Kokia aš višta , lyg ir mačiau, kad reikia pašildyt, o nepadariau.. Bet pasirodo nepervėlu ir dabar- pašildžiau, vaškas nutirpo ir susigėrė- super- ačiū labai
As irgi poros kailiuku noreciau...seniai svajoju apie ruzava zuiki aisku po du kailiukus imant tai 200 euru niekaip nesurinksim, bet jei daugiau mergaiciu noretu...
o jūs iš kur, iš Vokietijos Probear? Kaip sykis bandau susigaudyt... koks prastas jų puslapis , nėra aprašymo prie sąnariukų, o aš kai jų niekad nečiupinėjus ir tuo labiau nepirkus, nežinau ar vieną sąnariuką pirkčiau, ar tas metalines špilkutes atsikrai reik pirkt, ar ten jau rinkinukai... pvz čia tik vienas pilnas sąnariukas?
tai reiškia, kad 5 pilni sąnariukai?
jaučiuos durnė paskutinė, kad tokio dalyko klausiu bet nuotraukos tas dešinysis maišiukas su užrašu Minischeiben - ir tam maišiuke tik vienos rūšies kažkas, niekaip nesusigaudau kam tas maišiukas ten juos abudu atsiunčia, tik detalių dydžiai skirias?
aš pagal kodą žiūrėjau angliškam variante - rašo setas. dydis sąnarių irgi skiriasi, reikia užsakant žiūrėti. Galima užsisakyti ir atskirai diskelius, atskirai metalines detales.