QUOTE(Justesea @ 2012 05 23, 15:39)
Tuoj atsibosiu su savo klausimais, na bet taip sunku išsirinkti
Kuo skiriasi kelių sluoksnių ir vieno sluoksnio čiužiniai? Pavyzdžiui. Man jis į prestige panašus. Aš tai matau vieną pliusą viensluoksnių - jie be klijų, gal dar daugiau pliusų yra? Kurio oro cirkuliacija geresnė - viensluoksnių ar keliasuoksnių?
Kuo skiriasi kelių sluoksnių ir vieno sluoksnio čiužiniai? Pavyzdžiui. Man jis į prestige panašus. Aš tai matau vieną pliusą viensluoksnių - jie be klijų, gal dar daugiau pliusų yra? Kurio oro cirkuliacija geresnė - viensluoksnių ar keliasuoksnių?
Vienasluoksniai stabilesni, bet jei imame monolitini branduoli, tai butina ziureti, kad zoninis ispjaustymas butu kokybiskas.
Jusu pasirinktojo ciuzinio ispjaustyma pavadinciau "tep lep", tik vienoje puseje matome bandymus isgauti zoniskuma, kita puse yra tik rupleta, turetu buti zymiai kietesne.
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2012 05 23, 15:39)
ir baikit cia prie to interneto kankintis, eikit i parduotuves, vartykites ant ciuziniu, kuris pasirodys patogiausias, ta ir pirkite.
Paveiksliukai, kaip va siandien issiaiskinome, gali buti ir nuplagijuoti ir falsifikuoti ir siaip ant durniaus nupaisyti, naudos mazai is ju...