Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Mergaitės, dėkui labai 4u.gif Visgi, manau, kitąkart šiek tiek kitaip sendinsiu. O viskozė is Probear. Mačiau, rankdarbiai.com taip pat turi baltos viskozės.
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2012 03 17, 00:26)
Agam, is to paties. Zinok, man jis visai nieko. Svarbiausia tik krastus istepti klijais.

Mhm aš irgi jau pasimokiau, kad patept reikia. Tik nors kimšau balta probear'o vilnele, vis tiek toks lyg murzius atrodo blush2.gif Vat ir galvoju, kad sendinimas, čia tikrai geras sprendimas smile.gif
Atsakyti
Tokia jau toji balta spalva.. Senučiuką kimšau pjuvenom, netonuotas - buvo visiškai baltas. Įdomu kaip bus su medvilne. Jau kuriu planus tam gabaliukui.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 17, 16:35)

Dekui tau.... Nosyte vesta, Kaip tik musu viena mergaite buvo idejus nuorodele su pamokele

aciu labai 4u.gif pamokele aiski, tik dar klausimas - gal is patirties zinot, juk ne prie kiekvienos medziageles tinka privelt nosiuka? unsure.gif ir ar turi but kimstas vilna zaisliukas? gal tada geriau prisiveltu, galvoju g.gif kazkaip atrodo, kad gi veliant galima ir sudraskyt galva su adata unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 03 18, 12:17)
aciu labai 4u.gif pamokele aiski, tik dar klausimas - gal is patirties zinot, juk ne prie kiekvienos medziageles tinka privelt nosiuka?  unsure.gif  ir ar turi but kimstas vilna zaisliukas? gal tada geriau prisiveltu, galvoju g.gif kazkaip atrodo, kad gi veliant galima ir sudraskyt galva su adata  unsure.gif

Na as kemsu sintepono kamuoliukais, niekada nekilo problemu del privelimo....
Gali buti kad su vilna prikimsus dar geriau butu.... smile.gif bet siaip na man ir taip puikiai viskas prisivelia... del medziagytes tai nezinau, prie ko geriau veliasi, bet kailiukas tai nesusidrasko...

Kaip tik pasigirsiu, kad manoji Blossom jau iskeliauja i naujus namucius smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 18, 13:36)
Gali buti kad su vilna prikimsus dar geriau butu.... smile.gif bet siaip na man ir taip puikiai viskas prisivelia... del medziagytes tai nezinau, prie ko geriau veliasi, bet kailiukas tai nesusidrasko...
Kaip tik pasigirsiu, kad manoji Blossom jau iskeliauja i naujus namucius smile.gif

aisku, na bandysiu laime kai tik rasiu upo ir laiko bigsmile.gif
na bet tu israisku meistre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 18, 13:36)

Aš asmeniškai nepajutau skirtumo, ar prie sintepono, ar prie vilnos privėlinėju. O kailiukas suplyšta tada, kai kurioj nors vietoj persistengi badydama. Adatos lūžta pataikius į siūles, todėl tose vietose reikia atsargiau - durt neskubant ir žiūrėti, kad adata nelinktų.
Atsakyti
na va pasirodau ir su didžiosios sesės zuikiu smile.gif Dabar esu rami, nes Velykoms pasiruošiau, abi mano mergytės Velykines zuikytes turės smile.gif
user posted image

Tiesa, mano gudruolė didžioji, pareiškė, kad zuikiams trūksta gi ilgų ūsų biggrin.gif Tai dabar suku galvą iš ko tuos ūsus ir kaip būtų galima padaryti. Siuvinėti netinka, nes reikia kad būtų už ko patampyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 14, 20:26)
AR NEREIKIA PILVELIUI IR GALVYTEI PADARYTI ISIUVU,KURIE NEPAZYMETI TAIP PILVELIS APVALESNIS BUTU?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 19 kovo 2012 - 16:10
QUOTE(zapukė @ 2012 03 18, 14:36)
Aš asmeniškai nepajutau skirtumo, ar prie sintepono, ar prie vilnos privėlinėju. O kailiukas suplyšta tada, kai kurioj nors vietoj persistengi badydama. Adatos lūžta pataikius į siūles, todėl tose vietose reikia atsargiau - durt neskubant ir žiūrėti, kad adata nelinktų.

as pabandziau privelti prie trikotazinio fliso audinio, visai gerai laikosi,
tik siek tiek noriukas didokas ir biskuti kreivokas gavosi, bet dukryteo patiko wub.gif
ji jau visus mano mokymosi kurinius priglaudzia lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2012 03 19, 17:10)
AR NEREIKIA PILVELIUI IR GALVYTEI PADARYTI ISIUVU,KURIE NEPAZYMETI TAIP PILVELIS APVALESNIS BUTU?

as manau kad nebutinai, nes maciau ir vienokiu ir kitokiu iskarpeliu
Papildyta:
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 19, 09:44)
na va pasirodau ir su didžiosios sesės zuikiu smile.gif Dabar esu rami, nes Velykoms pasiruošiau, abi mano mergytės Velykines zuikytes turės smile.gif

Tiesa, mano gudruolė didžioji, pareiškė, kad zuikiams trūksta gi ilgų ūsų  biggrin.gif Tai dabar suku galvą iš ko tuos ūsus ir kaip būtų galima padaryti. Siuvinėti netinka, nes reikia kad būtų už ko patampyti  ax.gif

wub.gif fainuole meskiuke, jos tokios arba labai panasios arba tokios pacios, tik vardukai skirtingi thumbup.gif

o usiukus gali padaryti is plonos zilkos (valo)
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 19, 19:31)
as pabandziau privelti prie trikotazinio fliso audinio

O kur tokio audinio pirkti būna? kažkaip niekad neužmačiau, bet gal kad neieškojau. Man iš jo žaisliukai tokie minkštučiai ir švelnučiai atrodo wub.gif

O mano zuikės yra panašios kaip sesės, bet skiriasi truputį - didžiosios sesės zuikės ausytes puošia du bantukai, nes dukrytei jau susiriša dvi kasytės, o mažosios zuikytė pasipuošus juosta su gėle, nes kasų dar neturi biggrin.gif

Šiandien dar vienas lininukas atsirado - pasiuvau mažyti meškiuką vyrui į darbą prie kompo biggrin.gif Kad linksmiau būtų ir mane prisimintų biggrin.gif
Atsakyti
mama_gulbe didelė nosis visai fainai atrodo. O kreivuma, manau, įmanoma ištaisyti.
Atsakyti