Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Sveikinimai Meškutei Žiedei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir visoms visoms sveikinimai, visi meškiukai nuostabūs wub.gif
Arbatelei už subūrimą 4u.gif

Rimtukas - tai mano meškiukas, gal niko nebuvau parašiusi, vargšytis be šeiminkės rolleyes.gif hihihi.gif

Ruošiames kiškiukams clap.gif
Atsakyti
4u.gif ačiukas meškiniautojoms ir meškiukų mylėtojoms už mano Gritutės debiutantės įvertinimą ax.gif . Išties nesvarbu kiek už ką prabalsuota svarbu kad pabandėm ir turbūt jau negalėsime sustoti.
Na papuoskime ir šią temą savo rubuiliukais, nes ana uždaryta nugrims į temų galą, tad ir pavėluotai užsukusios tegu akytes pagano.

user posted image user posted imageuser posted image

Atsakyti
simpatuke meskute,fainuolyte saunuolyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai labai
Atsakyti
wub.gif ramushka - fainule meskiuke wub.gif

rodau savo meske Pupa "pries" ir "po" blush2.gif lotuliukas.gif biski pakeite savo ivaizdi

user posted image

labai jau norejau velto snukiuko doh.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

o cia nuotraukele is arciau, gal kuri pasakytu ar cia reikia dar velti, nes matosi tos "skylutes" nuo adatos, gal kazkaip uzglostyt reikia?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 14, 09:59)
o cia nuotraukele is arciau, gal kuri pasakytu ar cia reikia dar velti, nes matosi tos "skylutes" nuo adatos, gal kazkaip uzglostyt reikia?

Oi dar nemažai reikia pavelti.. einu padarysiu makro Barboros ir jos giminaičio Vyto, kurį pas Pudrą dariau nuotraukų iš arti, kad aiškiau būtų.
Be to atidžiai pereikite su adata pačius kraštelius prie kailio, prie nosytės. Šios linijos turi būti aiškios, tikslios. Jas galima tonuoti, tokiu būdu nesimatys nedideli vingiai. Kai baigsite velti, kailiukas aplink veltą snukutį atsargiai užšukuojamas į priekį ir šiek tiek uždengia veltos dalies pradžią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zapukė: 14 kovo 2012 - 09:20
mama_gulbe, plastinė operacija labai vykus (mano akim wub.gif ).
Tik dabar sijonas jau nebe jos atrodo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vytas, mano pirmasis veltanosis, šiandien jau atrodo šiek tiek pagyvenęs blush2.gif
user posted image

Ir Barboros snukutis smile.gif

user posted image

user posted image

Aš kai baiginėju velti, tai adatos neduriu iki galo, o tik iki antro dantuko. Nes pasimokiau su Vytu, kai norėjau laaabai lygaus snukučio ir pradėjo sinteponas trauktis iš vidaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zapukė: 14 kovo 2012 - 09:50
nu kaip šauniai padailinai pupa, a sijona šnai lauk, tikrai močiutės bus nusičiupusi lotuliukas.gif , o su tu baksnojimu tai pirma diena 4 adatas sulaužiau paskiau įsicinkinau ir ne krust.....o jau užsipirkau jų na kad maža nepasirodytu (adatu)
Atsakyti
[quote=mama_gulbe,2012 03 14, 09:59]
wub.gif ramushka - fainule meskiuke wub.gif
rodau savo meske Pupa "pries" ir "po" blush2.gif lotuliukas.gif biski pakeite savo ivaizdi

Mama-gulbe 4u.gif Labai simpatiška meškutė,bet man mielesnė ta, kuri "prieš".Pupos "po",labiau pavelta snukuti norėtusi pamatyt blush2.gif
Ramushkos Gritutė ir labai miela,o jau sukneles grožis...
doh.gif Visi meškučiai labai mieli wub.gif ir kiekvienas vis kitoks,net sunku patikėti,kad visi siūti pagal vieną iškarpą.Įdomu, kokio didžio gavosi jūsų meškučiai? Mano (bevardis)-20cm
Pirmą kartą dariau su sąnariukais-nėra taip baisu kaip atrodo blink.gif ,bet praktikos reikia.Dar,aš labai kietai prikimšau galvą,tai pasikankinau su akimis-niekaip negalėjau galva kiaurai perverti.

P.S. Visom ploja.gif ir po 4u.gif o Arbatėlei didelis didelis ačiū aciuks.gif
user posted image
Mano bevardis ax.gif
Atsakyti
Meškutės iš arti visai kitaip atrodo blink.gif Kokios gražios bigsmile.gif O Gritutė kokia fainuolė bigsmile.gif Ir Pupa su veltu snukučiu 8žymiai gražesnė smile.gif Tik sijonas,teisybė,nebetinka tongue.gif
Atsakyti
aciu uz paaiskinima issamu bigsmile.gif sijonuka nuimsim, bet mazajai savininkei gerai ir su tuo sijoniuku lotuliukas.gif

bandysiu taisyti snukiuka, nes as vis taikiausiai visa adata subaksnoti blush2.gif
Atsakyti
bet tai kaip fainiai tos veltos nosytės atrodo bigsmile.gif noriu ir aš pabandyt. Pabaisiu velykinius zuikius savo damoms siūti, ir kibsiu į veltanosį meškėną biggrin.gif
Atsakyti