Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(Jurblond @ 2012 02 28, 12:15)

Išdžiūvo, pasirodė per maža, dar patonavau. Ir natūralu, ir kvepia smile.gif Mano šviesaus kailiuko, tai man labai tiko.

bigsmile.gif aciu, manau pasinaudosiu siuo budu thumbup.gif kitam meskiukui
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 28, 11:49)
gal visaip ? nes gi stovet turi  bigsmile.gif

O kodėl būtinai turi stovėti? g.gif Mano nestovi, nes tik sinteponu kišau, nenorėjau kad būtų sunkus, nes dukrytė nešiosis...
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 02 28, 14:07)
O kodėl būtinai turi stovėti?  g.gif  Mano nestovi, nes tik sinteponu kišau, nenorėjau kad būtų sunkus, nes dukrytė nešiosis...

niu arbatele sake, jai viska darysim kaip ji liepia - turi stoveti lotuliukas.gif

as manau kad fotografinai neturi buti keliami jokie raikalavimai, kas kaip nori tas taip ir fotografuoja
tokia poza kokia jums atrodo geriauzia , graziausia wub.gif
Atsakyti
Na, siandien pradesiu idomesni meskio siuvimo etapa - visos detales susiutos, pradesiu kimsti rolleyes.gif tikiuosi spesiu viska iki termino biggrin.gif

O galvoje dar keliu meskiu idejos, jau ne vaikams skirtu ax.gif jau skaiciavausi, kad is probear turbut vis tiek pigiau gautusi parsisiusti kailiuku, jei grupele perkanciu susidarytu rolleyes.gif

va, idomu pasidare, kadangi kiek supratau sioje temoje ne viena siuna meskius imeskinimui, kiek meskiu pasiuvot, kol pasiryzot pasiulyti imeskinimui? 4u.gif idomu, nes kazkaip kabliuoja mane tas meskiu "gimdymas", o siuti, kad i lentyna pasideti, tai brangus malonumas gana blush2.gif
Atsakyti
Dabar man kilo klausimas - kodėl mūsų meškiai be uodegos? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 02 28, 17:34)
Dabar man kilo klausimas - kodėl mūsų meškiai be uodegos?  ph34r.gif

O kas trukdo ją prikonstruoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamokėlė kaip velti nosytę.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 02 28, 18:37)
O kas trukdo ją prikonstruoti?  mirksiukas.gif

Netrukdo niekas biggrin.gif , klausiu patyrusių meškiniautojų - kaip su uodegom - ar jos turi būti, ar ne visose schemose, kaip teisingai pasiūtas kolekcinis meškiukas - su uodega ar be. Kad kas kaip nori, kaip kam gražiau ir t.t. suprantu, klausiu tik dėl techninio teisingo pasiuvimo rolleyes.gif Nes meškiukai turi mažą uodegiuką flirt.gif
Atsakyti
uodegiukas manau butinas, kiek ziurejau visose beveik iskarpose buna uodegiukas smile.gif

Atsakyti
beda bedele.....mano meskis be rankyciu ir kojyciu na toks pabirutis, adatos namie per trumpos , kol atsius internetu pirkta, tai nespesiu i pasirodyma, priminkite kokie terminai, o tai teks smeigtukais kojytes tvirtinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau apsitraukiu 4u.gif
dalys dar nesusiūtos ir kažkaip ūpo nėr, pareinu namo nuskalus ir vienan taškan žiūrėt tik noris, o ne kūrybine veikla užsiimt.... į jokius projektus daugiau nebesirašysiu, antrą kartą jau supasavau unsure.gif

Sekmės visoms! Seksiu ir būtinai dalyvausiu balsavime 4u.gif
Atsakyti
Kokiame balsavime blink.gif , juk ne konkursas čia. Tik draugiškas bendras siuvimas smile.gif
Atsakyti