kanarai, Tenerife
O jūs siuvat, plušat, gražu pažiūrėti Labai daug fantastiškų darbų
Jei galite susilaikyti, nekelkite dar Velykinių zuikių į temą, arba bent man sudubliuokite į paštelį (nes tikrai neturėsiu galimybės iš temos rinkti )
Esu vienintelė babcė sėdinti prie baseino ir siuvanti (jei galima rūkyti, lakuotis nagus ar gurkšnoti kokteilį, vadinasi gama ir siūti). Kai lauke +27, supranti, kad zuikio su megztiniu neįmanoma papuošti ir ką bedarytum, jis gaunasi išsišiepęs ir laimingas. Ech, saulė padaro savo. Mano kiškis bus laiku Jei yra noro, galite facebooke žvilgtelėti Kanarai, Tenerife
O jūs siuvat, plušat, gražu pažiūrėti Labai daug fantastiškų darbų
Jei galite susilaikyti, nekelkite dar Velykinių zuikių į temą, arba bent man sudubliuokite į paštelį (nes tikrai neturėsiu galimybės iš temos rinkti )
Arbatele - nuostabi kelione ir nepakartojamos atostogos
Meškiukas "Kudlius"
Meškiukas "Kudlius"
priminkite el. paštą, kur siųsti nuotraukytes arbatėlei
[quote=mama_gulbe,2012 04 04, 14:37]
[b]Meškiukas "Kudlius"[/
Nuostabus meskiukas, labai noriu ir as pabandyti, bet is pirmo puslapio neduoda iskarpu atsispausdinti, gal kartais butu galima kokia nuoroda mesteleti.
Kaip padaryti tokia galvyte?
Aciu uz atsakyma
[b]Meškiukas "Kudlius"[/
Nuostabus meskiukas, labai noriu ir as pabandyti, bet is pirmo puslapio neduoda iskarpu atsispausdinti, gal kartais butu galima kokia nuoroda mesteleti.
Kaip padaryti tokia galvyte?
Aciu uz atsakyma
QUOTE(Jurblond @ 2012 04 04, 15:39)
priminkite el. paštą, kur siųsti nuotraukytes arbatėlei
Aš į až įmečiau...
O dar yra koks kitas adresas?
QUOTE(pašnekutė @ 2012 04 04, 17:27)
As tai savo neuzbaigtuka persiunciau kaip ir meski skirmagl@gmail.com
Yra el.paštas, AŽ užkimštumėme su kiškiais Aš taip pat nusiunčiau į gmail. Pats įdomumas laukia - paradas