Prašome užsukti : MEŠKŲ PARADAS
ir as prisidėdu su padėka už kompaniją . Nors turiu prisipažinti kai siuvau ta pirmaji savo meski galvojau kad jis bus turbut ir paskutinis bet va kaskaip ima kirbeti mintys apie tai kad noretusi dar padaryti koki viena, o ziurek paskiau dar ir dar... na cia viskas zinoma priklausys ar vyras ir vaikelis leis, mat baisiai jau jiems demesio pritruko kol as cia krapsciausi, tad reikia kaskaip laviruoti..
O toliau tikriausiai laukia LINKSMO VELYKŲ ZUIKIO SIUVIMAS!
Gražuoliai, ir visi tokie skirtingi
Smagumėlis - Zuikių paradas dar nusimato
Smagumėlis - Zuikių paradas dar nusimato
tikrai visi labai skirtingu charakteriu ir stai kad nori pagal viena iskarpa niekaip vienodu nepadarysi nes mes juk pacios esame skirtingos asmenybes ir mus vienija bendras pomegis kurti . na as jau nusiziurejau labiausiai i aki kritusius meskiukus a jau rasyti
Oi kokie visi gražūs meškiai Na ir kaip dabar gali išrinkti pačius pirmiausius Visi jie kažkuom įpatingi,su savo charakteriu. Na vis delto pasirinkau kelis,man mieliausius . Čia ,kaip supratau už savo meškį balsuot negalima
O man dar baisiai įdomu kuris kieno meškinas
Visi gražūs ir sukurti su meile mylimiem žmogučiams tad kaškaip tikrai sunku išskirti kelis iš viso būrio, na bet mes esame žmonės kurie linkę konkuruoti ir pirmauti tad pradedu :
na žinoma kaip bebutu keista norisi balsuoti už pirmuosius, bet ir galiorkoje geruliu yra
I. Meškutė Barbora
II. Pedingtonas
III. Blossom / Žiedė
ir po baliona likusiems ne prastesniems tarp kurių ir mano meškis
na žinoma kaip bebutu keista norisi balsuoti už pirmuosius, bet ir galiorkoje geruliu yra
I. Meškutė Barbora
II. Pedingtonas
III. Blossom / Žiedė
ir po baliona likusiems ne prastesniems tarp kurių ir mano meškis
ramushka, ne šitoj temoj užbalsavai
ech nesusipratimas , nu paskaičiau kad aptarinesim čia, kraustausi i kita tema
Kaip smagu sulaukus mesku parado Ale kaip sunku apsispresti, kuriam kokia vieta "priskirti", kai visi tokie mieli Na bet uzdengiau savo pati paciausia ir isrinkau Nugi nesakykit, paglosto sirdi, kai kas nors uz tavo mieliausiaji prabalsuoja?