QUOTE(vickyyy @ 2012 04 14, 22:42)
Kadangi esate labai skirtingi svorio ir ugio prasme, o dar ir skausmais skundziates tai siulysiu My Balance 20 arba My Balance comfort, jums h2, o vyrui h3 branduoliukus po vienu bendru uzvalkalu + triton arba technoflex groteles.
Aruba jums per zemas, jis tik 16 cm, tai vyras gali labai "puikiai" jausti tas groteles po apacia.
Toliau Pilatis arba Bonaire, na jau is bedos Swiss Magic.
Siaip Swiss magic man patinka, tik kai jau yra lyginama aukstesniame lygyje, tai ji nurasau i gala. Del MDI ir TDI negaliu pasisakyti objektyviai, nes is principo esu pries "sluoksniuotus" ciuzinius.
Aruba jums per zemas, jis tik 16 cm, tai vyras gali labai "puikiai" jausti tas groteles po apacia.
Toliau Pilatis arba Bonaire, na jau is bedos Swiss Magic.
Siaip Swiss magic man patinka, tik kai jau yra lyginama aukstesniame lygyje, tai ji nurasau i gala. Del MDI ir TDI negaliu pasisakyti objektyviai, nes is principo esu pries "sluoksniuotus" ciuzinius.
Na jo, nesitikėjau tokio buko įverinimo iš tavęs, jau taip nusigrybavus vertinime buvai seniai, net sapniukas ir tas turbūt kvatojasi susiėmes už šonų ir rankų kartu su Lono atstovu.
16cm pilnai užtenka, kad nejausti grotelių parinkus H3 kietumą, ir Bonaire čiužinys lenkia My Balance modelius labai smarkiai ne vien tik kokybe. Swiss Magic lenkia kokybe ir tą patį Bonaire, tik va kietumas ten vienas, nepasirenkamas. Pilatis čia topas yra, kurio kvėpavimo sistemai net Tubes serija nelabai prilygsta, nors irgi tik vienas keitumas, bet jis gan tinkamas abiems, net smagiau nei Swiss Magic.