Aš kažkaip apie zuikį nelabai galvoju, tai pristatau savo angeliukę
Angeliukė Arielė aplipusi žvaigždžių dulkelėmis patyliukais šnibžda auksines mintis.
Pasiūta iš viskozinio kailiuko, kimšta balta vilnele, sujungta sąnariukais.
Daugiau foto
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 21, 12:10)
Arba standesnė medžiaga viduje. Iš kailiuko jos ir taip stovi Priklauso kaip prisiūsite.
nu bandysiu visaip staciai prisiut tada
QUOTE(zapukė @ 2012 03 21, 12:46)
Aš kažkaip apie zuikį nelabai galvoju, tai pristatau savo angeliukę
fainuole nors man asmeniskai noretusi kazkaip labiau akcentuoti jos charakteri ir labai idomu butu pamatyti nuotrauka kitame fone, o ir didesnio ryskumo gylio, nes dabar balta, grazu, ale nieko iziuret beveik neina
grazi baltute, ludoka biskuti atrodo ir zvaigzdele ir sparneliai
QUOTE(turtle @ 2012 03 21, 14:40)
nors man asmeniskai noretusi kazkaip labiau akcentuoti jos charakteri
Va man irgi jos veidukas vis neišbaigtas atrodo. Ir taip žiūriu, ir kitaip, ir vis kažko trūksta
O dėl foto - tokie, jau tie angeliukai: šmėkšteli, bet ryškiai nepasirodo
QUOTE(zapukė @ 2012 03 21, 14:51)
Va man irgi jos veidukas vis neišbaigtas atrodo. Ir taip žiūriu, ir kitaip, ir vis kažko trūksta
Man tai noretusi akis ir kitus bruozus paryskinti tonavimu
QUOTE(turtle @ 2012 03 21, 16:29)
Man tai noretusi akis ir kitus bruozus paryskinti tonavimu
Galvojau, bet nenoriu rudai tonuot, o kažkaip bijau, kad bronzinis makijažas vaizdo nesugadintų. Vieną meškį sugadinau tonuodama, tai dabar atsargesnė pasidariau
zapuke, labai graži angeliukė, akytės labai geros
Aš tai pagal aprašymą akis pastačius dar tų dulkių bandžiau įžiūrėt Bet čia turbūt jau perkeltine prasme
Aš tai pagal aprašymą akis pastačius dar tų dulkių bandžiau įžiūrėt Bet čia turbūt jau perkeltine prasme
Oho, merginos sparčiai darbuojates. Šaunuolės!! Aš vis žaidžiu su iškarpa
Kvaksytė linksmuolis meškutis. Užkrečia savo gera nuotaika
zapukė kokia faina nooooosis Super!
Man rodos lyg nieko ir netrūksta. Manyčiau akytes ir nosį keist net nereikia. Nebent galima pažaisti su burnyte. Pvz, nuėmus vertikalią liniją ir palikus plačią šypseną, pasikeistų nuotaika.
Kvaksytė linksmuolis meškutis. Užkrečia savo gera nuotaika
zapukė kokia faina nooooosis Super!
Va man irgi jos veidukas vis neišbaigtas atrodo. Ir taip žiūriu, ir kitaip, ir vis kažko trūksta g.gif
Man rodos lyg nieko ir netrūksta. Manyčiau akytes ir nosį keist net nereikia. Nebent galima pažaisti su burnyte. Pvz, nuėmus vertikalią liniją ir palikus plačią šypseną, pasikeistų nuotaika.
QUOTE(turtle @ 2012 03 21, 11:50)
tik parasiau zinute ir sulaukiau pastininkes skambucio i duris dabar bandau vertinti realu gautu prekiu vaizda, eisiu isskalbsiu kailiukus ir reiks kibti i darbus
turiu dar klausima - kaip padaryti stovincias zuikio ausis?
turiu dar klausima - kaip padaryti stovincias zuikio ausis?
o kam skalbti? kad atrodytu susisiauses ar kad vaikas ciulpeti letenas galetu, as meskos neskalbiau
QUOTE(zaahra @ 2012 03 21, 18:55
[
[
zapukė[/b] kokia faina nooooosis Super!
Tikriausiai nieko ir nebedarysiu, nes nenoriu sugadinti. O be to cia baltoji meskute, tai ir bruozai kitokie nei grizlio
Kaip matai ji taviskio Senuciuko bendrakaile
Giminaitė
QUOTE(ramushka @ 2012 03 21, 20:33)
o kam skalbti? kad atrodytu susisiauses ar kad vaikas ciulpeti letenas galetu, as meskos neskalbiau
nu nezinau, kazkur skaiciau, kad geriau isskalbt pries siuvant o siaip man smagiau ciupinti, kai kailiukas svarutelis
na, reikes siandien pradet judint savo zuiki, gal dar pavyks speti pasiuti