Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Aš kažkaip apie zuikį nelabai galvoju, tai pristatau savo angeliukę blush2.gif

user posted image

Angeliukė Arielė aplipusi žvaigždžių dulkelėmis patyliukais šnibžda auksines mintis.
Pasiūta iš viskozinio kailiuko, kimšta balta vilnele, sujungta sąnariukais.

Daugiau foto
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 21, 12:10)
Arba standesnė medžiaga viduje. Iš kailiuko jos ir taip stovi smile.gif Priklauso kaip prisiūsite.

nu bandysiu visaip staciai prisiut tada bigsmile.gif

QUOTE(zapukė @ 2012 03 21, 12:46)
Aš kažkaip apie zuikį nelabai galvoju, tai pristatau savo angeliukę  blush2.gif

fainuole 4u.gif nors man asmeniskai noretusi kazkaip labiau akcentuoti jos charakteri ax.gif ir labai idomu butu pamatyti nuotrauka kitame fone, o ir didesnio ryskumo gylio, nes dabar balta, grazu, ale nieko iziuret beveik neina biggrin.gif
Atsakyti
grazi baltute, ludoka biskuti atrodo wub.gif ir zvaigzdele ir sparneliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 03 21, 14:40)
nors man asmeniskai noretusi kazkaip labiau akcentuoti jos charakteri  ax.gif

Va man irgi jos veidukas vis neišbaigtas atrodo. Ir taip žiūriu, ir kitaip, ir vis kažko trūksta g.gif

O dėl foto - tokie, jau tie angeliukai: šmėkšteli, bet ryškiai nepasirodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2012 03 21, 14:51)
Va man irgi jos veidukas vis neišbaigtas atrodo. Ir taip žiūriu, ir kitaip, ir vis kažko trūksta  g.gif

Man tai noretusi akis ir kitus bruozus paryskinti tonavimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 03 21, 16:29)
Man tai noretusi akis ir kitus bruozus paryskinti tonavimu  ax.gif

Galvojau, bet nenoriu rudai tonuot, o kažkaip bijau, kad bronzinis makijažas vaizdo nesugadintų. Vieną meškį sugadinau tonuodama, tai dabar atsargesnė pasidariau smile.gif
Atsakyti
zapuke, labai graži angeliukė, akytės labai geros wub.gif
Aš tai pagal aprašymą akis pastačius dar tų dulkių bandžiau įžiūrėt doh.gif lotuliukas.gif Bet čia turbūt jau perkeltine prasme hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, merginos sparčiai darbuojates. Šaunuolės!! Aš vis žaidžiu su iškarpa unsure.gif
Kvaksytė linksmuolis meškutis. Užkrečia savo gera nuotaika
zapukė kokia faina nooooosis wub.gif thumbup.gif Super!

Va man irgi jos veidukas vis neišbaigtas atrodo. Ir taip žiūriu, ir kitaip, ir vis kažko trūksta g.gif

Man rodos lyg nieko ir netrūksta. Manyčiau akytes ir nosį keist net nereikia. Nebent galima pažaisti su burnyte. Pvz, nuėmus vertikalią liniją ir palikus plačią šypseną, pasikeistų nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 03 21, 11:50)
tik parasiau zinute ir sulaukiau pastininkes skambucio i duris  bigsmile.gif dabar bandau vertinti realu gautu prekiu vaizda, eisiu isskalbsiu kailiukus ir reiks kibti i darbus  ax.gif

turiu dar klausima - kaip padaryti stovincias zuikio ausis?  blush2.gif

o kam skalbti? blink.gif kad atrodytu susisiauses ar kad vaikas ciulpeti letenas galetu, as meskos neskalbiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2012 03 21, 18:55
[cool.gif
zapukė[/b] kokia faina nooooosis  wub.gif  thumbup.gif  Super!
Man rodos lyg nieko ir netrūksta. Manyčiau akytes ir nosį keist net nereikia. Nebent galima pažaisti su burnyte. Pvz, nuėmus vertikalią liniją ir palikus plačią šypseną, pasikeistų nuotaika.

Tikriausiai nieko ir nebedarysiu, nes nenoriu sugadinti. O be to cia baltoji meskute, tai ir bruozai kitokie nei grizlio biggrin.gif
Kaip matai ji taviskio Senuciuko bendrakaile smile.gif
Atsakyti
Giminaitė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaahra: 21 kovo 2012 - 21:25
QUOTE(ramushka @ 2012 03 21, 20:33)
o kam skalbti?  blink.gif kad atrodytu susisiauses ar kad vaikas ciulpeti letenas galetu, as meskos neskalbiau  doh.gif

nu nezinau, kazkur skaiciau, kad geriau isskalbt pries siuvant biggrin.gif o siaip man smagiau ciupinti, kai kailiukas svarutelis ax.gif

na, reikes siandien pradet judint savo zuiki, gal dar pavyks speti pasiuti ax.gif
Atsakyti