Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Ačiū Indress smile.gif Pakelia man nuotaiką šitas triušis lotuliukas.gif

O kokia violetinė meškutė šauni,tokia stilinga panelė thumbup.gif

Manau,kad tuos žaisliukus reikėtų įmeškinti,turbut nemažai atsiranda norinčių g.gif Man toks klausimas taip pat kyla unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 03 08, 15:38)
Oij S.B.M., pirma mintis - kas čia tokie ? smile.gif) Labai faini, ir labai juokingi
Čia tarp velykinių kiaušinių tokius tupdysit? bigsmile.gif

lotuliukas.gif prajuokinai....taip cia musu velykines dekoracijos ir dovanos artimiesiems bus smile.gif

Vitute, Dekui smile.gif

QUOTE(Ashji @ 2012 03 08, 16:47)
Oi mergytės,parodysiu ir aš savo triušį,belaukdama meškų rolleyes.gif
Radau iškarpėlę rusų tinklapyje. Taip patiko,kad nesusilaikiau nepasiuvus ax.gif

Koks fainuolis triusis smile.gif nerealiai... Greit pasidalink kur iskarpeles radai wink.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2012 03 08, 16:56)
Čia mano antras meškis, tiksliau meškiukė Violeta, deja nuotraukos kokybė  doh.gif

uoj kokia poniute smile.gif Man truputi akytes per daug suskutos... ar tau taip neatrodo... tiesiog akiu vokus gal siauresnius reikejo daryti....

QUOTE(IndresS @ 2012 03 08, 16:58)
Aš klausimą turiu: o ką jūs darot su tais žaislais, kur prisiuvat? Ar vaikams duodat sužaist, ar dovanų, ar realizuojat kažkaip? Mano vaikai tai turi išsirinkę mylimiausius, su jais ir žaidžia, paskui kitų nebelabai nori priimt. Taip ir dulkėtų vargšiukai kažkur jei prisiūčiau kiek pati noriu.. (o noriu tai daug  lotuliukas.gif  ) Negi pačiai žaisti.. unsure.gif

Ai man tokiu klausimu nekyla... ax.gif manau meskuciai tikrai kai nori randa savo seimininkus, kai kurie iskart daromi su mintim apie dovana... Paklausk pazystamu kurie nenoretu tokio meskio dovanu.... Gi visi jais zavisi.... Net vyrai, kurie daznai buna abejingi tokiems dalykams wink.gif
Vaikams zaisti su sanariukais neduociau, tuo labiau jei kimsti akmenukais ar biseriu... na maza kaip gali sudraskyti ir susizeisti...

Bent jau as duodu savo merginai gerai apziureti, paglostyti ir ji taliau rami... jau ismoko, kad siais meskiais reikia elgtis atsargiai ir globoti juos.... Kitavertus jei duociau, tai butu tikriausiai mylimiausias jos zaisliukas... ji dievina mano darytus zaislus ir miega su kaikuriai....
Atsakyti
Mergaitės, su pavasariu!! Su Kovo 8-ąja!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaahra: 08 kovo 2012 - 18:23
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 08, 18:51)

uoj kokia poniute smile.gif Man truputi akytes per daug suskutos... ar tau taip neatrodo... tiesiog akiu vokus gal siauresnius reikejo daryti....

Man ji visai ne poniutė biggrin.gif , o tokia liūdna vargšiukė išėjo, na bet viskas klaidų ir bandymų keliu...
Atsakyti
kuku ? grizau is Gyčio koncerto ir puoliau meskuciu skaiciuoti o cia tiek zuikiu uzderejo, o triusiukas tai superinis bigsmile.gif prasom dalinkis iskarpa siusim velykom tokius burbulius grazius.
Atsakyti
kur gi meškos lens.gif
Atsakyti
Na tikrai,o kur meškos??? Vakar vakare nebesulaukiau,maniau iš ryto pasigrožėsiu,bet unsure.gif Nespėja turbūt Arbatėlė,supraskim ir ją.
Tuo tarpu įkeliu triušio iškarpėlę. Ant iškarpėlės yra nuoroda į saitą,kur yra pamokėlė kaip pasisiūti kava kvepiantį triušį. Ten viskas rusų kalba,bet gal suprasit,yra įdėtos nuotraukos. Tik noriu perspėti,kad kavą pirkit paprastą tirpstančią,jokių 3x1-ame mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
valio triusiukas...o kokios detales kaip mano mociute sakydavo majednios, jo neisgerus dar vieno puodelio kavos tikrai nesuprasiu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Labas rytas, merginos. Pagaliau visi meškiai suskaičiuoti, surūšiuoti ir tuoj bus įkelti. (geros trys valandos darbo doh.gif )

Dėkui visoms už gražius žodžius, dėkui toms, kas atsiuntė nuotraukas su meškų vardais, tai palengvino darbą). Labai prašau kantrybės dar pusvalandžiui, kol visi žaislai atsiras temoje.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Arbatele, griebk dar balioneli uz toki dideli darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif Reiks kavos puodeli pasidaryti ir nusiteikti grazioms minutems rolleyes.gif tikiuosi vaikai leis si malonuma lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Arbatele nesiversk per galva,viska spesim pamatyt anksciau ar veliau, juk toks malonus tas laukimas mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Arbatėle, iš anksto noriu asmeniškai padėkoti už gražų darbą 4u.gif ax.gif ei ne tavo iniciatyva KARTU siūti meškius, kažin ar būčiau pasiryžus siūti. Bet kai kompanija didesnė tai ir noras kitas smile.gif O dabar jau kai pradžia padaryta, tai liuks thumbup.gif

Einu kapučino ruoštis bigsmile.gif
Atsakyti