Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 03, 12:47)
Aš turiu įrankius su įpjova, bet dažnai naudojuos paprasčiausiomis replėmis.

Mergaitės, kas atsiuntėte nuotraukas, tam išsiunčiau patvirtinimus.

P.S. nedarykite nuotraukų koliažų. Jei sutarėm dvi, tai tegul bus dvi paprastos nuotraukos. O ne 5-6 sutalpintos į dvi.

O as tai tada per daug atsiunciau... nes vienas koliaziukas, kita paprasta... Tai gal tik viena kurianors dek, kai jau desi ar gerai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 03, 13:12)
O as tai tada per daug atsiunciau... nes vienas koliaziukas, kita paprasta... Tai gal tik viena kurianors dek, kai jau desi ar gerai?  blush2.gif

Taviškes paliksiu tokias kur yra (nebent atsiustum dar viena). Bet merginos žino, kam skirta žinutė buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

as atsiusiu tik pirmadieni, nes gi Kaziuko muge, visai buvau pamirsus kad terminas jau ant nosies blush2.gif ,tad nuo ryto iki vakaro prabunu mugeje, meskiuka nufotkinsiu pirmadieni is pat ryto,arba jau ikelsiu pati i tema jai busiu pavelavus

labai kazkaip man uzuomarsai negerai gavosi blush2.gif
Atsakyti
tai koks terminas juk 5 d. ane? as tik dabar meska ant koju pastaciau ryt jei vaikas leis papuosiu ir pirmadieni siunciu. reikia per naktele dabr imidza apgalvoti g.gif , zodziu kaip studente varysiu paskutine nakti tongue.gif
Atsakyti
Man nelabai yra laiko dažnai prie kompo sėdėti. Turbūt kažką esu praleidusi. Laukiu tos 5 kovo, kad nuotraukytes įkelti, bet skaitau, kad kažkas jau yra atsiuntęs? Kur reikia siųsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 04 kovo 2012 - 18:56
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 02, 08:57)
Merginos, kas jau pabaigė, nufotografavo, galite atsiųsti nuotraukas el. paštu. skirmagl@gmail.com Nepamirškite meškučio vardo, jo istorijos (jei turi), ir žinoma, savo niko.

Atsakyti
issiunciau savo meskio foto ,o jau jo pacio nebeturiu , konfiskuotas kad ir koks sleivas kreivas biggrin.gif
laukiam laukiam visu rezultatu ax.gif
Atsakyti
MERGINOS, LAUKIU NUOTRAUKŲ IKI KOVO 7 DIENOS, 24 VAL.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 03 04, 21:39)
MERGINOS, LAUKIU NUOTRAUKŲ IKI KOVO 7 DIENOS, 24 VAL.

Pratestas terminas ar spaudos klaida? biggrin.gif

As irgi prie tu paskutine minute kur issius - meskis jau susiutas, bet dar nenusifotografaves, o ir kol kas be nieko, tikiuosi pavyks ryt visas savo idejas igyvendint ax.gif ar galima dar kelias dienas mastyt? bigsmile.gif
Atsakyti
7 d. bigsmile.gif tados einu isvarvejusiom akim miegot ryt dar kelias detales pabaigsiu, smagu prisiminti studentiskas bemieges naktis, tik va egzamino nevisada galejei tiketis kad nukels lotuliukas.gif
Atsakyti
manau kad terminas pora dieneliu pratestas, nes paciam pirmam psl parasyta iki 5 d 24 val

aciu Arbatele blush2.gif

as taip pat jau sian pilna jegu ir puosiu savo meskiuka ir ruosiu fotografavimuisi, ir deja matau , kad ant nuotrauku matosi visos klaidos, gyvai ziurint viskas kaip ir gerai.... doh.gif na bet koks jau gime toks ir bus wub.gif
Atsakyti
Super! Bus dar proga pasigražinti, jei ką bigsmile.gif , nes fotografuoti dar nebandžiau, vis šmirinėja kas nors aplinkui dienos metu.
(bet tikrai, smagu kaip kokį egzaminą nukėlus lotuliukas.gif )
Atsakyti