Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

S.B.M. jetau kokia mielybė wub.gif Aš tai turiu prašymą, gal tu gali akį nufotkint iš arti biggrin.gif Nu man baisiai įdomu kaip ten tu taip gražiai padarai. Ten paprastos juodos akytės ir tas vokas iš vilnos nuveltas ir blakstienos primontuotos? Ir nooooosis kokia faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 29, 17:24)
S.B.M. jetau kokia mielybė  wub.gif  Aš tai turiu prašymą, gal tu gali akį nufotkint iš arti biggrin.gif Nu man baisiai įdomu kaip ten tu taip gražiai padarai. Ten paprastos juodos akytės ir tas vokas iš vilnos nuveltas ir blakstienos primontuotos? Ir nooooosis kokia faina  wub.gif

Neturiu macro objektyvo, tai nezinau kiek as tau padesiu... Bet cia kiek isejo parodau....
Taip akytes juodos paprastos, po jomis baltas audinukas, ir tada jau ant virsaus veltas vokas... Kasciukai irgi is rudos vilnos privelti, o blakstienas jau po to priklijuoju..., siaip pamokelese kiek kitaip maciau daryta buvo, bet man taip patogiau smile.gif

Siaip reiketu man padejejos, butu smagu visa procesa nufotkint smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 29 kovo 2012 - 16:49
S.B.M. O viršutinis vokas dar kiek įžiūriu iškilus ane? O tai tu pirma snukutį nuveli, tada statai akis ir tada priveli voką? Jetau kaip smagu būtų tokio snukučio pamokėlė žingsnis po žingsnio su fotkėm.
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 29, 18:22)
S.B.M. O viršutinis vokas dar kiek įžiūriu iškilus ane? O tai tu pirma snukutį nuveli, tada statai akis ir tada priveli voką? Jetau kaip smagu būtų tokio snukučio pamokėlė žingsnis po žingsnio su fotkėm.

taip is pradziu snukutis, po to akytes, o jau tada voka uzveliu..... ir taip jis dar kiek iskiles....
Atsakyti
ajajai kokios saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...o as tingine tingine tingine...mano zuikis verkia neprikimstas...dilema ka kita savaite daryti zuiki kimsti ar kiausinius dekoruoti....
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 03 29, 22:12)
ajajai kokios saunuoles 4u.gif  4u.gif  4u.gif ...o as tingine tingine tingine...mano zuikis verkia neprikimstas...dilema ka kita savaite daryti zuiki kimsti ar kiausinius dekoruoti....

biggrin.gif ner net apie ka dvejoti..... zinoma zuiki kimsti..... kiausiniai pabrange, tuoj prabangos preke bus, tai ir dazyt neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 23, 15:56)
O aš vėl su zuikiu smile.gif Šį kartą šitas namie neužsiliks... Iškeliauja pas rožinę merginą smile.gif

wub.gif tiesiog jai skirtas sis zuikis wub.gif
S.B.M. zemai lenkiu galva pries tavo meskinus wub.gif flirt.gif
Atsakyti
S.B.M - grožis, meilybės meškiukai wub.gif O žydro kailiuko spalvą dažėte ar jau pirkote tokią spalvą? Turiu tokio pat kailio ilgio baltą baltą, galvojau daryti sniegutį, bet matau, kad spalvoti dar įdomesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2012 03 29, 23:57)
wub.gif  tiesiog jai skirtas sis zuikis  wub.gif
S.B.M. zemai lenkiu galva pries tavo meskinus  wub.gif  flirt.gif

Dekui wink.gif

QUOTE(Jurblond @ 2012 03 30, 08:12)
S.B.M - grožis, meilybės meškiukai  wub.gif  O žydro kailiuko spalvą dažėte ar jau pirkote tokią spalvą? Turiu tokio pat kailio ilgio baltą baltą, galvojau daryti sniegutį, bet matau, kad spalvoti dar įdomesni  smile.gif

Dekui, cia jau pirkau ttoki.... uzsikabliavau ant mocherinio kailiuko dabar.... Dazyti mocheros nedrysciau.... bijociau, kad pats kailiukas pasikeis....

Bet jei pas tave sintetika, tai drasiai gali bandyt dazyti...
Bent jau as daziau su tekstiliniais dazais, beveik visa buteliuka i karsta vandeni ir tada kokiu 20min palaikiau.... Aisku dazai turi buti kuo tamsesni, nes aplvos lieka mazai....
Atsakyti
Vis gryžtu pažiūrėti meškiukės biggrin.gif wub.gif . Nu labai gražūs man abudu jie. O velta nosis kieta kieta? Blakstienos skirtos žaislams ar žmogiškos? biggrin.gif
Pas mane sintetinis kailiukas, tai galvoju ar gražu būtų baltutėlis, tik akys ir nosius juoduliukai, ar visgi spalvot g.gif
Atsakyti
Sveiko, merginos! As vis tyliai ibegu pas jus, pasidairau, pasigroziu jusu nuostabiais kurineliais, bet nedristu parasyti. Varvinau varvinau seile i jusu grozius ir pati pameginau sukurti suneliui meskiuka. Kazkuri is meskiniautoju yra pasakiusi, kad pamegino ir "uzsikabino". biggrin.gif Nors kai as pirkausi medziagyte ir kitas reikiamas smulkmeneles, pati sau sakiau, kad tai tik meginimas - vienintelis ir paskutinis, kad meskiukai nera mano pasaukimas. Bet... klydau... doh.gif Pasiuvau ir dar noooooriu!!! blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Laba, kokių gražuolių galima čia sutikti ax.gif
Tiesa pasakius jau žiūrint į kitų darbus kyla noras siūti, o pabandžius sunku sustoti, čia mano antras darbelis
user posted image
Atsakyti