Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

Senaisiais metais buvo ramu, Naujaisiais irgi biggrin.gif Ir mes siunčiam sveikinimus 4u.gif

Kaip Jūsų mažiai? Neserga? Mano merginos viena po kitos sirguliuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lugnė @ 2013 01 04, 16:53)
Kaip Jūsų mažiai? Neserga? Mano merginos viena po kitos sirguliuoja doh.gif

Serga abu doh.gif Arminui bronchitas, Mantvile tai jau dvi savaites koseja ir niekaip neissigydom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2013 01 04, 17:18)
Serga abu doh.gif  Arminui bronchitas, Mantvile tai jau dvi savaites koseja ir niekaip neissigydom doh.gif
Sveikatytės tavo mažiams 4u.gif

Gimtadienių sezonas prasidėjo, bet nebėr ko sveikint g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lugnė @ 2013 01 08, 22:56)
Sveikatytės tavo mažiams 4u.gif

Gimtadienių sezonas prasidėjo, bet nebėr ko sveikint g.gif

dekui 4u.gif jau po truputi sveikstam, Arminui mazesne temperatura bekyla:)
Atsakyti
Pas mus jau irgi šviesa tunelio gale matyti smile.gif Jei vėl kokia nauja bacila neprikibs.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Su atejusiom sventem visus smile.gif
Mes sventes taip pat sutikome labai kukliai. Vasare pries sventes sunegalavo, viduriavo ir karta apsiveme, tai po bandymu savaite laiko gydytis savarankiskai vistiek vykome i infekcine ligonine. Paeme tyrimus ir paleido 31 d., tai buvo griezta dieta ne tik Vasarei, bet visiems seimos nariams, kad vaikui sirdeles neskaudinti. Tai nesventem nei Kuciu, nei Kaledu, nei Naujuju metu. Bet svarbiausia, kad tyrimai buvo geri, tai taip ir neaisku kas vaikui buvo.
Tad dabar vel dziaugsmingai i darzeli pana zygiuoja. Darzelyje sokius lanko, jai labai patinka. Ka kiti vaikuciai lanko?
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif
Šiandien, jei neklystu, Baltikės ir Elzytės gimtadieniai, tad sveikinimai joms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Eglelapas, pas mus irgi per šventes panaši situacija buvo. per kūčias visi sunegalavom su pykinimais, bet greit praėjo. bet kūčių vakarienės tai nevalgėm niekas jau.
dėl papildomos veiklos vaikams, tai aš visai norėčiau, kad mano Elzė ką nors lankytų, bet darželyje pas juos nėra papildomų užsiėmimų, o kažkur kitur vežioti sudėtinga jau būtų, kai toli nuo darželio gyvename ir net ne mieste pačiame. tai kol kas užteks tiek, kiek gauna per muzikinius užsiėmimus darželyje tiesiog. kai jį lanko smile.gif nes dabar va vėl apsirgusi buvo, tai jau savaitę namie vėl. gruodį iš vis tris dienas tik buvo darželyje, nes vis kosėjo.
galvoju, kad būtų šaunu susitikti kada. nors, aišku, suderinti šį reikalą sudėtinga labai. bet taip smalsu pamatyti, kaip auga tie vaikučiai, su kuriais kartu nuo lopšinio vežimo draugavo.
Atsakyti
Tai šitą temą jaučiu jau galim laidot angel_sadangel.gif
Atsakyti
Man irgi taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Tema kazkiek persikele i FB, bet ir tai manau labai vangiai ten veiksmas vyksta doh.gif
Atsakyti
vaikai paaugo, tai matyt neberandam bendru temu biggrin.gif o dar darbuose daugelis... smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti