Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 15

QUOTE(Sibirica @ 2012 05 10, 08:31)
As galbut tuom ir patikeciau, jei ne vienas faktas, mano pazystama isigijo pries 2 metus is ten pat, lygiai toki pati ciuzini, ir jis pas ja yra vientisas 160x200, nebent suklijuota idealiai ir nesimato, BET suklijuotas...ji neturejo jokiu problemu kai atveze ciuzini, jis buvo atgabentas vientisas...ir nieko ji papildomai nei mokejo, nei zinojo kad taip daroma, todel ir esu pasimetusi  blink.gif negi kazkas man meluoja?
As tikrai nenoriu moketi dar papildomai 500 lt uz tai ko net nebuvo numatyta.

Atsakiau Jums i AZ.
Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 05 10, 09:42)
Atsakiau Jums i AZ.
Geros dienos.

Labai aciu uz operatyvia pagalba, dabar jau esu rami, belieka parsivesti ilgai laukta ciuzini namo thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Sibirica @ 2012 05 10, 08:31)
As galbut tuom ir patikeciau, jei ne vienas faktas, mano pazystama isigijo pries 2 metus is ten pat, lygiai toki pati ciuzini, ir jis pas ja yra vientisas 160x200, nebent suklijuota idealiai ir nesimato, BET suklijuotas...ji neturejo jokiu problemu kai atveze ciuzini, jis buvo atgabentas vientisas...ir nieko ji papildomai nei mokejo, nei zinojo kad taip daroma, todel ir esu pasimetusi  blink.gif negi kazkas man meluoja?
As tikrai nenoriu moketi dar papildomai 500 lt uz tai ko net nebuvo numatyta.

O iš kurios firmos drauge ir Jus pirkote, kad neinfomavo? Jau ilgą laiką nawaro kolekcija kuriai priklauso ir aruba vaziuoja 2 atskiri branduoliai. Netgi kainyne internete tai yra aprasyta. Kiek prisimenu taip jau yra apie 3 metus. Nė vieno žmogus nesiskundė, dėl ko abejojote. Todėl galite neišlaidauti ir neimti papildomų paslaugų.
Atsakyti
Sveiki,

Padėkite išsirinkti čiužinį. Kokios firmos čiužiniai yra geriausi iš pigesniu smile.gif?
Mums reikia spiruoklinio čiužinio, buvome parduotuvėse, bet pagulėjus iki minutės ant kelių iš jų jausmai labai panašus ir neįmanoma pasakyti kuris geresnis. Žiūrėjome Lono tyla **, sleepwell, fey&co kazkoks kuris ale kainavo 1600 o dabar 900 (nelabai aš tokiom akcijom tikiu). Kurios firmos čiūžiniai bus geresni? Ciužiniui galime skirti iki 1400 lt smile.gif
Atsakyti
Galbut ne visai apie ciuzinius, bet apie ciuziniu pardavima.. Ilgai rinkomes ciuzini. Daug skaitem, vazinejom po parduotuves. Du menesius vargom. Labai daug kas priklauso nuo pardavejo, kaip sugeba pateikt informacija ir nuo noro parduoti. Veiksmas vyko Klaipedoje. Lietuviskus neaisku kodel iskart atmetem, materaso pardaveja Klaipedoje kad apsaugok dieve, ko paklausi to negausi, atsakymai tokie "nuu" "to nerekomenduoju" paklausus kodel atsakymas "nuu, todel " o kodel ir nebuvo atsakymo. Informacijos nulis. Ir dar bande irodyti kad lateksas naturali medziaga doh.gif . Nusipirkom is to kas norejo parduoti ir sugebejo atsakyt i klausimus..
Atsakyti
QUOTE(ziu_ziu @ 2012 05 10, 11:51)
Sveiki,

Padėkite išsirinkti čiužinį. Kokios firmos čiužiniai yra geriausi iš pigesniu smile.gif?
Mums reikia spiruoklinio čiužinio, buvome parduotuvėse, bet pagulėjus iki minutės ant kelių iš jų jausmai labai panašus ir neįmanoma pasakyti kuris geresnis. Žiūrėjome Lono tyla **, sleepwell, fey&co kazkoks kuris ale kainavo 1600 o dabar 900 (nelabai aš tokiom akcijom tikiu). Kurios firmos čiūžiniai bus geresni? Ciužiniui galime skirti iki 1400 lt smile.gif

