Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 15

QUOTE(Justesea @ 2012 05 23, 15:39)
Tuoj atsibosiu su savo klausimais, na bet taip sunku išsirinkti doh.gif

Kuo skiriasi kelių sluoksnių ir vieno sluoksnio čiužiniai? Pavyzdžiui. Man jis į prestige panašus. Aš tai matau vieną pliusą viensluoksnių - jie be klijų, gal dar daugiau pliusų yra? Kurio oro cirkuliacija geresnė - viensluoksnių ar keliasuoksnių?

Vienasluoksniai stabilesni, bet jei imame monolitini branduoli, tai butina ziureti, kad zoninis ispjaustymas butu kokybiskas.
Jusu pasirinktojo ciuzinio ispjaustyma pavadinciau "tep lep", tik vienoje puseje matome bandymus isgauti zoniskuma, kita puse yra tik rupleta, turetu buti zymiai kietesne.
Papildyta:

ir baikit cia prie to interneto kankintis, eikit i parduotuves, vartykites ant ciuziniu, kuris pasirodys patogiausias, ta ir pirkite.
Paveiksliukai, kaip va siandien issiaiskinome, gali buti ir nuplagijuoti ir falsifikuoti ir siaip ant durniaus nupaisyti, naudos mazai is ju...
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 05 23, 15:49)
Vienasluoksniai stabilesni, bet jei imame monolitini branduoli, tai butina ziureti, kad zoninis ispjaustymas butu kokybiskas.
Jusu pasirinktojo ciuzinio ispjaustyma pavadinciau "tep lep", tik vienoje puseje matome bandymus isgauti zoniskuma, kita puse yra tik rupleta, turetu buti zymiai kietesne.

Supratau.

Tada dar klausimas - ar labai svarbus dalykas yra tos zonos? Ar visai be zonų yra nieko gero, penkių geriau nepirkt, o septynios jau gerai?
Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2012 05 23, 15:52)
ir baikit cia prie to interneto kankintis, eikit i parduotuves, vartykites ant ciuziniu, kuris pasirodys patogiausias, ta ir pirkite.
Paveiksliukai, kaip va siandien issiaiskinome, gali buti ir nuplagijuoti ir falsifikuoti ir siaip ant durniaus nupaisyti, naudos mazai is ju...

Tai ta svetainė man iškart atkirto dėl nenormaliai mažų kainų biggrin.gif

O vartytis aš eičiau, jei būtų ant visko, ką randu internete, pasivartyti doh.gif Vis tiek pirma norisi išsiaiškinti į ką svarbu atkreipti dėmesį, nes parduotuvėse konsultantės kažkaip labai linkusios viskam pritart, bile pirktum. Ir šiaip pasivarčius aš galiu pasakyt ar man patogu, ar per minkšta, ar per kieta, bet nesuprasiu ar nebus karšta, ar nepuls alergijos ir t.t. Kai kuriuos dalykus tikrai geriau iki išbandant išsiaiškinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 05 23, 15:53)
Supratau.

Tada dar klausimas - ar labai svarbus dalykas yra tos zonos? Ar visai be zonų yra nieko gero, penkių geriau nepirkt, o septynios jau gerai?

Poliuretaninis ciuzinys be kokybisko zoninio ispjaustymo, yra nieko vertas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 05 23, 16:02)
Poliuretaninis ciuzinys be kokybisko zoninio ispjaustymo, yra nieko vertas.

Na aišku... Kaip gaila, kad to variolux nėra 1800 cm, nes kaina tai labai gera ir savybės idealiai mums tinka.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 05 23, 14:39)
Kuo skiriasi kelių sluoksnių ir vieno sluoksnio čiužiniai? Pavyzdžiui. Man jis į prestige panašus. Aš tai matau vieną pliusą viensluoksnių - jie be klijų, gal dar daugiau pliusų yra? Kurio oro cirkuliacija geresnė - viensluoksnių ar keliasuoksnių?

Labai nevienareikšmis klausimas, nes tiesiai ir vienareikšmiškai atsakyti sunku...
Na, sluoksniuotame čiužinyje paprastai būna profiliuoti putų poliuretanai-vidinė oro cirkuliacija pagerėja; be to, galimybė panaudoti skirtingas medžiagas su geriausiomis savybėmis. O klijų galite nebijoti, bent jau LONO čiužiniuose- visi klijai yra VANDENS PAGRINDU !
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 05 23, 16:09)
Labai nevienareikšmis klausimas, nes tiesiai ir vienareikšmiškai atsakyti sunku...
Na, sluoksniuotame čiužinyje paprastai būna profiliuoti putų poliuretanai-vidinė oro cirkuliacija pagerėja; be to, galimybė panaudoti skirtingas medžiagas su geriausiomis savybėmis. O klijų galite nebijoti, bent jau LONO čiužiniuose- visi klijai yra VANDENS PAGRINDU !

O prie to pagrindo kas? biggrin.gif

Iš Lono mums kaip ir tiktų Harmonija**, bet kad jis minkštas, o bent jau parduotuvėj man ant minkštų visai nepatogu. Nors Zoran labai minkštus gyrė biggrin.gif Reiks gal dar kartą pabandyti...

