Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(IndresS @ 2012 03 07, 09:08)
Vaje  blink.gif  o kas atsitiko? šuo sukramtė?
O gal dar spėsi kartu su visom pasirodyt? Visas vakaras ir naktis liko  mirksiukas.gif 
Bet kuriuo atveju, jei smagiai siuvasi, tai turėtų gerulis meškiukas gautis  biggrin.gif

Kartu su mažuoju svečiu sudorojo blink.gif Krūva suaugėlių ir visi džiaugėmės, kad va vaikas kartu su šuniuku šalia gražiai žaidžia (nors kartais kyla įtarimas, kad tai šuo su vaikais žaidžia, o ne atvirkščiai), net krykštauja iš laimės. O kai jau įdėmiau pasižiūrėjom tai... tik sąnariukus paskui sueiškojau, kad įsitikint, kad nei vienas neprarijo. O du meškiuko kankintojai taip pavargo, kad susiglaudę ant kilimo sumigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 03 07, 10:38)
Kartu su mažuoju svečiu sudorojo  blink.gif  Krūva suaugėlių ir visi džiaugėmės, kad va vaikas kartu su šuniuku šalia gražiai žaidžia (nors kartais kyla įtarimas, kad tai šuo su vaikais žaidžia, o ne atvirkščiai), net krykštauja iš laimės. O kai jau įdėmiau pasižiūrėjom tai... tik sąnariukus paskui sueiškojau, kad įsitikint, kad nei vienas neprarijo. O du meškiuko kankintojai taip pavargo, kad susiglaudę ant kilimo sumigo  biggrin.gif

Nu juo, zbitkos daromos tyliai rolleyes.gif hihihi.gif Tik gaila meškiuko ir įdėto darbo.. verysad.gif Labai norėjau pamatyt visiškai rankų darbo meškiuką..
Atsakyti
Po kailinio meškučio dar bus iš veltinio siūtas biggrin.gif Būtinai. Tik reikia išspręsti techninius dalykus. Nes dabar iš kailio siuvu mažesnį, bet jis daug geriau išsiverčia. Mat veltinis buvo gan kietas ir dar kraštus klijais aptepiau (kitą kart gal reikės apvelti pagal iškarpas iškirpus). Ant pirmo meškiuko labai išryškėjo siūlių kreivumas (čia tikiuosi su laiku ištaisysiu), nes joks kailiukas nepridengė. Kimšimo dar negaliu palyginti, nes dar nepradėjau... O kirpti iš kailio, žinoma, sudėtingiau. Kaip ir susiūti teisingai.
Atsakyti
vaje, As ir Morka, kaip gaila meskiuko unsure.gif

Maniskiai abu jau turi po meski ir patampo kartais, dukra antra iskart priskyre kaip pirmos meskes vaika biggrin.gif Issiunciau nuotraukeles, tik kad nelabai kokybe, nes fotkinau jau vakare, kai vaikai miegojo - kitaip sudetinga suvaldyt savo pagalbininkus ax.gif Na, bet jau laukiu laukiu as musu parodeles rolleyes.gif
Atsakyti
O aš jau spėjau ir antrą meškį pasiūti ir triušį į kompaniją lotuliukas.gif Kžkaip patiko man tas reikalas ax.gif Ačiū Arbalėle aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashji @ 2012 03 07, 16:15)
O aš jau spėjau ir antrą meškį pasiūti ir triušį į kompaniją  lotuliukas.gif  Kžkaip patiko man tas reikalas  ax.gif  Ačiū Arbalėle  aciuks.gif

bigsmile.gif oho kokia saunuole thumbup.gif

Atsakyti
Aš zuikį irgi pasiuvau, beje, pagal Arbatėlės įdėta meškiuko lekalą biggrin.gif Tik ausis nusipiešiau pati. Jei nesupyksit parodysiu, nors ir ne į temą čia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 07, 17:34)
Aš zuikį irgi pasiuvau, beje, pagal Arbatėlės įdėta meškiuko lekalą  biggrin.gif  Tik ausis nusipiešiau pati. Jei nesupyksit parodysiu, nors ir ne į temą čia

Nu kodėl ne į temą, labai net į temą smile.gif iš kart pakvipo velykomis thumbup.gif superinis zuikis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zapukė: 07 kovo 2012 - 16:38
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 07, 17:34)
Aš zuikį irgi pasiuvau, beje, pagal Arbatėlės įdėta meškiuko lekalą  biggrin.gif  Tik ausis nusipiešiau pati. Jei nesupyksit parodysiu, nors ir ne į temą čia

Na tikrai labai fainas zuikis.... mirksiukas.gif Cia su virvelem jungei?
Atsakyti
Kvaksyte - zuikutis gavosi labai smagus ,linksmutis toks wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
na kas padaryta kas nepadaryta dvyliktos neblaukiau ir issiunciau, letapėdė as ir mano meska lepecka...na miegot ir laukiam rytdienos bigsmile.gif meskuciu parado 4u.gif
Atsakyti
as dar pagalvojau, kad labai gerai,kad data nukelem, nes gausis per grazia diena - kovo 8 proga, bus daugybe meskuciu wub.gif wub.gif
Atsakyti