Sveikinimai Meškutei Žiedei
Ir visoms visoms sveikinimai, visi meškiukai nuostabūs
Arbatelei už subūrimą
Rimtukas - tai mano meškiukas, gal niko nebuvau parašiusi, vargšytis be šeiminkės
Ruošiames kiškiukams
ačiukas meškiniautojoms ir meškiukų mylėtojoms už mano Gritutės debiutantės įvertinimą . Išties nesvarbu kiek už ką prabalsuota svarbu kad pabandėm ir turbūt jau negalėsime sustoti.
Na papuoskime ir šią temą savo rubuiliukais, nes ana uždaryta nugrims į temų galą, tad ir pavėluotai užsukusios tegu akytes pagano.
Na papuoskime ir šią temą savo rubuiliukais, nes ana uždaryta nugrims į temų galą, tad ir pavėluotai užsukusios tegu akytes pagano.
simpatuke meskute,fainuolyte saunuolyte labai labai
ramushka - fainule meskiuke
rodau savo meske Pupa "pries" ir "po" biski pakeite savo ivaizdi
labai jau norejau velto snukiuko
o cia nuotraukele is arciau, gal kuri pasakytu ar cia reikia dar velti, nes matosi tos "skylutes" nuo adatos, gal kazkaip uzglostyt reikia?
labai jau norejau velto snukiuko
o cia nuotraukele is arciau, gal kuri pasakytu ar cia reikia dar velti, nes matosi tos "skylutes" nuo adatos, gal kazkaip uzglostyt reikia?
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 14, 09:59)
Oi dar nemažai reikia pavelti.. einu padarysiu makro Barboros ir jos giminaičio Vyto, kurį pas Pudrą dariau nuotraukų iš arti, kad aiškiau būtų.
Be to atidžiai pereikite su adata pačius kraštelius prie kailio, prie nosytės. Šios linijos turi būti aiškios, tikslios. Jas galima tonuoti, tokiu būdu nesimatys nedideli vingiai. Kai baigsite velti, kailiukas aplink veltą snukutį atsargiai užšukuojamas į priekį ir šiek tiek uždengia veltos dalies pradžią.
mama_gulbe, plastinė operacija labai vykus (mano akim ).
Tik dabar sijonas jau nebe jos atrodo..
Tik dabar sijonas jau nebe jos atrodo..
nu kaip šauniai padailinai pupa, a sijona šnai lauk, tikrai močiutės bus nusičiupusi , o su tu baksnojimu tai pirma diena 4 adatas sulaužiau paskiau įsicinkinau ir ne krust.....o jau užsipirkau jų na kad maža nepasirodytu (adatu)
[quote=mama_gulbe,2012 03 14, 09:59]
Mama-gulbe Labai simpatiška meškutė,bet man mielesnė ta, kuri "prieš".Pupos "po",labiau pavelta snukuti norėtusi pamatyt
Ramushkos Gritutė ir labai miela,o jau sukneles grožis...
Visi meškučiai labai mieli ir kiekvienas vis kitoks,net sunku patikėti,kad visi siūti pagal vieną iškarpą.Įdomu, kokio didžio gavosi jūsų meškučiai? Mano (bevardis)-20cm
Pirmą kartą dariau su sąnariukais-nėra taip baisu kaip atrodo ,bet praktikos reikia.Dar,aš labai kietai prikimšau galvą,tai pasikankinau su akimis-niekaip negalėjau galva kiaurai perverti.
P.S. Visom ir po o Arbatėlei didelis didelis ačiū
Mano bevardis
Mama-gulbe Labai simpatiška meškutė,bet man mielesnė ta, kuri "prieš".Pupos "po",labiau pavelta snukuti norėtusi pamatyt
Ramushkos Gritutė ir labai miela,o jau sukneles grožis...
Visi meškučiai labai mieli ir kiekvienas vis kitoks,net sunku patikėti,kad visi siūti pagal vieną iškarpą.Įdomu, kokio didžio gavosi jūsų meškučiai? Mano (bevardis)-20cm
Pirmą kartą dariau su sąnariukais-nėra taip baisu kaip atrodo ,bet praktikos reikia.Dar,aš labai kietai prikimšau galvą,tai pasikankinau su akimis-niekaip negalėjau galva kiaurai perverti.
P.S. Visom ir po o Arbatėlei didelis didelis ačiū
Mano bevardis
Meškutės iš arti visai kitaip atrodo Kokios gražios O Gritutė kokia fainuolė Ir Pupa su veltu snukučiu 8žymiai gražesnė Tik sijonas,teisybė,nebetinka
aciu uz paaiskinima issamu sijonuka nuimsim, bet mazajai savininkei gerai ir su tuo sijoniuku
bandysiu taisyti snukiuka, nes as vis taikiausiai visa adata subaksnoti
bandysiu taisyti snukiuka, nes as vis taikiausiai visa adata subaksnoti
bet tai kaip fainiai tos veltos nosytės atrodo noriu ir aš pabandyt. Pabaisiu velykinius zuikius savo damoms siūti, ir kibsiu į veltanosį meškėną