Geriausio čiužinio iš pigesnių NĖRA... smile.gif Yra atitinkami čiužiniai už Jums tinkamą kainą...
Pasidomėkite čiužinių sudėtimi, gamintoju, garantijomis ...o toliau-kas Jums labiausiai tiko.
Mes dideles nuolaidas( iki 80 proc., realiai) darėme išparduodamai kolekcijai, kurios nebebus. O akcijos paprastai būna iki 30 proc. čiužinių pasaulyje, daugiau nelabai realu biggrin.gif
Nebent yra kiti dalykai.
Papildyta:
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 05 11, 08:49)
Galbut ne visai apie ciuzinius, bet apie ciuziniu pardavima.. Ilgai rinkomes ciuzini. Daug skaitem, vazinejom po parduotuves. Du menesius vargom. Labai daug kas priklauso nuo pardavejo, kaip sugeba pateikt informacija ir nuo noro parduoti. Veiksmas vyko Klaipedoje. Lietuviskus neaisku kodel iskart atmetem,

Įdomu, kodėl atmetėte lietuviškus? Kas netiko: gamintojai, pasirinkimo stoka, medžiagiškumas, pasitikėjimas, garantijos?
Atsakyti
QUOTE(ziu_ziu @ 2012 05 10, 12:51)
Sveiki,

Sveiki, jusu skirta pinigu suma galima rasti patvaru ir vidutinio minkstumo gera ciuzini. o kodel nusprendete, kad reikia butent spyruoklinio? Ju pagrindine savybe tai oro pralaidumas, o kitur juos pralenkia kitu rusiu ciuziniai.
Atsakyti
Įdomu, kodėl atmetėte lietuviškus? Kas netiko: gamintojai, pasirinkimo stoka, medžiagiškumas, pasitikėjimas, garantijos?

Lietuviskus atmetem nes is keletos pazystamu nekokius atsiliepimus girdejom, vieniem per pora metu issigulejo, kitiem ciuzinio uzvalkalas nusiburbuliavo, ir siaip sake kad lietuvisko antra kart nepirktu.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2012 05 11, 11:44)
Sveiki, jusu skirta pinigu suma  galima rasti patvaru ir vidutinio minkstumo gera ciuzini. o kodel nusprendete, kad reikia butent spyruoklinio? Ju pagrindine savybe tai oro pralaidumas, o  kitur juos pralenkia kitu rusiu ciuziniai.

Mums taip sake pardaveja, nes musu lova yra su patalynes deze, ale kiti nekviepuos. Kiek tame tiesos?
Atsakyti
QUOTE(ziu_ziu @ 2012 05 11, 15:19)
Mums taip sake pardaveja, nes musu lova yra su patalynes deze, ale kiti nekviepuos. Kiek tame tiesos?

Jei lovoj su patalynes deze yra groteles ir bent 10 cm. tarpas tai drasiai galima ziureti, hr poliuretano, viskoelastinius ciuzinius. Kitu atveju jei plokste ar kardonas tada spyruokliniai. Esant patalynes dezei vengti latekso, nes gali supelyti. Dar reiketu zinoti ar jus namie dregna ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ziu_ziu @ 2012 05 10, 12:51)
Sveiki,

Individuality iš Materasso gali neblogai tikti, jis yra skirtingų kietumų ir gerų spyruoklių, ypač jei vyras žymokai sunkesnis.
Atsakyti
Labas vakaras,

Gal galetumet patart. Ciuziniui galim skirt 2000 Lt. Esam Klaipedoje. Svoriu skirtumas apie 30 Kg. Niekaip nenusprendziam ar reikia spyruoklinio ar poliuretano (pvz: fey co Auriga ar vital pur). Lova su grotelem, tarpai nepilni 4 cm. Labai lauksiu atsakymu su konkreciais pavyzdziais.

Aciu
Atsakyti