S.B.M. užsikabinus ant gražiaakių meškių siuvimo, o aš ant lininių zuikių Niekaip nesuprantu kodėl man taip norisi zuikius siūti Juk pradėjau nuo meškinų. Vakar mažuliuką pradėjau, sakiau bus meška, bet kai atėjo laikas ausis dėti, tai prisiuvau zuikio ausis Tai turiu dar vieną zuikytę. Tikiuosi su Velykom šitas zuikių paradas pasibaigs
Norėčiau ČIA Mano tėvai kiekvienais metais važiuoja su mašina į kelionę po Europą, tai šitą tašką jau liepiau jiems įtraukti į maršrutą Sakiau įduosiu sąrašą ir galės man užprekinti akių, nosių, kailių
saulyte, fainuolis didžianosis
naktis1, koks garbanius Ale man jis labiau į šuniuką gal panašus
QUOTE(Jurblond @ 2012 03 30, 09:57)
Vis gryžtu pažiūrėti meškiukės . Nu labai gražūs man abudu jie. O velta nosis kieta kieta? Blakstienos skirtos žaislams ar žmogiškos?
Pas mane sintetinis kailiukas, tai galvoju ar gražu būtų baltutėlis, tik akys ir nosius juoduliukai, ar visgi spalvot
Pas mane sintetinis kailiukas, tai galvoju ar gražu būtų baltutėlis, tik akys ir nosius juoduliukai, ar visgi spalvot
nosis tikrai kietai suvelta, o blakstienos "zmogiskos" :)kai pirkau pardavejos truputi kreivai pasiziurejo, nes as ne kokia fyfa, kad blakstienas klijuociau
Baltuciukai irgi labai graziai atrodo.... mano pirmoji imeskinta buvo baltute su raudona nosim ir raudona velta sirdele....
QUOTE(~saulyte~ @ 2012 03 30, 10:26)
Smagus lepeckojis O mesku gamyba itraukia, kaip kokia priklausomybe.... praeina pora dieneliu po pagaminimo ir vel rankytes pacios tiesiasi
QUOTE(Naktis1 @ 2012 03 30, 14:02)
Laba, kokių gražuolių galima čia sutikti
Tiesa pasakius jau žiūrint į kitų darbus kyla noras siūti, o pabandžius sunku sustoti, čia mano antras darbelis
Tiesa pasakius jau žiūrint į kitų darbus kyla noras siūti, o pabandžius sunku sustoti, čia mano antras darbelis
Panasu i tikra balta loki....
Del foto, tai pasistenk fotografuoti kur daugiau naturalios sviesos, arciau lango, geriau neapniukusia diena... nedekit tu ale fonu.... gadina jie visa vaizda, nes nera lygus ir grazus... geriau susidelioj ant stalo grazesne kompozicija ir nufotkink...
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 30, 14:06)
S.B.M. užsikabinus ant gražiaakių meškių siuvimo, o aš ant lininių zuikių Niekaip nesuprantu kodėl man taip norisi zuikius siūti Juk pradėjau nuo meškinų. Vakar mažuliuką pradėjau, sakiau bus meška, bet kai atėjo laikas ausis dėti, tai prisiuvau zuikio ausis Tai turiu dar vieną zuikytę. Tikiuosi su Velykom šitas zuikių paradas pasibaigs
Norėčiau ČIA Mano tėvai kiekvienais metais važiuoja su mašina į kelionę po Europą, tai šitą tašką jau liepiau jiems įtraukti į maršrutą Sakiau įduosiu sąrašą ir galės man užprekinti akių, nosių, kailių
Uoj kokia tu blogis, tokia vieta uzrodzius, dabar sedesiu ir svajosiu, kaip ten nusigauti..... Ten meskiniautoju rojus
O tau ne meskomanija, bet zuikomanija ..... Man tai mergaitisku mesku manija ir blakstienuotu
Panasu i tikra balta loki.... Del foto, tai pasistenk fotografuoti kur daugiau naturalios sviesos, arciau lango, geriau neapniukusia diena... nedekit tu ale fonu.... gadina jie visa vaizda, nes nera lygus ir grazus... geriau susidelioj ant stalo grazesne kompozicija ir nufotkink...
ačiū už patarimą, reiks bandyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 30, 15:04)
O tau ne meskomanija, bet zuikomanija ..... Man tai mergaitisku mesku manija ir blakstienuotu
bet aš gi šiaip meškų mylėtoja, o ne zuikių. Kolekcionuoju tai meškas o ne zuikius ir šiaip viskas pas mane namie su meškinais susiję Tai niekaip nesuprantu ko čia tie zuikiai dabar į širdį lenda
o man balta meskute Mirta panasi i suniuka toki mopsika...o gal net garbanota juru kiaulyte , kokio ji dydzio meskute turiu omeni..labai idomus kailiukas tai bandau isivaizduoti kokio ilgio plaukas...
QUOTE(~saulyte~ @ 2012 03 30, 09:26)
Pasiuvau ir dar noooooriu!!!
oho koks didzianosis noretusi didesnes nuotraukos tik
QUOTE(Naktis1 @ 2012 03 30, 13:02)
nu man tai i meskiuka panasu tik as nurisciau ta kazkoki kaspineli, nes bent man netinka jis cia ir dar gal pasistengciau akis ir nosi isryskinti patrumpinant sukuosena ar dar kaip O cia tokia iskarpa "tikro" lokio ar tik siaip keturiomis pastatytas?
Paziurejau, kad dar nemazai darbelio turiu, kol mano "kiskio projektas" bus baigtas, tai sakau uzklausiu, gal galima butu truputi pratesti laika bent iki Velyku? Susiuta tai jau viskas, siandien prikisau viena koja (turbut valanda kisau ) ir abi letenas, galva prikista, ale isivaizduoju kiek prasikrapstysiu su akiu ir ausu siuvimu, o kur dar reikalingi atributai Sakau gal yra dar tokiu, kur keletos dieneliu truksta?
o kada tas laikas rodyti kiskuti ? gal nereikia kurti atskiros temos kaip praeita karta mes su seimyna isvaziuosim, tai neturesiu ko gero interneto ir negalesiu per sventini savaitgali ikelti nuotraukeliu, gal kas pasiuve galim po truputi pradeti rodytis? labai jau nekantru
as pasiuvau ir meskiuka ir zuikiuka
O aš kailinio zuikio nepasiuvau Kažkaip ant lino užsikabliavau. Ar galiu rodytis su lininiu zuikiu dar nematytu?
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 04 02, 12:27)
O aš kailinio zuikio nepasiuvau Kažkaip ant lino užsikabliavau. Ar galiu rodytis su lininiu zuikiu dar nematytu?
rodykis rodykis
as irgi einu jau fotosesija rengti
Iš pat ryto atsikėlė, susišiaušus susivėlus
"Pūkutė"
"Pūkutė"