S.B.M. jetau kokia mielybė Aš tai turiu prašymą, gal tu gali akį nufotkint iš arti Nu man baisiai įdomu kaip ten tu taip gražiai padarai. Ten paprastos juodos akytės ir tas vokas iš vilnos nuveltas ir blakstienos primontuotos? Ir nooooosis kokia faina
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 29, 17:24)
S.B.M. jetau kokia mielybė Aš tai turiu prašymą, gal tu gali akį nufotkint iš arti Nu man baisiai įdomu kaip ten tu taip gražiai padarai. Ten paprastos juodos akytės ir tas vokas iš vilnos nuveltas ir blakstienos primontuotos? Ir nooooosis kokia faina
Neturiu macro objektyvo, tai nezinau kiek as tau padesiu... Bet cia kiek isejo parodau....
Taip akytes juodos paprastos, po jomis baltas audinukas, ir tada jau ant virsaus veltas vokas... Kasciukai irgi is rudos vilnos privelti, o blakstienas jau po to priklijuoju..., siaip pamokelese kiek kitaip maciau daryta buvo, bet man taip patogiau
Siaip reiketu man padejejos, butu smagu visa procesa nufotkint
S.B.M. O viršutinis vokas dar kiek įžiūriu iškilus ane? O tai tu pirma snukutį nuveli, tada statai akis ir tada priveli voką? Jetau kaip smagu būtų tokio snukučio pamokėlė žingsnis po žingsnio su fotkėm.
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 29, 18:22)
S.B.M. O viršutinis vokas dar kiek įžiūriu iškilus ane? O tai tu pirma snukutį nuveli, tada statai akis ir tada priveli voką? Jetau kaip smagu būtų tokio snukučio pamokėlė žingsnis po žingsnio su fotkėm.
taip is pradziu snukutis, po to akytes, o jau tada voka uzveliu..... ir taip jis dar kiek iskiles....
ajajai kokios saunuoles ...o as tingine tingine tingine...mano zuikis verkia neprikimstas...dilema ka kita savaite daryti zuiki kimsti ar kiausinius dekoruoti....
QUOTE(ramushka @ 2012 03 29, 22:12)
ajajai kokios saunuoles ...o as tingine tingine tingine...mano zuikis verkia neprikimstas...dilema ka kita savaite daryti zuiki kimsti ar kiausinius dekoruoti....
ner net apie ka dvejoti..... zinoma zuiki kimsti..... kiausiniai pabrange, tuoj prabangos preke bus, tai ir dazyt neverta
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 23, 15:56)
O aš vėl su zuikiu Šį kartą šitas namie neužsiliks... Iškeliauja pas rožinę merginą
tiesiog jai skirtas sis zuikis
S.B.M. zemai lenkiu galva pries tavo meskinus
S.B.M - grožis, meilybės meškiukai O žydro kailiuko spalvą dažėte ar jau pirkote tokią spalvą? Turiu tokio pat kailio ilgio baltą baltą, galvojau daryti sniegutį, bet matau, kad spalvoti dar įdomesni
QUOTE(*dika* @ 2012 03 29, 23:57)
Dekui
QUOTE(Jurblond @ 2012 03 30, 08:12)
S.B.M - grožis, meilybės meškiukai O žydro kailiuko spalvą dažėte ar jau pirkote tokią spalvą? Turiu tokio pat kailio ilgio baltą baltą, galvojau daryti sniegutį, bet matau, kad spalvoti dar įdomesni
Dekui, cia jau pirkau ttoki.... uzsikabliavau ant mocherinio kailiuko dabar.... Dazyti mocheros nedrysciau.... bijociau, kad pats kailiukas pasikeis....
Bet jei pas tave sintetika, tai drasiai gali bandyt dazyti...
Bent jau as daziau su tekstiliniais dazais, beveik visa buteliuka i karsta vandeni ir tada kokiu 20min palaikiau.... Aisku dazai turi buti kuo tamsesni, nes aplvos lieka mazai....
Vis gryžtu pažiūrėti meškiukės . Nu labai gražūs man abudu jie. O velta nosis kieta kieta? Blakstienos skirtos žaislams ar žmogiškos?
Pas mane sintetinis kailiukas, tai galvoju ar gražu būtų baltutėlis, tik akys ir nosius juoduliukai, ar visgi spalvot
Pas mane sintetinis kailiukas, tai galvoju ar gražu būtų baltutėlis, tik akys ir nosius juoduliukai, ar visgi spalvot
Sveiko, merginos! As vis tyliai ibegu pas jus, pasidairau, pasigroziu jusu nuostabiais kurineliais, bet nedristu parasyti. Varvinau varvinau seile i jusu grozius ir pati pameginau sukurti suneliui meskiuka. Kazkuri is meskiniautoju yra pasakiusi, kad pamegino ir "uzsikabino". Nors kai as pirkausi medziagyte ir kitas reikiamas smulkmeneles, pati sau sakiau, kad tai tik meginimas - vienintelis ir paskutinis, kad meskiukai nera mano pasaukimas. Bet... klydau... Pasiuvau ir dar noooooriu!!!