Dekui mergaites Paiklausius pagiru pagavau ikvepima, eisiu gamint toliau
[quote=Vitute*,2012 03 08, 10:40]
[quote=S.B.M.,2012 03 08, 09:48]
S.B.M. tavo meškiukai visi labai mieli ir šilti, o Cinnamone kvepia cinamonu?
[/quote]
Kvepia kvepia.... As tonuoju su kava ir cinamonu, tai va del to ir kilo ideja toki varda duoti
As irgi baisiai nekantrauju noriu pamatyt visus meskinus.... Bet Arbatele, gal kitais darbeliais uzsiverus.... Gi ne tycia mus taip kankina
Uztat temoj kiek lankytoju nekantriu as irgi prie ju
Kvaksyte, koks fainuolis zuikis nu jau man tokis mielas....
S.B.M., grazuoliukas
Speju Arbatele uzsiemusi ir pradziugins mus tik vakare
Kvaksyte, koks fainuolis zuikis nu jau man tokis mielas....
S.B.M., grazuoliukas
Speju Arbatele uzsiemusi ir pradziugins mus tik vakare
Nu, merginos, gražuoles meškytes ir kiškytes pasiuvot
Gal dar yra spėjusių po antrą pasiūt? Pasirodykit, temą papuošit, laukimą sutrumpinsit
Gal dar yra spėjusių po antrą pasiūt? Pasirodykit, temą papuošit, laukimą sutrumpinsit
meskos matyt dar ziemoja
Uztad kiskiai, jau pabudo
Siek tiek ne i tema... bet kad jau neprailgtu laukimas... baisiai baisiai laukiu mesku kruvos, tai va tuoj bele ka kelti pradesiu.....
Siek tiek ne i tema... bet kad jau neprailgtu laukimas... baisiai baisiai laukiu mesku kruvos, tai va tuoj bele ka kelti pradesiu.....
Oij S.B.M., pirma mintis - kas čia tokie ? ) Labai faini, ir labai juokingi
Čia tarp velykinių kiaušinių tokius tupdysit?
Čia tarp velykinių kiaušinių tokius tupdysit?
[quote=S.B.M.,2012 03 08, 15:26]
Va čia tai bent!
Kompanija tokia šauni! Vėlykų laukia! Vis negaliu atsigrožėti tavo žaisliukais!
Va čia tai bent!
Kompanija tokia šauni! Vėlykų laukia! Vis negaliu atsigrožėti tavo žaisliukais!
Oi mergytės,parodysiu ir aš savo triušį,belaukdama meškų
Radau iškarpėlę rusų tinklapyje. Taip patiko,kad nesusilaikiau nepasiuvus
Radau iškarpėlę rusų tinklapyje. Taip patiko,kad nesusilaikiau nepasiuvus
vis paskaitinėju kartais jūsų temutę ir manau pribrendau ir aš savo pirmam meškiukui gaila tik, kas neužtaikiau ant bendro siuvimo
sakykit o kuo jus užpildot žaisliukus ir kur perkat medžiagas (užpildą) dar gal galit pasidalint nuorodom kur rast meškiukų lekalų? kažkurioj temoj buvau radus gerą nuorodą, bet neberandu, kur išsisaugojau
sakykit o kuo jus užpildot žaisliukus ir kur perkat medžiagas (užpildą) dar gal galit pasidalint nuorodom kur rast meškiukų lekalų? kažkurioj temoj buvau radus gerą nuorodą, bet neberandu, kur išsisaugojau
Čia mano antras meškis, tiksliau meškiukė Violeta, deja nuotraukos kokybė
Ashji, koks mielas triušis... Laba labai
Aš klausimą turiu: o ką jūs darot su tais žaislais, kur prisiuvat? Ar vaikams duodat sužaist, ar dovanų, ar realizuojat kažkaip? Mano vaikai tai turi išsirinkę mylimiausius, su jais ir žaidžia, paskui kitų nebelabai nori priimt. Taip ir dulkėtų vargšiukai kažkur jei prisiūčiau kiek pati noriu.. (o noriu tai daug ) Negi pačiai žaisti..
Na, jei pas jus tokie antri meškiukai, tai kokių gražių pirmų meškiukų greit prisižiūrėsim
Aš klausimą turiu: o ką jūs darot su tais žaislais, kur prisiuvat? Ar vaikams duodat sužaist, ar dovanų, ar realizuojat kažkaip? Mano vaikai tai turi išsirinkę mylimiausius, su jais ir žaidžia, paskui kitų nebelabai nori priimt. Taip ir dulkėtų vargšiukai kažkur jei prisiūčiau kiek pati noriu.. (o noriu tai daug ) Negi pačiai žaisti..
Na, jei pas jus tokie antri meškiukai, tai kokių gražių pirmų meškiukų greit prisižiūrėsim
QUOTE(mikcia @ 2012 03 08, 16:51)
vis paskaitinėju kartais jūsų temutę ir manau pribrendau ir aš savo pirmam meškiukui gaila tik, kas neužtaikiau ant bendro siuvimo
Aš per daug žalia, kad patarinėčiau, todėl tik pasakysiu, kaip dariau su savo pirmais meškiais- pirmą lekalą davė arbatėlė, jis yra ir temos pradžioj, antrai meškutei pasiknaisiojau interneto platybėse- įvedi google free teddy bear paterns.
Užpildas sinteponas- jo būna siuvimo priemonių parduotuvėse, bent jau Kaune, o pasunkinimui pirkau stiklinį granuliatą iš Ornamentų, bet vėliau paskaičiau, kad mergaitės naudoja žvyrą žuvytėms iš Kikos