Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(zapukė @ 2012 03 16, 12:19)

Nieko sau zuikių lobynas thumbup.gif
Atsakyti
Jau galvojau neprisijungsiu prie zuikiu siuvimo, nu o bet taciau, kazkaip kilo ideja, kuria zutbut reikia dabar man igyvendinti doh.gif Uzsisakiau is senas naujas medziagu, tikiuosi speti pasiuti ax.gif
Papildyta:
Nugi tuo paciu dar mano Naivutis pamojuos visoms biggrin.gif
user posted image

Reikes nufotografuoti pacia pirmaja meske savo - rozine Naivucio mama, kaip vaidmenis iskart suskirste dukra ax.gif tik vat galvoju, gal jai dar plastine operacija padaryt ir snukuti nuvelt nauja, nes dabar kazko jai truksta g.gif
Atsakyti
Kalipėdoje parduotuvėje senas naujas nieko meskinams neturi doh.gif ko klausi to negausi....turiu klausima dilemele, patarkit kailiukas pilkas baltas o pagrindas ant kurio jis suaustas juodai pilkas kokiais siulais siuti kad isvertus graziai butu? gal guodais g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 03 16, 15:05)
turiu klausima dilemele, patarkit kailiukas pilkas baltas o pagrindas ant kurio jis suaustas juodai pilkas kokiais siulais siuti kad isvertus graziai butu? gal guodais  g.gif

Aš visuomet siūlus derinu pagal pagrindą, tuomet išvertus nieko nesimato.
Atsakyti
Pasirodau su ką tik gimusia mano mažosios dukrytės zuikyte bigsmile.gif Didžiosios sesės zuikytė kol kas nuoga, tai nesirodo, gėdijasi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 16, 19:15)
Pasirodau su ką tik gimusia mano mažosios dukrytės zuikyte  bigsmile.gif  Didžiosios sesės zuikytė kol kas nuoga, tai nesirodo, gėdijasi  blush2.gif

Kokia fainuolyte... As kazkaip kolkas nesiryztu siuti is kokio audinio... man kazkaip sudetingiau atrodo....
Nu bet si zuike tai super wub.gif

As irgi tada rodausi su savo nauja meske - Marri

user posted image

Cia daugiau nuotraukeliu
Atsakyti
Uj merginos, kokios jus greitos. Tokius fainučius sukūrėt.
Kvaksytė šauniai atrodo lininis kiškutis ir tas vardas ausytėje taip jaukiai atrodo 4u.gif Aš taip ir nedrįstu siūti iš medžiagos, nors kažkada norėjau pamėginti.
S.B.M. Švelni dangiška meškutė wub.gif

Aš taip pat supažindinsiu jus su savo (ir vėl užslėptu doh.gif ) meškučiu. Palyginus su S.B.M. meškute Marri mano senučiukas tikras murzius. Bet toks buvo sumanymas, mėginau jį dirbtinai susendinti. Žiūriu į jį ir net nežinau ar man tai pavyko. Nors pamėginti buvo gan smagu.
user posted image
Daugiau senučiuko nuotraukų
Atsakyti
S.B.M meškės suknutė nereali wub.gif

zaahra, čia iš to balto viskozinio kailiuko siuvai?
Atsakyti
Agam, is to paties. Zinok, man jis visai nieko. Svarbiausia tik krastus istepti klijais.
Atsakyti
Na lino man kol kas vienintelis minusas, tai išvertimo siūlės užsiuvimas...Nu nesusisiūna ji itin tvarkingai ir gražiai. O šiaip man iš lino smagu siūti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 16, 19:24)
Kokia fainuolyte... As kazkaip kolkas nesiryztu siuti is kokio audinio... man kazkaip sudetingiau atrodo....
Nu bet si zuike tai super  wub.gif
As irgi tada rodausi su savo nauja meske - Marri

bigsmile.gif visi zaisliukai labai grazus 4u.gif zuikyte tiesiog zavinga. "susenes" meskutis man atrodo labai pavykes blush2.gif apskritai zavus darbeliai.

o del Marri susilydziau.. praktiskai del nosiuko jos ir siaip israiskos rolleyes.gif veltas nosiukas, ar ne? o kaip daroma ta velta nosis? man labai grazu, gal pabandyciau kokiam zailsiukui, nes vilnos turiu, tik nelabai suprantu - ar tiesiog suvelta nosies forma, iskili is vienos puses, o kitoj plokscia, ir prisiuvate? atrodo lyg ji ikista butu i snukuti blush2.gif taip tikroviskai, gyvai... ar galit paaiskint pradziamokslei?
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2012 03 16, 23:47)
Aš taip pat supažindinsiu jus su savo (ir vėl užslėptu  doh.gif ) meškučiu. Palyginus su S.B.M. meškute Marri mano senučiukas tikras murzius. Bet toks buvo sumanymas, mėginau jį dirbtinai susendinti. Žiūriu į jį ir net nežinau ar man tai pavyko. Nors pamėginti buvo gan smagu.

Tik nereikia kuklintis smile.gif Man kaip tik labai grazu, kai taip pasendinta... superinis meskis is tikro.... Papaskok kur ta viskozini kailiuka pirkai... man labai jis grazus...

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 17, 00:41)
Na lino man kol kas vienintelis minusas, tai išvertimo siūlės užsiuvimas...Nu nesusisiūna ji itin tvarkingai ir gražiai. O šiaip man iš lino smagu siūti  thumbup.gif

Man labai grazu is lino... Saunuole tu....

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 03 17, 16:05)
o del Marri susilydziau.. praktiskai del nosiuko jos ir siaip israiskos rolleyes.gif veltas nosiukas, ar ne? o kaip daroma ta velta nosis? man labai grazu, gal pabandyciau kokiam zailsiukui, nes vilnos turiu, tik nelabai suprantu - ar tiesiog suvelta nosies forma, iskili is vienos puses, o kitoj plokscia, ir prisiuvate? atrodo lyg ji ikista butu i snukuti blush2.gif taip tikroviskai, gyvai... ar galit paaiskint pradziamokslei?

Dekui tau.... Nosyte vesta, Kaip tik musu viena mergaite buvo idejus nuorodele su pamokele

Atsakyti