Ačiū Indress Pakelia man nuotaiką šitas triušis
O kokia violetinė meškutė šauni,tokia stilinga panelė
Manau,kad tuos žaisliukus reikėtų įmeškinti,turbut nemažai atsiranda norinčių Man toks klausimas taip pat kyla
QUOTE(IndresS @ 2012 03 08, 15:38)
Oij S.B.M., pirma mintis - kas čia tokie ? ) Labai faini, ir labai juokingi
Čia tarp velykinių kiaušinių tokius tupdysit?
Čia tarp velykinių kiaušinių tokius tupdysit?
prajuokinai....taip cia musu velykines dekoracijos ir dovanos artimiesiems bus
Vitute, Dekui
QUOTE(Ashji @ 2012 03 08, 16:47)
Oi mergytės,parodysiu ir aš savo triušį,belaukdama meškų
Radau iškarpėlę rusų tinklapyje. Taip patiko,kad nesusilaikiau nepasiuvus
Radau iškarpėlę rusų tinklapyje. Taip patiko,kad nesusilaikiau nepasiuvus
Koks fainuolis triusis nerealiai... Greit pasidalink kur iskarpeles radai
QUOTE(Vilm@ @ 2012 03 08, 16:56)
Čia mano antras meškis, tiksliau meškiukė Violeta, deja nuotraukos kokybė
uoj kokia poniute Man truputi akytes per daug suskutos... ar tau taip neatrodo... tiesiog akiu vokus gal siauresnius reikejo daryti....
QUOTE(IndresS @ 2012 03 08, 16:58)
Aš klausimą turiu: o ką jūs darot su tais žaislais, kur prisiuvat? Ar vaikams duodat sužaist, ar dovanų, ar realizuojat kažkaip? Mano vaikai tai turi išsirinkę mylimiausius, su jais ir žaidžia, paskui kitų nebelabai nori priimt. Taip ir dulkėtų vargšiukai kažkur jei prisiūčiau kiek pati noriu.. (o noriu tai daug ) Negi pačiai žaisti..
Ai man tokiu klausimu nekyla... manau meskuciai tikrai kai nori randa savo seimininkus, kai kurie iskart daromi su mintim apie dovana... Paklausk pazystamu kurie nenoretu tokio meskio dovanu.... Gi visi jais zavisi.... Net vyrai, kurie daznai buna abejingi tokiems dalykams
Vaikams zaisti su sanariukais neduociau, tuo labiau jei kimsti akmenukais ar biseriu... na maza kaip gali sudraskyti ir susizeisti...
Bent jau as duodu savo merginai gerai apziureti, paglostyti ir ji taliau rami... jau ismoko, kad siais meskiais reikia elgtis atsargiai ir globoti juos.... Kitavertus jei duociau, tai butu tikriausiai mylimiausias jos zaisliukas... ji dievina mano darytus zaislus ir miega su kaikuriai....
Mergaitės, su pavasariu!! Su Kovo 8-ąja!!!
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 08, 18:51)
uoj kokia poniute Man truputi akytes per daug suskutos... ar tau taip neatrodo... tiesiog akiu vokus gal siauresnius reikejo daryti....
Man ji visai ne poniutė , o tokia liūdna vargšiukė išėjo, na bet viskas klaidų ir bandymų keliu...
kuku ? grizau is Gyčio koncerto ir puoliau meskuciu skaiciuoti o cia tiek zuikiu uzderejo, o triusiukas tai superinis prasom dalinkis iskarpa siusim velykom tokius burbulius grazius.
kur gi meškos
Na tikrai,o kur meškos??? Vakar vakare nebesulaukiau,maniau iš ryto pasigrožėsiu,bet Nespėja turbūt Arbatėlė,supraskim ir ją.
Tuo tarpu įkeliu triušio iškarpėlę. Ant iškarpėlės yra nuoroda į saitą,kur yra pamokėlė kaip pasisiūti kava kvepiantį triušį. Ten viskas rusų kalba,bet gal suprasit,yra įdėtos nuotraukos. Tik noriu perspėti,kad kavą pirkit paprastą tirpstančią,jokių 3x1-ame
Tuo tarpu įkeliu triušio iškarpėlę. Ant iškarpėlės yra nuoroda į saitą,kur yra pamokėlė kaip pasisiūti kava kvepiantį triušį. Ten viskas rusų kalba,bet gal suprasit,yra įdėtos nuotraukos. Tik noriu perspėti,kad kavą pirkit paprastą tirpstančią,jokių 3x1-ame
valio triusiukas...o kokios detales kaip mano mociute sakydavo majednios, jo neisgerus dar vieno puodelio kavos tikrai nesuprasiu .
Labas rytas, merginos. Pagaliau visi meškiai suskaičiuoti, surūšiuoti ir tuoj bus įkelti. (geros trys valandos darbo )
Dėkui visoms už gražius žodžius, dėkui toms, kas atsiuntė nuotraukas su meškų vardais, tai palengvino darbą). Labai prašau kantrybės dar pusvalandžiui, kol visi žaislai atsiras temoje.
Dėkui visoms už gražius žodžius, dėkui toms, kas atsiuntė nuotraukas su meškų vardais, tai palengvino darbą). Labai prašau kantrybės dar pusvalandžiui, kol visi žaislai atsiras temoje.
Labas rytas
Arbatele, griebk dar balioneli uz toki dideli darba Reiks kavos puodeli pasidaryti ir nusiteikti grazioms minutems tikiuosi vaikai leis si malonuma
Arbatele, griebk dar balioneli uz toki dideli darba Reiks kavos puodeli pasidaryti ir nusiteikti grazioms minutems tikiuosi vaikai leis si malonuma
Arbatėle, iš anksto noriu asmeniškai padėkoti už gražų darbą ei ne tavo iniciatyva KARTU siūti meškius, kažin ar būčiau pasiryžus siūti. Bet kai kompanija didesnė tai ir noras kitas O dabar jau kai pradžia padaryta, tai liuks
Einu kapučino ruoštis
Einu kapučino ruoštis