Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 09, 15:04)

Pabaigiam balsavimą per sekmadienį. Susumuojam naktį rezultatus ir pirmadienį skelbiame zuikio puikio šou.
Aš surinksiu pundelį iškarpų zuikiui. Pasirinkimui. Ir bandysim iki Velykų pabaigti. Tik šį kartą man reiks padėjėjo, nes būsiu išvažiavusi ir nežinau kokios bus interneto galimybės (nors prisijungsiu kasdien)

tai balsavimas baigtas..... smile.gif tai jau ryt zuikiu puikiu parado pradzia....o kaip paminesim mesku debiutančiu finala drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, meškinautojoms! Tokių grožių kitoj temelėje prisižiūrėjau, labai buvo sunku vertinti... Labiausia "papirko" Balu pėdutės ir labai gražios akutės (atrodo, kad jos žydros, a nia?), Barbora - širdutės formos nosyte, Kirpčiukas - dėl to, kad jis tiesiog labai jaukus peškis... Pedingtonas - rimtas ir santūrus britas, Žiedė - koketė (o jos žaisliukas - labai išrdingas, labai patiko jo kojytės-sagytės), Ronės patiko figūra, Bumsius - liūdnutis, tai norisi jį apkabinti ir pamyluoti, Rimtukas atrodo toks teigiamas, tikras pirmūnas, Žvaigždė - pamaiva, Bevardis toks geraširdis (ir vardą jam siūlyčiau nuo žodžio "širdis"), Budručio žavios blakstienos, Pupa - puiki šeimininkė, Naivutis - tai meškiukas, kurį pati norėčiau turėti, o Gritutė - miela geraširdė ir labai elegantiška rubuiliukė
Atsakyti
BALSAVIMAS SUSTABDYTAS. DAR KARTĄ PERSKAIČIUOJU BALSUS, KAD KLAIDOS NEBŪTŲ IR SKELBIAME DAUGIAUSIAI SIMPATIJŲ GAVUSĮ MEŠKIUKĄ.
Atsakyti
REZULTATAI:

first.gif ŽIEDĖ - 65 balsai
second.gif GRITUTĖ - 50 balsai
third.gif KIRPČIUKAS - 37 balsai

Sveikinam ne tik tas, kas pasiuvo pačiausius meškiukus, bet visas, visas, visas meškų mamas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

1. Pedingtonas - Vilm@
2. Žiedė - S.B.M
3. Ronė - Ashji
4. Barbora - Zapukė
5. Bumsius - Kvaksytė
6. Kirpčiukas - *Dika*
7. Rimtukas - ....
8. Žvaigždė - Meri Popins
9. be vardo meškutis - Liudmilkos
10. Budrutis - Vitute*
11. Balu - IndeS
12. Pupa - mama gulbe
13. Naivutis - Turtle
14. Gritute - Ramushka

Pagrindinis prizas (rinkinys meškučiui) - atitenka S.B.M. 4u.gif
O mano asmeninių simpatijų prizas - Ashji 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam nugalėtojus, valio valio valio thumbup.gif

Bumsius dėkoja Bagyyra, mamamija2009, perle70, jurginelis, Ašaka už simpatijas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,meškiniautojos 4u.gif

Visai netyčia radau jūsų temutę ir...užsikabinau doh.gif Su dideliu įkvėpimus perskaičiau pirmas tris temas,tuo pačiu per dvi dienas gimė mano meškė Pupelė wub.gif Aišku,toli gražu iki tokio grožio,kokį darote Jūs,senbuvės meškių mamos,bet net nemoku paaiškinti to jausmo,kaip fainai matyti dideles akis įsmeigtas į tave ir kerintį žvilgsnį wub.gif
Norėjau paklausti,kur jūs perkate akytes?Nes įkvėpimo pagauta akis išknisau iš anytos sagų lobyno,ten buvo viena pora atklydus bala žino iš kur,bet dabar mintyse Velykinis kiškiukas,po to vėl meškis..žodžiu,įklimpau blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu visus nugalėtojus clap.gif
Šaunu buvo kartu darbuotis,o man pasiūti pirmąją savo meškutę thumbup.gif
Arbatėle, Ronė dėkoja tau už simpatijas 4u.gif Iš tikro kaip faina,kai nuoširdus darbas yra įvertintas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashji: 13 kovo 2012 - 10:49
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 12, 21:17)
o gal gali pasakyt ,tos kurios daro veltus snukiukus meskiukam
ar galutiniam rezultate reik juos kaip pamaigyt pasukuot ar dar kaip, kad tu adatos skyluciu nesimatytu? su 40 nr dariau,bet vistiek tokiu skyluciu lyg ir yra, o gal cia skaitos kad reikia dar velt?

Reikia tiesiog šiek tiek patrinti pirštais ir skylutės sumažės, be to laikui bėgant jų praktiškai nebelieka. Taigi jei iš karto nuvėlus matosi - nieko baisaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 13, 10:14)
REZULTATAI:

first.gif ŽIEDĖ - 65 balsai
second.gif GRITUTĖ - 50 balsai
third.gif KIRPČIUKAS - 37 balsai
Sveikinam ne tik tas, kas pasiuvo pačiausius meškiukus, bet visas, visas, visas meškų mamas

Pagrindinis prizas (rinkinys meškučiui) - atitenka S.B.M4u.gif
O mano asmeninių simpatijų prizas - Ashji  4u.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Nesitikejau...... thumbup.gif wub.gif

Dekoju visoms balsavusdioms.... 4u.gif Arbatele, o tau ipatingai dekui uz visa triusa mirksiukas.gif

Negaliu patiketi ir labai labai smagu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 13 kovo 2012 - 11:34
QUOTE(Justynka @ 2012 03 13, 10:26)
Sveikos,meškiniautojos 4u.gif

Visai netyčia radau jūsų temutę ir...užsikabinau doh.gif Su dideliu įkvėpimus perskaičiau pirmas tris temas,tuo pačiu per dvi dienas gimė mano meškė Pupelė wub.gif Aišku,toli gražu iki tokio grožio,kokį darote Jūs,senbuvės meškių mamos,bet net nemoku paaiškinti to jausmo,kaip fainai matyti dideles akis įsmeigtas į tave ir kerintį žvilgsnį wub.gif
Norėjau paklausti,kur jūs perkate akytes?Nes įkvėpimo pagauta akis išknisau iš anytos sagų lobyno,ten buvo viena pora atklydus bala žino iš kur,bet dabar mintyse Velykinis kiškiukas,po to vėl meškis..žodžiu,įklimpau blush2.gif  wub.gif

akyciu yra senasnaujas parduotuveje, ornamentai ir dar buvo VCUP paskutiniame aukste, tik nesu tikra, kad sita parduotuve dar yra, dar Pylimo g. Vilniuje artmanija (berods) ax.gif
Atsakyti
Sveikinu visus tituluotus ir visus kitus pačius pačiausius meškiukus ir jų mamas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Mes irgi džiaugėmės kiekvienu balsu, ačiū bigsmile.gif 4u.gif Tai įkvepia biggrin.gif ax.gif
O kai pagalvoji - taigi iškarpa tai viena buvo, o kokie visi savotiški wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sveikinu nugaletojus thumbup.gif

o mano meskute jau persimaine lotuliukas.gif padariau kita snukiuka, velta su didele nosyte ir dar roziniais zandukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif parodysiu veliau blush2.gif
Atsakyti