Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

S.B.M. užsikabinus ant gražiaakių meškių siuvimo, o aš ant lininių zuikių doh.gif Niekaip nesuprantu kodėl man taip norisi zuikius siūti biggrin.gif Juk pradėjau nuo meškinų. Vakar mažuliuką pradėjau, sakiau bus meška, bet kai atėjo laikas ausis dėti, tai prisiuvau zuikio ausis lotuliukas.gif Tai turiu dar vieną zuikytę. Tikiuosi su Velykom šitas zuikių paradas pasibaigs biggrin.gif

Norėčiau ČIA bigsmile.gif Mano tėvai kiekvienais metais važiuoja su mašina į kelionę po Europą, tai šitą tašką jau liepiau jiems įtraukti į maršrutą thumbup.gif Sakiau įduosiu sąrašą ir galės man užprekinti akių, nosių, kailių biggrin.gif

saulyte, fainuolis didžianosis thumbup.gif
naktis1, koks garbanius thumbup.gif Ale man jis labiau į šuniuką gal panašus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 30 kovo 2012 - 13:07
biggrin.gif iš manęs prasta fotografė
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 03 30, 09:57)
Vis gryžtu pažiūrėti meškiukės  biggrin.gif  wub.gif . Nu labai gražūs man abudu jie. O velta nosis kieta kieta? Blakstienos skirtos žaislams ar žmogiškos?  biggrin.gif
Pas mane sintetinis kailiukas, tai galvoju ar gražu būtų baltutėlis, tik akys ir nosius juoduliukai, ar visgi spalvot  g.gif

nosis tikrai kietai suvelta, o blakstienos "zmogiskos" :)kai pirkau pardavejos truputi kreivai pasiziurejo, nes as ne kokia fyfa, kad blakstienas klijuociau biggrin.gif

Baltuciukai irgi labai graziai atrodo.... mano pirmoji imeskinta buvo baltute su raudona nosim ir raudona velta sirdele....

QUOTE(~saulyte~ @ 2012 03 30, 10:26)
Sveiko, merginos!  Pasiuvau ir dar noooooriu!!!  blush2.gif

Smagus lepeckojis smile.gif O mesku gamyba itraukia, kaip kokia priklausomybe.... praeina pora dieneliu po pagaminimo ir vel rankytes pacios tiesiasi smile.gif

QUOTE(Naktis1 @ 2012 03 30, 14:02)
Laba, kokių gražuolių galima čia sutikti
Tiesa pasakius jau žiūrint į kitų darbus kyla noras siūti, o pabandžius sunku sustoti, čia mano antras darbelis

Panasu i tikra balta loki.... smile.gif

Del foto, tai pasistenk fotografuoti kur daugiau naturalios sviesos, arciau lango, geriau neapniukusia diena... nedekit tu ale fonu.... gadina jie visa vaizda, nes nera lygus ir grazus... geriau susidelioj ant stalo grazesne kompozicija ir nufotkink... wink.gif

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 30, 14:06)
S.B.M. užsikabinus ant gražiaakių meškių siuvimo, o aš ant lininių zuikių  doh.gif Niekaip nesuprantu kodėl man taip norisi zuikius siūti  biggrin.gif Juk pradėjau nuo meškinų. Vakar mažuliuką pradėjau, sakiau bus meška, bet kai atėjo laikas ausis dėti, tai prisiuvau zuikio ausis  lotuliukas.gif Tai turiu dar vieną zuikytę. Tikiuosi su Velykom šitas zuikių paradas pasibaigs biggrin.gif
Norėčiau ČIA  bigsmile.gif  Mano tėvai kiekvienais metais važiuoja su mašina į kelionę po Europą, tai šitą tašką jau liepiau jiems įtraukti į maršrutą  thumbup.gif Sakiau įduosiu sąrašą ir galės man užprekinti akių, nosių, kailių 

Uoj kokia tu blogis, tokia vieta uzrodzius, dabar sedesiu ir svajosiu, kaip ten nusigauti..... Ten meskiniautoju rojus wub.gif

