Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Prašome užsukti : MEŠKŲ PARADAS
Atsakyti
ir as prisidėdu su padėka už kompaniją 4u.gif . Nors turiu prisipažinti kai siuvau ta pirmaji savo meski galvojau kad jis bus turbut ir paskutinis bet va kaskaip ima kirbeti mintys apie tai kad noretusi dar padaryti koki viena, o ziurek paskiau dar ir dar... na cia viskas zinoma priklausys ar vyras ir vaikelis leis, mat baisiai jau jiems demesio pritruko kol as cia krapsciausi, tad reikia kaskaip laviruoti.. g.gif
Atsakyti
O toliau tikriausiai laukia LINKSMO VELYKŲ ZUIKIO SIUVIMAS!
Atsakyti
Gražuoliai, ir visi tokie skirtingi biggrin.gif
Smagumėlis - Zuikių paradas dar nusimato bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai visi labai skirtingu charakteriu ir stai kad nori pagal viena iskarpa niekaip vienodu nepadarysi nes mes juk pacios esame skirtingos asmenybes ir mus vienija bendras pomegis kurti 4u.gif . na as jau nusiziurejau labiausiai i aki kritusius meskiukus a jau rasyti wub.gif
Atsakyti
Oi kokie visi gražūs meškiai lotuliukas.gif Na ir kaip dabar gali išrinkti pačius pirmiausius g.gif Visi jie kažkuom įpatingi,su savo charakteriu. Na vis delto pasirinkau kelis,man mieliausius . Čia ,kaip supratau už savo meškį balsuot negalima tongue.gif
Atsakyti
O man dar baisiai įdomu kuris kieno meškinas biggrin.gif
Atsakyti
Visi gražūs ir sukurti su meile mylimiem žmogučiams tad kaškaip tikrai sunku išskirti kelis iš viso būrio, na bet mes esame žmonės kurie linkę konkuruoti ir pirmauti tad pradedu :
na žinoma kaip bebutu keista norisi balsuoti už pirmuosius, bet ir galiorkoje geruliu yra

I. Meškutė Barbora
II. Pedingtonas
III. Blossom / Žiedė

ir po 4u.gif baliona likusiems ne prastesniems tarp kurių ir mano meškis
Atsakyti
ramushka, ne šitoj temoj užbalsavai biggrin.gif
Atsakyti
oi meskomanes 4u.gif , pasidziaugiau visu meskiukais ,taip smagu wub.gif
visi visi grazuoliukai wub.gif
Atsakyti
ech nesusipratimas , nu paskaičiau kad aptarinesim čia, kraustausi i kita tema
Atsakyti
Kaip smagu sulaukus mesku parado bigsmile.gif Ale kaip sunku apsispresti, kuriam kokia vieta "priskirti", kai visi tokie mieli wub.gif Na bet uzdengiau savo pati paciausia ir isrinkau lotuliukas.gif Nugi nesakykit, paglosto sirdi, kai kas nors uz tavo mieliausiaji prabalsuoja? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti