Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

Klausimelis: tvirtinau meskiuka virvele pagal instrukcija, po dieneles ziuriu ko tai atlaisvejo rankyte kojytes, dar papildomai labai gerai suverziau, po dieneles ir vel rankytes tabaluoja ties tom vietom kunelis susispaudes, galvyte ir ta laisva pasidare. galva kimsau maksimaliai kietai kitas dalis taip kietai bet ispaudziamai. a ku ne taip padariau ar ir kitoms taip. o kaip su sanariukais ar tvirtai laikosi rankytes ar nesimojuoja , noretusi kad kaip pakeliau rankyte taip ir butu, kad kojytes tvirtos butu.
Atsakyti
mamytes gal kas matet,kur galima nusipirkti pasiuta arkliuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 03 05, 21:13)
Klausimelis: tvirtinau meskiuka virvele pagal instrukcija, po dieneles ziuriu ko tai atlaisvejo rankyte kojytes, dar papildomai labai gerai suverziau, po dieneles ir vel rankytes tabaluoja ties tom vietom kunelis susispaudes, galvyte ir ta laisva pasidare. galva kimsau maksimaliai kietai kitas dalis taip kietai bet ispaudziamai. a ku ne taip padariau ar ir kitoms taip. o kaip su sanariukais ar tvirtai laikosi rankytes ar nesimojuoja , noretusi kad kaip pakeliau rankyte taip ir butu, kad kojytes tvirtos butu.

Gal virvelė tempiasi?

Man smagu buvo skaityti, kad dvi dienos gali kažką pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 06, 08:56)

Man smagu buvo skaityti, kad dvi dienos gali kažką pakeisti smile.gif

g.gif tu apie virveles ar apie tai kad dvi dienelės mums pats tas meškiukus pabaigti?
Man tos dvi dienelės tai oho kiek daug. mano lelius apsirgo tai jei sveikatos pačiai lieka prie meškiuko sedu vakare doh.gif , tai miegeliui laiko mažai lieka kai mažutėlė jau budinasi. Tad man tos dienelės labai labai kai krapštukė esu, o ir vyras barasi kad ne namų ruoša užsiimu gun_bandana.gif . Tenka ir nuo jo tai paslapčia daryti tongue.gif .
Atsakyti
ramushka, tau apie virveles smile.gif

Jei kažkas vėluoja, nespėja, duokite žinią. Palauksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 06 kovo 2012 - 09:43
Merginos, nusipirkau flizeliną paklijavimui, tačiau nelimpa visai jis? hmmm, ar gali taip būti? Abiem pusėm išbandžiau... Gal kaip nors kitaip klijuojasi, ne su lygintuvu?
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 06, 15:19)
Merginos, nusipirkau flizeliną paklijavimui, tačiau nelimpa visai jis? hmmm, ar gali taip būti? Abiem pusėm išbandžiau... Gal kaip nors kitaip klijuojasi, ne su lygintuvu?

unsure.gif gal be kliju nusipirkai? nes buna toks tiesiog be klijuku
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 06, 16:36)
unsure.gif  gal be kliju nusipirkai? nes buna toks tiesiog be klijuku

Kai pirkau prašiau klijuojamo balto flizelino smile.gif Tai pagrįžau į parduotuvę pasiaiškinti kaip jį priklijuoti biggrin.gif Tai pasirodo pardavėja atkirpo vandenyje tirpų flizeliną biggrin.gif tai dabar jau gavau gero, prilipo puikiai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif Terminas ant nosies jau! Merginos, kaip sekasi, ar jau pabaigėt, ar daug liko?
Aš jau rami, mano meška po fotosesijų jau vakar sėkmingai įmeškinta ax.gif biggrin.gif

Arbatėlei didelis ačiū už nuostabią mintį, suorganizavimą ir 'sumasinimą' meškiukais aciuks.gif .
Atsakyti
as jau nusiunciau nuotraukele flirt.gif
Atsakyti
Mano meškiuko foto nebus verysad.gif cry.gif Žuvo neulaukęs fotosesijos doh.gif blink.gif Už tai dabar jau nusipirkau kailiuko ir siuvu kitą meškutį. Jaukinuosi kailį... Ir, tiesą sakant, malonumo daugiau negu su pirmu. Prieš tai kažkaip labai stresavau - kočiojau veltinį, skubėjau ir t.t. Dabar tik smagumas liko. Tikiuosi netrukus galėsiu parodyti kitą meškių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 03 07, 09:56)
Mano meškiuko foto nebus  verysad.gif  cry.gif  Žuvo neulaukęs fotosesijos  doh.gif  blink.gif  Už tai dabar jau nusipirkau kailiuko ir siuvu kitą meškutį. Jaukinuosi kailį... Ir, tiesą sakant, malonumo daugiau negu su pirmu. Prieš tai kažkaip labai stresavau - kočiojau veltinį, skubėjau ir t.t. Dabar tik smagumas liko. Tikiuosi netrukus galėsiu parodyti kitą meškių  blush2.gif

Vaje blink.gif o kas atsitiko? šuo sukramtė?
O gal dar spėsi kartu su visom pasirodyt? Visas vakaras ir naktis liko mirksiukas.gif
Bet kuriuo atveju, jei smagiai siuvasi, tai turėtų gerulis meškiukas gautis biggrin.gif
Atsakyti