O tau ne meskomanija, bet zuikomanija biggrin.gif..... Man tai mergaitisku mesku manija ir blakstienuotu doh.gif
Atsakyti

Panasu i tikra balta loki.... smile.gif  Del foto, tai pasistenk fotografuoti kur daugiau naturalios sviesos, arciau lango, geriau neapniukusia diena... nedekit tu ale fonu.... gadina jie visa vaizda, nes nera lygus ir grazus... geriau susidelioj ant stalo grazesne kompozicija ir nufotkink... wink.gif

ačiū už patarimą, reiks bandyti
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 30, 15:04)
O tau ne meskomanija, bet zuikomanija biggrin.gif..... Man tai mergaitisku mesku manija ir blakstienuotu  doh.gif

bet aš gi šiaip meškų mylėtoja, o ne zuikių. Kolekcionuoju tai meškas o ne zuikius ir šiaip viskas pas mane namie su meškinais susiję lotuliukas.gif Tai niekaip nesuprantu ko čia tie zuikiai dabar į širdį lenda biggrin.gif
Atsakyti
o man balta meskute Mirta panasi i suniuka toki mopsika...o gal net garbanota juru kiaulyte ax.gif , kokio ji dydzio meskute turiu omeni..labai idomus kailiukas tai bandau isivaizduoti kokio ilgio plaukas...
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2012 03 30, 09:26)
Pasiuvau ir dar noooooriu!!!  blush2.gif

oho koks didzianosis bigsmile.gif noretusi didesnes nuotraukos tik ax.gif

QUOTE(Naktis1 @ 2012 03 30, 13:02)
Tiesa pasakius jau žiūrint į kitų darbus kyla noras siūti, o pabandžius sunku sustoti, čia mano antras darbelis

nu man tai i meskiuka panasu biggrin.gif tik as nurisciau ta kazkoki kaspineli, nes bent man netinka jis cia ir dar gal pasistengciau akis ir nosi isryskinti patrumpinant sukuosena ar dar kaip rolleyes.gif O cia tokia iskarpa "tikro" lokio ar tik siaip keturiomis pastatytas? biggrin.gif

Paziurejau, kad dar nemazai darbelio turiu, kol mano "kiskio projektas" bus baigtas, tai sakau uzklausiu, gal galima butu truputi pratesti laika bent iki Velyku? blush2.gif Susiuta tai jau viskas, siandien prikisau viena koja (turbut valanda kisau doh.gif ) ir abi letenas, galva prikista, ale isivaizduoju kiek prasikrapstysiu su akiu ir ausu siuvimu, o kur dar reikalingi atributai doh.gif Sakau gal yra dar tokiu, kur keletos dieneliu truksta? blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
o kada tas laikas rodyti kiskuti ? gal nereikia kurti atskiros temos kaip praeita karta g.gif mes su seimyna isvaziuosim, tai neturesiu ko gero interneto ir negalesiu per sventini savaitgali ikelti nuotraukeliu, gal kas pasiuve galim po truputi pradeti rodytis? bigsmile.gif labai jau nekantru blush2.gif lotuliukas.gif
as pasiuvau ir meskiuka ir zuikiuka tongue.gif
Atsakyti
user posted image
meškutė nedidukė, gal bus 12 cm aukščio, vientisa, čia ji dar be pagražinimų, net ausytės nesimato. O kailiuko plaukas tai bus apie 1,5 cm ilgio
Atsakyti
O aš kailinio zuikio nepasiuvau sad.gif Kažkaip ant lino užsikabliavau. Ar galiu rodytis su lininiu zuikiu dar nematytu?
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 04 02, 12:27)
O aš kailinio zuikio nepasiuvau sad.gif Kažkaip ant lino užsikabliavau. Ar galiu rodytis su lininiu zuikiu dar nematytu?

bigsmile.gif rodykis rodykis

as irgi einu jau fotosesija rengti thumbup.gif
Atsakyti
Iš pat ryto atsikėlė, susišiaušus susivėlus lotuliukas.gif

"Pūkutė"

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti