Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(ramushka @ 2012 03 14, 17:56)
.o sau juk tai mano laikas  doh.gif

Aš tai visada sakau, kad aš pailsiu siūdama, siuvinėdama, megsdama, dekupažindama, jis pailsi TV pvz žiūrėdamas smile.gif Tai pas mus kažkaip nekyla problemų. Ai ir aš iš tikro daugiau rankdarbiais užsiemu, kai vyresnioji darželyje, o mažoji kažkaip netrukdo ax.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 14, 18:26)
o kam vyra pas mama varyt sveikti ?  lotuliukas.gif

Tam kad šeimoj nepadaugėtų vienu vaiku, nes sergantis vyras = mažas vaikas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2012 03 14, 19:27)
O kur pažadas "ir džiaugsme, ir varge"?
Atrodo, dar labai jauni esat, kad lakstot sirgt pas tėvus ir ryšiai jūsų tarpusavio silpnoki. Brandžios poros pačios rūpinasi vienas kitu.

Nu čia manau jūs visai ne taip supratot smile.gif Aš tai supratau kad vyras išvarytas sirgti pas tėvus, kad neužkrėstų iš naujo dukrytės. Aš irgi taip daryčiau.
Atsakyti
LINKSMO VELYKŲ ZUIKIO SIUVIMAS!

Siuvame zuikį tokį, koks patinka thumbup.gif
Pradedam dabar, baigiame balandžio 4 dieną!

Keletas iškarpų atsispyrimui.

user posted image...user posted image

user posted image...user posted image...user posted image

P.s. prašymas: merginos, vertinkite tai, ką darote.
Atsakyti
Dar:

user posted image...user posted image..user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 14 kovo 2012 - 19:34
ai čia toks nuklydimas doh.gif gavosi...o mes gi labai vertiname o ypač tai kad arbatėlė mus išrikiuoja ir mes susiimam darbams darbeliams. o kokioje aplinkoje mes dirbame...tokioje kokia gebame susiorganizuoti tongue.gif . o mažas kudikėlis namuose išties musu didziausias direktorius tai va pagal kieno dudele šokame...prišnekejau ant vyro tai turiu ir reabilituoti: kelis metus kol laukeme vaikelio vyras darė viska kad tik galėčiau užsiimti savo rankdarbiais net valgyti ėmėsi gaminti kad tik aš darbuočiausi ir vyčiau blogas mintis šalin...o dabar sako juk mintys jau teigiamos tai kam tie rankdarbiai...o juk as to paragavusi nebegaliu sustoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, man smagu nors kiek jums padėti. Aš juk pati mama su naminiais rūpesčiais, su mokyklinėmis užduotimis, vyru, darbais. Puikiai suprantu, kad laiko ne viskam užtenka.

Turėjau svajonę, bent po vieną du žaislus metuose padovanoti tam, kam tikrai jų reikia, kam gali praskaidrinti nuotaiką: vaikiukui ligoninėje, angelu virtusiam mažyliui....Stengiuosi tai daryti...gal kas šią mintį pasigaus ir pratęs...ne viskas daroma dėl pinigų ar padėkos...
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 14, 20:41)
Turėjau svajonę, bent po vieną du žaislus metuose padovanoti tam, kam tikrai jų reikia, kam gali praskaidrinti nuotaiką: vaikiukui ligoninėje, angelu virtusiam mažyliui....Stengiuosi tai daryti...gal kas šią mintį pasigaus ir pratęs...ne viskas daroma dėl pinigų ar padėkos...

wub.gif wub.gif wub.gif
ir as del sito stengiuosi wub.gif viska ka sugebu padaryt savo kukliu laisvalaikiu - tai suteikt siek tiek dziaugsmo kitam ax.gif aisku daugiausiai pradziuginu vaikucius blush2.gif
zuikiai zuikuciai thumbup.gif
bet kaip dabar issirinkt biggrin.gif , reik medzegeles susirast, tada gal zinosiu koks zuikis bus biggrin.gif

Arbatele - aciu 4u.gif
Atsakyti
fantastiniai zuikiai....oi o tas kudlius...mmmmm pamilau...šiandien toki kailiuka žiūrinėjau bet galvoju na kaip čia toks kudlotas gausis, o pasirodo gali visai neblogai gautis, tik nesuprantu ar jo snukutis cia toks pasiutas ar paveltas?
Atsakyti
Kudliaus snukutis nupešiotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 14, 21:26)
Kudliaus snukutis nupešiotas  smile.gif

jo grožis reikalauja aukų, depiliacija dar niekam nepakenkė.... thumbup.gif
Papildyta:
dar čia toki va visai paprastuti zuiki radau http://www.vsehobby....nyj_zajats.html viskas viename jokiu atskiru detaliu, jei parinkti gražu kailiuka išraiškingas akutes gal nieko gautusi...ir vaikai nei kojyčiu nei rankyčiu neissukios...nors visas šarmas tame kad gali pasodinti pastatyti , galvyte pasukti
Atsakyti
Bet tai jau ne teddy zuikiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su savo Monika. Labai ilgai ji laukė savojo debiuto, vis atidėliojau ir štai pagaliau..
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man ji labai labai faina wub.gif Su tokia gera nuotaika thumbup.gif
Atsakyti