Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 09, 15:04)
Merginos, man smagu, jog jums smagu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Aš su savo meška nesuspėjau į šį traukinį  blush2.gif Labai jau darbai tikrieji užgriuvo ir atsikvėpti neleido.

o as jau nuziurejau kuri tavo biggrin.gif ax.gif tikrai visos nepakartojamos wub.gif
kaip ten raset apie rozinius meskucius biggrin.gif jauciu praeisiu ir as ta etapa, nes zinau kad kazkur palepei yra rozinio kailiuko rolleyes.gif
o zuikucio ir as noreciau ax.gif ir maziuko ir didesnio ax.gif vakarosim vel visos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 03 09, 14:48)

Dėkui Ramushka,kad įkėlei nuorodėlę mirksiukas.gif
Iš tikro pagal šią iškarpėlę labai lengva siūti. Kūnelis sujungtas kartu su kojytėmis,atskirai kojyčių iškarpėlių nėra. Na kas rusų kalbos nesupranta,tai ne kas. Bet aš galiu išversti,jei ko nesuprasit,ir bus noro pasiūti triušiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai merginos, ačiū, kad pasisiūlėte padėti.

Man labai patiko visų siūti meškiukai (kai kas meškiukus atsiuntė nepasirašęs nikų cool.gif )
Aš negaliu kritikuoti tokių grožių. Juk kai kurie siūti patys pirmieji. Juose tiek meilės, tiek širdies, kad nedrįsti net paprašyti įsimeškinti. Nes tai pats pačiausias meškinas.
Atsakyti
QUOTE(Ashji @ 2012 03 09, 17:05)
Bet aš galiu išversti,jei ko nesuprasit,ir bus noro pasiūti  triušiuką mirksiukas.gif

Aš rusu nė bumbum sad.gif Tai būčiau begalingai dėkinga už vertimą, ar bent jau sutrumpintą paaiškinimą.
Atsakyti
Sveikos, vaiku ir meskinu mamos 4u.gif Nepykit, kad as taip ne i tema blush2.gif Jau kuris laikas audziu minti siuti meskiukus, labai noretusi mokytojos, kuri ismokytu kaip tai padaryti smile.gif Esu girdejus, kad yra meskiuku siuvimo pamokeles, gal atsirastu zinanciu ar organizuojanciu jas?
P.S. Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lajmut: 09 kovo 2012 - 18:17
QUOTE(Lajmut @ 2012 03 09, 18:17)
Sveikos, vaiku ir meskinu mamos  4u.gif Nepykit, kad as taip ne i tema  blush2.gif  Jau kuris laikas audziu minti siuti meskiukus, labai noretusi mokytojos, kuri ismokytu kaip tai padaryti  smile.gif  Esu girdejus, kad yra meskiuku siuvimo pamokeles, gal atsirastu zinanciu ar organizuojanciu jas?
P.S. Vilniuje

Nezinau, ar dar organizuoja, bet esu buvusi Pudra Studio pamokelese - labai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
as pradejau kita meskiuka, tiksliau tik galvyte kol kas yra, ir bus su veltu snukuciu wub.gif
is tiesu, tikrai labai lengvai darosi veltas snukutis , tos nuorodeles su pvz pilnai pakako thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

radau piesinuka, kas dar nebande sanariuku det, cia visai gerai parodyta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, darau pirma meskina ir norejau paklausti kur perkate sanarius? domina internetines parduotuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ar. @ 2012 03 12, 12:16)
Sveikos, darau pirma meskina ir norejau paklausti kur perkate sanarius? domina internetines parduotuves  ax.gif

As perku senasnaujas.lt nors buna, kad ne viska turi internetinej, arba atvirksciai, vietoj parduotuvej neturi, o internetinej turi....

Atsakyti
meškenautojos, turiu klausimą. Kai siūnat meškiukus ar kažką kitą iš lino, ar siūles paklijuojat? aš paklijavau flizelinu liną, tai siūlės išvertus normaliai, nesiskėčia, bet labai irsta paslėptoji siūlė, kai jau prikimšta dalis būna... tai gaunasi tokia nelabai graži... Mąstau, gal tą vietą reiktų kraštus klijais kokiais patepti...
Atsakyti
o gal gali pasakyt ,tos kurios daro veltus snukiukus meskiukam
ar galutiniam rezultate reik juos kaip pamaigyt pasukuot ar dar kaip, kad tu adatos skyluciu nesimatytu? su 40 nr dariau,bet vistiek tokiu skyluciu lyg ir yra, o gal cia skaitos kad reikia dar velt?

kvaksyte - linas toks jau audinys, kad rankom pasleptos siules graziai nesigauna, o kad neirtu, as plaieku didesne uzlaida toje vietoje..
Atsakyti