Oi nu gi mes jau tokios ale kuklios, nu bet gi paglosto tikrai paglosto. Vienos puikuojasi naujais rūbais o mes va meškiukais
o aš liūdžiu, kad tokią lievą fotkę nusiunčiau Nu velnias, gyvai mano meškius tikrai gražesnis, o čia net segės jo nesimato Nu nieko, bus pamoka ateičiai, kad fotosesijai irgi reikia ne pusvalandį skirti
jo ir as galiu pasakyti kad foto neatskleidzia nė pusės simpatijos meškiuko...na bet ka čia teisintis...man tik norejosi daugiau foto idėti daugiau, rakursu ir stovinti ir sedinti ir is priekio ir is galo, ten graziu rubo detaliu dar liko nematomu, bet svarbu manau kad mes pačios likome patenkintos savo darbu ir galime gyvai džiaugtis pukuotukais.
Labai sunku išrinkti buvo, vietų per mažai
Bet kaip smagu, siuvome siuvome ir pagaliau pasiuvome! Kiek meškiukų, kiek charakterių
Bet kaip smagu, siuvome siuvome ir pagaliau pasiuvome! Kiek meškiukų, kiek charakterių
Aaaaaaaaaaaaaaaa..... Meskiai jau pasirode...... Nerealiai dziugu matyti tiek lepeckoju Visi tokie isskirtiniai it tokie grazuoliai.... Issirinkti pirmas vietas tikrai labai sunku... Nesinori kitu nuskriausti, nes visi savaip mieli ir grazus.....
Arbatele, labai labai tau dekui uz si visa organizavima ir triusa... Tu nereali Rimtai labai smagu kartu siuti ir daryti siuos grazuolius...
Na velykinio zuikio siuvimas bus manau taip pat superinis...
Tik del zuikio man ten tikrai labai mandros detales nezinau ar suprasiu, kaip jas susiuti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 09, 11:08)
Arbatele, labai labai tau dekui uz si visa organizavima ir triusa... Tu nereali Rimtai labai smagu kartu siuti ir daryti siuos grazuolius...
Na velykinio zuikio siuvimas bus manau taip pat superinis...
Tik del zuikio man ten tikrai labai mandros detales nezinau ar suprasiu, kaip jas susiuti
ei aš irgi noriu tą zuikį pasiūti, o gal galima būtų paaiškinimą dėl detalių? Kojas rankas atpažinau, galvos vieną detalę irgi, bet kitos tai mistika
Mane tai neramina galvoje "gyvenantys" keli meskiai tik vat medziagu kol kas jiems nera....
Dar jei ne per didelis butu prasymas, tai butu labai naudinga, jei Arbatele ir kitos patyrusios meskiu gimdytojos pasakytu apie visus meskius konkreciu pastabeliu - geru ir blogu Manau butu labai naudinga
Dar jei ne per didelis butu prasymas, tai butu labai naudinga, jei Arbatele ir kitos patyrusios meskiu gimdytojos pasakytu apie visus meskius konkreciu pastabeliu - geru ir blogu Manau butu labai naudinga
http://troichina.blo.../2010/03/1.html triusiuko aprasymas
Merginos, man smagu, jog jums smagu
Aš su savo meška nesuspėjau į šį traukinį Labai jau darbai tikrieji užgriuvo ir atsikvėpti neleido.
Pabaigiam balsavimą per sekmadienį. Susumuojam naktį rezultatus ir pirmadienį skelbiame zuikio puikio šou.
Aš surinksiu pundelį iškarpų zuikiui. Pasirinkimui. Ir bandysim iki Velykų pabaigti. Tik šį kartą man reiks padėjėjo, nes būsiu išvažiavusi ir nežinau kokios bus interneto galimybės (nors prisijungsiu kasdien)
Aš su savo meška nesuspėjau į šį traukinį Labai jau darbai tikrieji užgriuvo ir atsikvėpti neleido.
Pabaigiam balsavimą per sekmadienį. Susumuojam naktį rezultatus ir pirmadienį skelbiame zuikio puikio šou.
Aš surinksiu pundelį iškarpų zuikiui. Pasirinkimui. Ir bandysim iki Velykų pabaigti. Tik šį kartą man reiks padėjėjo, nes būsiu išvažiavusi ir nežinau kokios bus interneto galimybės (nors prisijungsiu kasdien)
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 09, 15:04)
Tik šį kartą man reiks padėjėjo, nes būsiu išvažiavusi ir nežinau kokios bus interneto galimybės (nors prisijungsiu kasdien)
Aš galiu kuo tik reikia prisidėti Prie kompo prienu visą dieną, tai be problemų galiu kažkuo padėti
kokie grazus visi meskiukai, tikrai negaliu patiket kad pagal ta pacia iskarpa, nes nuotraukas ziurinejau, ypac su veltais snukiukais kaip pasikeicia ir kailiuko skirtingumas viska lemia, bet visi visi labai smagus!!!
noreciau siuti sita zuiki, kuri ikelet, toks tikras velykinis ir toooooks snukiuuukas grazus
Arbatelei aciu uz organizavima
noreciau siuti sita zuiki, kuri ikelet, toks tikras velykinis ir toooooks snukiuuukas grazus
Arbatelei aciu uz organizavima
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 09, 14:04)
Tik šį kartą man reiks padėjėjo
Arbatėle, ir aš būnu prisijungus, galiu duot pagalbos leteną, jei ką