Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 27, 12:32)
Pasakyk tu man gulbele, kaip mažais gabalėliais per dvi valandas prikimšai? Ir be celiulito gavosi?

as kimsau ne plesytu sinteponu, o turiu toki labai gera kamsaliuka, jis kaip vanduo visur subega, ir labai gerai ir greitai kemsasi, "celiulito" nesimato schmoll.gif guzu irgi nesijaucia, ir tikrai toks kietas, bet ne akmeninis blush2.gif o gal man tik taip gerai atrodo, bet juo kemsu ir savo zuikius, pacios vaikai turi, gerai "nesiojasi" biggrin.gif
Atsakyti
Dėl meškiukų siuvimo mašina, tai man su mašina per sudėtinga atrodo tokias mažas detales siūti, nes reikia tikslumo. Nu aš siuvimo mašiną turiu, bet tikrai tiek neįvaldžius. Tokius mažuliukus man atrodo paprasčiau rankom susiūti.

QUOTE(Coccinela @ 2012 02 26, 22:57)
o tai kur vaikus per tą pusdienį padėjai?  ax.gif

man vaikai nemaišo rankdarbiais užsiimti smile.gif Mergaitės žaidžia šalia, kalbam, o aš siūnu ar kažką kito veikiu. Man atrodo tai naudinga netgi, nes mergytės matys kaip mama rankdarbiais užsiiminėja, ir pačios susidomės tikiuosi ateity ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 24, 19:25)
Dėl užsakymo iš Probear. Atsiuntimas šiuo metu 17 eurų ir nepamirškite pridėti 19% prie kailių kainos.
Porą kailiukų imčiau  ax.gif
Galim organizuotis, bet reikia derinti užsakymus. Nes jei kailiukas pvz. 25x140 ir jums nereikia tokio didelio gabalo, o tik pusės), tai turi būti, kas paims likusį.

Merginos, aš dar labai "žalia" meškinų kūryboje, todėl seku jūsų temą. Mačiau, kad merginos planuoja užsakymą iš Probear, tad jeigu priimtumėte, norėčiau užsisakyti kailiukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura33: 27 vasario 2012 - 13:20
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 27, 14:15)
as kimsau ne plesytu sinteponu, o turiu toki labai gera kamsaliuka, jis kaip vanduo visur subega, ir labai gerai ir greitai kemsasi, "celiulito" nesimato  schmoll.gif  guzu irgi nesijaucia,

kas čia per kamšalas g.gif , man tokio reikia, kad pats visur susikištų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 02 27, 16:47)
kas čia per kamšalas  g.gif , man tokio reikia, kad pats visur susikištų  hihihi.gif

nu toks sintetinis, bet labai purus ir minkstas, labai gerai kemsasi rolleyes.gif pirkau per "pazistamus" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 02 27, 15:47)
kas čia per kamšalas  g.gif , man tokio reikia, kad pats visur susikištų   hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man puikiai ir su sintepono kamuoliukais kemsasi.... Prikemsu as galva gana greitai, taciau pats snukucio formavimas, akyciu siuvimas ir t.t., tai man uztrunka ilgiausiai.... smile.gif

Negaliu sulaukti visos parodeles.... As irgi sendien dar viena pradejau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 27, 15:54)
nu toks sintetinis, bet labai purus ir minkstas, labai gerai kemsasi  rolleyes.gif pirkau per "pazistamus"  4u.gif

bet jis turi pavadinima? 4u.gif
Atsakyti
Kokios visos sparčios blink.gif . O mano gyvuliukas dar tik prikimštas ir be sąnarių, akių, ausų, nosies ir kitų atributų. Na ir toks šleivas ir tik pats į save panašus, kad dar reiks tikrąją jo veislę nustatinėti lotuliukas.gif . Tikrai ne meška man rodos… Arba tiesiog ypatinga keista meška bus mastau.gif biggrin.gif Laukiu išganingos nakties, kai ne tik laiko bus, bet ir jėgų (čia kad iš kart prie stalo neužmigčiau )
O dar su tais kailiukais i6 probear gundot lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai vis tobulinu savo meškį - vakar nosį padidinau, patonavau su kava - kvepia dabar ir vis gražesnis tampa.
Dar dėl nuotraukų - kaip fotografuojame - sėdinčius? Kad daug maž vienodai visų būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 02 28, 09:16)
Aš tai vis tobulinu savo meškį  - vakar nosį padidinau, patonavau su kava - kvepia dabar ir vis gražesnis tampa.
Dar dėl nuotraukų - kaip fotografuojame - sėdinčius? Kad daug maž vienodai visų būtų  4u.gif

gal visaip ? nes gi stovet turi bigsmile.gif

o kaip su kava tonavai? gali placiau papasakot?
Atsakyti
Na juk neprifotografuosi visom pozom - manau po vieną nuotrauką siųsime - dažniausiai sėdinčius mačiau, tai ir mastau, kad reikėtų susitarti kaip pateikiame mes juos parodai biggrin.gif
O su kava - labai paprasta - pasidarai laaaabai stiprią kavą, aš naudojau pupelėmis, perkošiau, kad nebūtų tirščių ir su teptuku tepiau. Išdžiūvo, pasirodė per maža, dar patonavau. Ir natūralu, ir kvepia smile.gif Mano šviesaus kailiuko, tai man labai tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 28 vasario 2012 - 11:17