Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIII tema)

QUOTE(zapukė @ 2012 02 24, 18:12)
19 proc. PVM, bet mes kai pirkom prieš kelias savaites, 10 proc. nuolaida pritaikė.

nuolaida priklauso nuo užsakymo dydžio. Jei užsakymas virš 200 eurų - 10% nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 24 vasario 2012 - 19:06
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 24, 18:32)
Tau reikėjo pašildyti, kad vaškas pilnai susigertų į siūlus.

Kokia aš višta doh.gif , lyg ir mačiau, kad reikia pašildyt, o nepadariau.. Bet pasirodo nepervėlu ir dabar- pašildžiau, vaškas nutirpo ir susigėrė- super- ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
As irgi poros kailiuku noreciau...seniai svajoju apie ruzava zuiki smile.gif aisku po du kailiukus imant tai 200 euru niekaip nesurinksim, bet jei daugiau mergaiciu noretu... smile.gif
Atsakyti
o jūs iš kur, iš Vokietijos Probear? Kaip sykis bandau susigaudyt... koks prastas jų puslapis unsure.gif , nėra aprašymo prie sąnariukų, o aš kai jų niekad nečiupinėjus ir tuo labiau nepirkus, nežinau ar vieną sąnariuką pirkčiau, ar tas metalines špilkutes atsikrai reik pirkt, ar ten jau rinkinukai...
pvz čia tik vienas pilnas sąnariukas?
Atsakyti
Čia rašo, kad setas - komplektas, miniatiūriniam meškiukui.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 25, 17:26)
Čia rašo, kad setas - komplektas, miniatiūriniam meškiukui.

4u.gif
tai reiškia, kad 5 pilni sąnariukai?
jaučiuos durnė paskutinė, kad tokio dalyko klausiu doh.gif bet nuotraukos tas dešinysis maišiukas su užrašu Minischeiben - ir tam maišiuke tik vienos rūšies kažkas, niekaip nesusigaudau kam tas maišiukas ten unsure.gif juos abudu atsiunčia, tik detalių dydžiai skirias?
Atsakyti
aš pagal kodą žiūrėjau angliškam variante - rašo setas.
dydis sąnarių irgi skiriasi, reikia užsakant žiūrėti.
Galima užsisakyti ir atskirai diskelius, atskirai metalines detales.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif Mano meška jau gatava smile.gif Nesulaukiu kada galėsiu parodyti rolleyes.gif Kaip ten kitoms sekasi,kažko labai jau tylu... g.gif
Atsakyti
Tylu, nes visos susikaupę siūna, nėra kada plepėti biggrin.gif Aš siūnu dar vieną ax.gif
Atsakyti
Jaučiu ir man reik naują pradėt tongue.gif
Atsakyti
Mano meška irgi jau sėdi biggrin.gif Surinkus, visai nieko tokia, t.y toksai, nes meškinas išėjo hihihi.gif
Atsakyti
Aš irgi baigiau, na gal ir netobulas meškutis, bet pirmam atleistina, manau blush2.gif
Atsakyti