Beje, Harmonija** nevartomas, ar tai sutrumpins jo tarnavimo laiką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 23 gegužės 2012 - 15:13
QUOTE(Justesea @ 2012 05 23, 15:11)
O prie to pagrindo kas? biggrin.gif

Iš Lono mums kaip ir tiktų Harmonija**, bet kad jis minkštas, o bent jau parduotuvėj man ant minkštų visai nepatogu. Nors Zoran labai minkštus gyrė biggrin.gif Reiks gal dar kartą pabandyti...

HARMONIJA** yra vienas minkščiausių čiužinių LONO kolekcijoje.
O jo pagrindas- HR putų poliuretanas, 42kg/m3 (tvirtas). Virš jo- viskoelastinė medžiaga, 8cm storio, išprofiliuota, todėl čiužinys yra minkštas.
Čiužinys nevartomas, bet sukiojamas- kojūgalis/galvūgalis.
Dėl išsigulėjimo galite būti ramūs iki 7 metų -tokia LONO garantija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 23 gegužės 2012 - 15:16
QUOTE(Lonas @ 2012 05 23, 16:15)
Dėl išsigulėjimo galite būti ramūs iki 7 metų -tokia LONO garantija  smile.gif

Na mūsų Lone pirktam Gumotex jau 7 metai, bet išgulėjimo nė kvapo, kaip naujas atrodo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Justesea @ 2012 05 23, 10:56)
Nu šakės, visam internete nerandu nė vieno atsiliepimo, net čekų kalba doh.gif  Bet va čia pamačiau, kad prie jo 3D parašyta, tai čia ta super duper oro cirkuliacijos technologija? Nors jei pavadinime yra "air", tai gal reik suprast, kad su ventiliacija čia viskas labai liuks g.gif Nes kai šiąnakt vaikas beveik visą laiką buvo sušilęs, nes kambary kažkaip karšta buvo, supratau, kad ta ventiliacija man vienas svarbiausių dalykų. Bet neramu pirkti čiužinį visai jo neišbandžius unsure.gif Nors dabar irgi turiu dvisluoksnį 7 zonų vidutinio kietumo Gumotex, tai gal negali labai skirtis... Tarkit kas protingą žodį biggrin.gif

Darina nuo prestige ks 55 yra ženklus skirtumas prisitaikyme prie kūno. Jei gulint nekaitote ant gumotex, tai maža rizika ir ant prestige ar kito iš hr poliuretano čiužinio, kuris stipriau išprofiliuotas. Dėl to labiau patarčiau iš visų lygintų atkreipti dėmesį į Prestige ks 55 iš fey ar Maxim plius arba bio fortuna iš gumotex .Kiti poliuretaniniai iš gumotex deja kol kas girti nesinorėtų. Nesenai specialiai pabandžiau tiek pjaustymu, tiek savybėm skiriasi prestige ks 55, vario lux ir vital pur. Be to dabar atsiminiau kazkas teiravosi iš poliuretaninių iki 2000lt, tai patariau pusantrinio prestige ks55. Jei poliuretaninius lyginant su viskoelastiniais, tai viskoelastas turi atsigulus didesnė apglėbimo jausmą. Dar vienas niuansas prie kiekvieno naujo čiužinio reikia priprasti. Pas visus yra įpročiai susiformavę. Dėl to dažniausiai žmonės parduotuvėj gulėdami vadovaujasi įpročiais įgytais ant prieš to turėto guolio.
Atsakyti
Ant mūsų gumotex man gerai, bet vyras ir vaikas prakaituoja. Įtariu, kad pas mus yra viskoelasto sluoksnis.

O kuo dar tie trys jūsų paminėti skiriasi ir kodėl prestige geriausias?

Et, būtų jam kokia nuolaida, kad bent už kokius 1700 išeitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 05 24, 10:15)
Ant mūsų gumotex man gerai, bet vyras ir vaikas prakaituoja. Įtariu, kad pas mus yra viskoelasto sluoksnis.

O kuo dar tie trys jūsų paminėti skiriasi ir kodėl prestige geriausias?

Et, būtų jam kokia nuolaida, kad bent už kokius 1700 išeitų biggrin.gif

yra standartine kaina 2170 lt. Akcijos, kai vyksta gamintojo įmanoma sutaupyti 200 lt. O pries tai diskutuota. Ziu ziu kainai yra 140x200 daug mažesnio matmens.
Prestige yra vienas iš geresnių variantų apie 2000lt. Jo poliuretanas yra atvirų porų, geras tankis, anatominės zonos, kokybiškas užvalkalas. Atitinka didžiają dalį Jūsų reikalavimų.
Tik vienas niuansas jei ieškant labai pralaidaus čiužinio už šią sumą tik spyruoklinis. O jei žiūrėti šio reikalavimo tai nuo 4000 lt. prasideda su specialiais oro kanalais. Sakau, kaip yra.
Atsakyti
Suprantu, kad taip yra, bet galimybių iš oro irgi nepadidinsiu... Be to, kartu pirksim ir lovą, o visai piguvos kokios nesinori...

Bet tai realiai kažką geresnio už 1500 nusipirkt be šansų?
Atsakyti