Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 14, 13:08)
bet tai kaip fainiai tos veltos nosytės atrodo  bigsmile.gif noriu ir aš pabandyt. Pabaisiu velykinius zuikius savo damoms siūti, ir kibsiu į veltanosį meškėną  biggrin.gif

as ir leksiu adatos pirktis ax.gif dabar pasiutam neskiui "skutu"nosi ax.gif nezinau kas iseis, tikiuosi galvos persiut nereiks biggrin.gif
Atsakyti
Baigės paroda, tai prasidėjo meškinų plastinės operacijos smile.gif O aš saviškį paliksiu toks koks gimė. Mielas jis man ir toks visai. Šiandien padarysiu kokybiškesnę nuotrauką ir parodysiu dar kartą.

va dar kartą Bumsius. Paprastutis, bet labai švelnus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 14 kovo 2012 - 13:06
Jetau,kokie gražūs meškučiukai wub.gif Beveik mūsų bendravardė Pupa-labai graži po plastinės operacijos biggrin.gif Man gražesnė dabar 4u.gif

Namdrįstu ir aš įkelti savo šedevrą Jūsų teismui blush2.gif Meška-Pupelė.Pupelė,nes sūnus,pamatęs mano darbą,pasakė:Ogo,kokia pupelė lotuliukas.gif doh.gif Tai va,taip ir prilipo,gal ir tinka toks vardukas jai smile.gif Tiesa,kažkaip gavosi,kad rankytes prisiuvau atvirkščiai doh.gif Bet...ai,pirmas gimęs meškiukas tegu ir būna su savo minusais wub.gif user posted image

P.S.Ačiū už informaciją dėl akyčių,reikės kažkaip gabentis iš Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justynka: 14 kovo 2012 - 14:48
Oho, Justynka, čia jau visa Panelė Rožė mirksiukas.gif thumbup.gif

Kvaksyte, o nosis Bumsiaus tokia kaip delniukai ir padukai? Ji prisiūta? Ar kaip čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 03 14, 15:53)
Oho, Justynka, čia jau visa Panelė Rožė  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Kvaksyte, o nosis Bumsiaus tokia kaip delniukai ir padukai? Ji prisiūta? Ar kaip čia ax.gif

Galbūt tikrai jai Rožė labiau tiktų? g.gif Mmmm...Gal dar nuomonių bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 03 14, 15:53)

Nosytę dėjau gatavą (užspaudžiamą kaip ir akytės), nosytė yra rudu barchatu aptraukta. Padukai ir delniukas irgi rudo barchato.
Atsakyti
mergytes kaip dabar su tais zuikiais, siuname be starto ar kaip? kada rodysimes? as dar tik kailiuka nusipirkau. va vyras apsirgo tai issiunciau pas mama gydytis, tai galesiu siuti, nes juk jis matai kontroliuoja tai siunu kol nemato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 03 14, 16:19)
nes juk jis matai kontroliuoja tai siunu kol nemato  ax.gif

Kas čia per diskriminacija? doh.gif
Ar jis iš 18 amžiaus pas jus? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 03 14, 17:38)
Kas čia per diskriminacija? doh.gif
Ar jis iš 18 amžiaus pas jus?  doh.gif  unsure.gif

Na nesupratau kas nutiko, neva vagiu iš šeimos dėmesį, užmigdau vakare vaika tik tada siunu, o matai juk vaika užmigdžius tada jau reikia vyrui laiko skirti blush2.gif ....o sau juk tai mano laikas doh.gif ir aš pati savo...ai nera taip baisiai kaip gali nuskambėti, tik nepraleidžia progos papriekaištauti...mat gauna velniu nes prie kompo ištisai sėdi
Atsakyti
o kam vyra pas mama varyt sveikti ? lotuliukas.gif

Bumsius
labai smagutis , toks pukuotukas wub.gif

Justynka
- toks zavus, norisi akis paciai isplest i ji beziurint, manau akytes ir rankytes gerokai per dideles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 14, 18:26)
o kam vyra pas mama varyt sveikti ?  lotuliukas.gif
[b]

su dukryte katik persirgom...o dabar va ir vyras...tai labai nebesinori ...savo jau atvargom o kas zino ar neatkrisim....del mazosios kaskaip neramu
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 03 14, 17:56)
Na nesupratau kas nutiko, neva vagiu iš šeimos dėmesį,

Tikrai žiauriai skamba g.gif
Kažkokie viduramžiai unsure.gif
Galit jam paaiškint, kad džiaugtusi, kai žmona turi pomėgį ir namuose krapštosi, o tai gali rasti pomėgį ir už namų ribų ... mirksiukas.gif
Jei ką...
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2012 03 14, 19:17)
...savo jau atvargom o kas zino ar neatkrisim....

O kur pažadas "ir džiaugsme, ir varge"?
Atrodo, dar labai jauni esat, kad lakstot sirgt pas tėvus ir ryšiai jūsų tarpusavio silpnoki. Brandžios poros pačios rūpinasi vienas kitu.
Ai, bet kur mes čia nuo meškų ... į lankas blush2.gif
Atsakyti