Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Gal kas gali youtube nuorodą mestelti, kaip nuvelti kiškiui snukutį, nerandu nors užsimušk doh.gif . Noriu pabandyti nuvelti su žandais, bet nerandu kaip 4u.gif . HELP MY please biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 03 23, 10:09)
Gal kas gali youtube nuorodą mestelti, kaip nuvelti kiškiui snukutį, nerandu nors užsimušk  doh.gif . Noriu pabandyti nuvelti su žandais, bet nerandu kaip  4u.gif . HELP MY please  biggrin.gif

Taigi buvau imetus nuoroda su nuotraukom... negi netinka? Cia fantazijos reikalas, kaip tu megsi....

Kokiu groziu merginos pridejot ir kaip sparciai darbuojates....

As va pabandziau pirmaji meski is mocheros daryt.... Na truputi keikiausi, nes sunkiai siuvasi... likau be pirstu ir t.t. .... Bet kolkas rezultatu patenkinta.... Dar nebaigtas, bet noriu pasirodyt...

user posted image
Atsakyti
S.B.M. grazuolis isejo,koks jo ugis?
Atsakyti
Taip, nuotraukas žiūrėjau, bet gi aš nevėlusi nei karto, tai ieškojau kaip tai daroma eigoje. Kas jau tai darė, tai suprantu, kad paprasta, bet man tai nea 4u.gif
O meškis labai mielas ir man jau nieko jam netrūksta - toks gerietis, norisi prisispausti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 23 kovo 2012 - 10:17
QUOTE(Jurblond @ 2012 03 23, 11:15)
Taip, nuotraukas žiūrėjau, bet gi aš nevėlusi nei karto, tai ieškojau kaip tai daroma eigoje. Kas jau tai darė, tai suprantu, kad paprasta, bet man tai nea  4u.gif
O meškis labai mielas ir man jau nieko jam netrūksta - toks gerietis, norisi prisispausti  wub.gif

tiesiog imk ir bandyk, as irgi buvau nevelusi ir vilna man atrode mistika, bet emiau dariau ir visai gavosi, gal neidealiai, bet nereikia noret iskart tobulumo rolleyes.gif

S.B.M. - nuostabus meskiukas wub.gif man tavo visi meskiukai ir zuikiukai fantastiski wub.gif

as pradejau meskiuka (yra tik galva baigta blush2.gif ) ir jau pradejau kirpti zuikiuka, o sakykit tos iskarpeles kur ikeltos, tai cia tiesiog zuikis ar jau skaitosi "tediskas" zuikis? g.gif
Atsakyti
Teddy stiliaus, kai rankos, kojos ir galva su sanariais arba virvelėmis. Kai rankos, kojos vientisai iškerpamos - tai paprastas meškinas.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 23, 10:15)
As va pabandziau pirmaji meski is mocheros daryt.... Na truputi keikiausi, nes sunkiai siuvasi... likau be pirstu ir t.t. .... Bet kolkas rezultatu patenkinta.... Dar nebaigtas, bet noriu pasirodyt...

Labai gražus wub.gif Kažkokį lengvumą spinduliuoja 4u.gif Ir ausytės superinės thumbup.gif

Man kol kas mistika, kaip padaro stovinčius meškius su mažom kojytėm g.gif
Atsakyti
S.B.M. jetau koks mielas wub.gif Man kai taip ausys prisiūtos, tai toks jausmas, kad tie meškiai prisidirbę kažko ir gėdinasi ausis suglaudę biggrin.gif

O aš vėl su zuikiu smile.gif Šį kartą šitas namie neužsiliks... Iškeliauja pas rožinę merginą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 23 kovo 2012 - 14:57
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 23, 09:15)

As va pabandziau pirmaji meski is mocheros daryt.... Na truputi keikiausi, nes sunkiai siuvasi... likau be pirstu ir t.t. .... Bet kolkas rezultatu patenkinta.... Dar nebaigtas, bet noriu

koks fainuolis! o jau snukutis..

Kvaksytė, ir zuikis ir zuikio drauge thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelezirnis: 23 kovo 2012 - 15:18
QUOTE(Liudmilka @ 2012 03 23, 11:12)
S.B.M. grazuolis isejo,koks jo ugis?

Dekui, apie 20cm...

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 23, 11:28)
tiesiog imk ir bandyk, as irgi buvau nevelusi ir vilna man atrode mistika, bet emiau dariau ir visai gavosi, gal neidealiai, bet nereikia noret iskart tobulumo  rolleyes.gif
S.B.M. - nuostabus meskiukas  wub.gif  man tavo visi meskiukai ir zuikiukai fantastiski  wub.gif

Dekui labai smile.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 23, 12:56)
Teddy stiliaus, kai rankos, kojos ir galva su sanariais arba virvelėmis. Kai rankos, kojos vientisai iškerpamos - tai paprastas meškinas.

O tu neplanuoji kada i Vilniu uzsukti? smile.gif Gal koki meeta padarytume? smile.gif

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 23, 15:56)
S.B.M. jetau koks mielas  wub.gif Man kai taip ausys prisiūtos, tai toks jausmas, kad tie meškiai prisidirbę kažko  ir gėdinasi ausis suglaudę biggrin.gif

O aš vėl su zuikiu smile.gif Šį kartą šitas namie neužsiliks... Iškeliauja pas rožinę merginą smile.gif

Nu fainuoliai tavo kiskiai... Nors nulepausiai man smagiau ziurejosi....
Atsakyti
S.B.M., koks grazuolis bigsmile.gif labai idomu bus pamatyti jau tavo akimis baigta ax.gif

Kvaksyte, zuikiu fabrika atidarei? bigsmile.gif

Sakykit, norejau paklaust, ar tepat kuo nors audinio krastus ar siules? g.gif Siandien rankas bent jau susiuvau, noretusi dar pasiuti, ale miegot rigi reikia doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Audinio kraštus tepu dekupažiniais klijais arba skiestu lipalu. Bet tik tada, kai audinys byrančiais kraštais. pvz. viskozė, pliušas.
Atsakyti