Labas rytas.
Dėl uodegos. Ne visi meškiai turi uodegas. Čia kaip kam patinka. Ir didesnėje dalyje meškų iškarpų jų nebūna. Bet kai kas sako, kad meška be uodegos - nepadoru
ramushka, o tu pabandyk kojas atskirai tvirtinti, rankas atskirai. Tokią adatą tikrai rasi audinių parduotuvėje.
Coccinela, nepasitrauk, pabaik meškutuką, net jei nėra nuotaikos. Ir maniškis dar gabalinis, o ką kalbėti apie fotografavimą
Merginos, kas jau pabaigė, nufotografavo, galite atsiųsti nuotraukas el. paštu. skirmagl@gmail.com Nepamirškite meškučio vardo, jo istorijos (jei turi), ir žinoma, savo niko.
Arbatėle,o kiek nuotraukyčių siųsti? Vieną,ar galima kelias,pvz., sėdintį ir stovintį ?
Jei mūsų 16, tai manau, kad po 2 nuotraukas maximum. Tačiau nepamirškite, kad tai meškiuko nuotrauka.
Kad ir kaip mylite savo vaikus, kad ir kokios jūs pačios gražios, bet nuotraukoje turi būti meškiukas
Kad ir kaip mylite savo vaikus, kad ir kokios jūs pačios gražios, bet nuotraukoje turi būti meškiukas
As tai vakar kokia valanda ausis deliojau prie galvos - prisiuvau, paziurejau, kad gal ne taip ir padejau i sona siandien dar karta ivertinsiu, ar ardyt, ar taip palikt supratau tik, kad ausis kaip prisiut tai man dar reikia pasitreniruot O siaip tikiuosi spet laiku pabaigt, visas detales jau susiuvus, lieka pats maloniausias darbas.
Akiduobiu tik neiseis suformuot - po safe eyes tas esantis diskelis is vidaus neleidzia siulo kaip nors po akim ivert tik vat supratau, kad pirmam meskiui naudotos safe akys buvo kazkokios netike - visus nagus nusilauziau, kol itaisiau, o ir skyle diskeli didinau zirklutemis.... tuo tarpu si pora visai lengvai isitvirtino
Uodegos tai as pirmam meskiui taip ir neprisiuvau, kazkaip be jos man graziau o del ausu, gal turit kokiu nuorodu del ju siuvimo?
Akiduobiu tik neiseis suformuot - po safe eyes tas esantis diskelis is vidaus neleidzia siulo kaip nors po akim ivert tik vat supratau, kad pirmam meskiui naudotos safe akys buvo kazkokios netike - visus nagus nusilauziau, kol itaisiau, o ir skyle diskeli didinau zirklutemis.... tuo tarpu si pora visai lengvai isitvirtino
Uodegos tai as pirmam meskiui taip ir neprisiuvau, kazkaip be jos man graziau o del ausu, gal turit kokiu nuorodu del ju siuvimo?
su ausim juokas grynas, labai atsakingas darbas joms parinkti vieta, vienaip man meskis gaunasi i bezdzione panasus, kitaip i suniuka haski, tai pridedu ir klausiu vyro , jis mano kritikas.
norejau paklausti merginos kuri kava tonavo kaip rezultatas ar tolygiai tonuojasi as norejau velta snukuti tonuoti tai ant bandimuko pasibandizau, vilna kaip kempine geria ir perejimai nelabai gaunasi.
norejau paklausti merginos kuri kava tonavo kaip rezultatas ar tolygiai tonuojasi as norejau velta snukuti tonuoti tai ant bandimuko pasibandizau, vilna kaip kempine geria ir perejimai nelabai gaunasi.
QUOTE(ramushka @ 2012 03 02, 12:52)
su ausim juokas grynas, labai atsakingas darbas joms parinkti vieta, vienaip man meskis gaunasi i bezdzione panasus, kitaip i suniuka haski, tai pridedu ir klausiu vyro , jis mano kritikas.
Na as dazniausiai tonuoju kava.... bet velta nosi stengiuos palikti netonuota, nes vilna tikrai labai bjauriai viska sugeria ir atrodo ne taip jau kaip noretusi....
jei noriu tonuoti snukuti, tai geriau renkuosi tekstilinius dazus.... O kailiuka tonuoju kava.
[quote=Arbatėlė,2012 03 02, 10:09]
Jei mūsų 16, tai manau, kad po 2 nuotraukas maximum.
O kodėl tik 16? Pradžioje lyg ir daugiau buvo užsirašiusių?
Jei mūsų 16, tai manau, kad po 2 nuotraukas maximum.
O kodėl tik 16? Pradžioje lyg ir daugiau buvo užsirašiusių?
Nu va, baigiau galva, rodos pagaliau gavosi tokia, kad miela delnuose laikyti tik dar pagalvojau, kad neblogai butu patonuoti apie akis bent jau, na, pabandysiu su kava pazaist, tikiuosi nesugadinsiu
Beje, del detaliu jungimo, su replemis sukate? O senukuose kokiuose nera tokiu spec irankiu sukimui, kur su tokia ipjova? Gal su jais lengviau? Nes praejusi karta is repliu vis issprusdavo kazkaip man tos kojeles Na, bet speju cia praktikos reikalas
Beje, del detaliu jungimo, su replemis sukate? O senukuose kokiuose nera tokiu spec irankiu sukimui, kur su tokia ipjova? Gal su jais lengviau? Nes praejusi karta is repliu vis issprusdavo kazkaip man tos kojeles Na, bet speju cia praktikos reikalas
Man labai gerai užsisuko su apvaliom replytėm,kur vielutės kilputėms reikia daryti
QUOTE(Ashji @ 2012 03 03, 08:58)
Man labai gerai užsisuko su apvaliom replytėm,kur vielutės kilputėms reikia daryti
dekui, na, vakare turbut jau galesiu pabandyt nes praejusi karta bandziau su ploksciomis sukt, tai kazkaip nelabai man
Aš turiu įrankius su įpjova, bet dažnai naudojuos paprasčiausiomis replėmis.
Mergaitės, kas atsiuntėte nuotraukas, tam išsiunčiau patvirtinimus.
P.S. nedarykite nuotraukų koliažų. Jei sutarėm dvi, tai tegul bus dvi paprastos nuotraukos. O ne 5-6 sutalpintos į dvi.
Mergaitės, kas atsiuntėte nuotraukas, tam išsiunčiau patvirtinimus.
P.S. nedarykite nuotraukų koliažų. Jei sutarėm dvi, tai tegul bus dvi paprastos nuotraukos. O ne 5-6 sutalpintos į dvi.