Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Taip pat pasidalinsiu interneto platybėse rasta kiškučio iškarpa
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dėkui Arbatėlė 4u.gif
Pasižiūrėjus į ją tikrai norisi šypsotis. Matyt ji tokia gavosi, nes kuomet siuvau buvo toks crazy laikotarpis. O jeigu rimtai, pastebėjau, jog visi mano meškučiai išeina būtent tokie kokia esu ar kaip jaučiuosi tuo metu kada juos siuvu.
Atsakyti
Kadangi mus visas pagavęs siuvimo vėjas, tai mini konkursėliui galima pristatyti ne po vieną, o po du zuikius thumbup.gif
Atsakyti
zaahra - nuostabi debiutante wub.gif

o ir zuikeliu kiek iskarpeliu thumbup.gif , as sugalvojau siuti du, bet pagal ta pacia iskarpa ir naudoti skirtingus audinius bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kiek čia grožybių wub.gif
Iki kada turi būti pasiūtas kiškis? Ant Velykų?
Atsakyti
LINKSMO VELYKŲ ZUIKIO SIUVIMAS!

Siuvame zuikį tokį, koks patinka thumbup.gif
Pradedam dabar, baigiame balandžio 4 dieną!

Mini konkursėliui galima pristatyti ne po vieną, o po du zuikius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 15 kovo 2012 - 08:17
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 14, 18:26)

Justynka
- toks zavus, norisi akis paciai isplest i ji beziurint, manau akytes ir rankytes gerokai per dideles  blush2.gif

Ir MB tą patį sakė lotuliukas.gif Jis iš vis,mano meškę gėjum pavadino doh.gif Aišku,toli gražu man iki tobulumo blush2.gif Bet labai daug noro turiu blush2.gif

QUOTE(zaahra @ 2012 03 14, 22:50)
Pasirodysiu su savo Monika. Labai ilgai ji laukė savojo debiuto, vis atidėliojau ir štai pagaliau..
user posted image
user posted image

Kokia fainaaaa wub.gif wub.gif wub.gif aaaaa wub.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su savo Monika. Labai ilgai ji laukė savojo debiuto, vis atidėliojau ir štai pagaliau..

Super smile.gif Su polėkiu Monikutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 14, 20:41)
Merginos, man smagu nors kiek jums padėti. Aš juk pati mama su naminiais rūpesčiais, su mokyklinėmis užduotimis, vyru, darbais. Puikiai suprantu, kad laiko ne viskam užtenka.

Turėjau svajonę, bent po vieną du žaislus metuose padovanoti tam, kam tikrai jų reikia, kam gali praskaidrinti nuotaiką: vaikiukui ligoninėje, angelu virtusiam mažyliui....Stengiuosi tai daryti...gal kas šią mintį pasigaus ir pratęs...ne viskas daroma dėl pinigų ar padėkos...

Labai graziu iskarpeliu pridejai.... Dekui tau... Bandysiu ir keliu kombinuoti viena.

O svajones tavo labai grazios.... Mes su fotografija, kasmet organizuojame viena diena ir dovanojame fotosesijas ir po atspauzdinta nuotrauka...

Nuostabi.... Toks idomus jausmas ziurint i ja.... Tokia silta, koketiska net nezinau.... Na labai labai miela wub.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, džiugu, jog Monika jums patiko ir privertė norom ar nenorom nusišypsoti 4u.gif
O čia daugiau nuotraukų ir trumpas aprašymas kodėl Monikutė taip pozuoja.
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2012 03 15, 18:24)
Dėkui merginos, džiugu, jog Monika jums patiko ir privertė norom ar nenorom nusišypsoti  4u.gif
O čia daugiau nuotraukų ir trumpas aprašymas kodėl Monikutė taip pozuoja.

wub.gif ui vat kodel ji taip staiposi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveiko siuvejeles, nuostabiu meskiuku mamos smile.gif
netycia uzklydau zuikio iskarpos ieskoti ir pataikiau paciu laiku.. jei priimsit, siusiu ir as velykini, o gal net du smile.gif
nuotraukeles paskui Arbatelei siusti, ar tiesiai cia kelti ir rodytis?
Atsakyti
Dar zuikių https://picasaweb.go...3481187/iWCoZB# 4u.gif
Atsakyti