Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 15

QUOTE(sapniukas @ 2012 02 16, 21:26)
Negaliu pasakyti, kad Jusu nurodytas Special-Care yra toks pats kaip Prestige KS55,
Nesu gulejes ant Special-Care ciuzinio, nezinau ar jis patogus ir kaip jis is tikruju atrodo;
Pagal aprasyma,
sis ciuzinys zemesnis uz Prestige KS55, ispjaustymas, jei jis toks ir yra kaip papaisyta pas Special_Care ryskiai paprastesnis, uzvalkalas pas Prestige irgi riebiau daigstytas ir audinis geresnis, apie tanki nieko ten nera parasyta...
Tikiuosi, kad si info pagelbes susiorentuoti.

aha tankio tikrai nera parasyta..
papjaustymas nera toks kaip foto, ten jai taip ukiskai pasakoti yra 3 gilesni 4 storesni bet gylio tokio pat 3 siauri , bet ipjovos netokios gilios, o jai paprasciau 4 skirtingi ipjovimai ir storumai ant ciuzinio padaryti 4u.gif tas virsutinis daigstymas turbut miegui jau nelabai daug suteike reiksmes ar irgi reiktu atkreipti i tai demesy?
klausiu del to, kad ju kaina skiresi apie 20lt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liumcikas: 16 vasario 2012 - 21:37
QUOTE(liumcikas @ 2012 02 16, 22:36)
aha tankio tikrai nera parasyta..
papjaustymas nera toks kaip foto, ten jai taip ukiskai pasakoti yra  3 gilesni 4 storesni bet gylio tokio pat 3 siauri , bet ipjovos netokios gilios, o jai paprasciau 4 skirtingi ipjovimai ir storumai ant ciuzinio padaryti  4u.gif tas virsutinis daigstymas turbut miegui jau nelabai daug suteike reiksmes ar irgi reiktu atkreipti i tai demesy?
klausiu del to, kad ju kaina skiresi apie 20lt  rolleyes.gif

Lyginat kainas Special-Care ir Prestige KS 55?
Atsakyti
taip
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 02 16, 23:05)

Tada visi duomenys (aprasymo palyginimas) kalba Prestige KS 55 naudai.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 02 16, 19:28)
Nesižavėkite jūs tomis Tubes grotelėmis, jokio ten stebūklo didelio nėra lyginant su Lignum Star ar Triton grotelėmis, tik kaina labai didelė.

Platinum ir Selection yra tas pats tik skiriasi užvalkalas ir 1000Lt kaina, o Prestige 126 ir visi kiti yra niekam tikę daugumai atvejų modeliai, komfortas labai prastas, jaučiasi zonos, laužia per zonų sujungimus kai kuriems labai juntamai stuburus.

Ačiū, Zoran 4u.gif tai taip išeina, kad belieka Platinum, ypač turint galvoje galimas problemas dėl stuburo, belieka apsispręsti tik H2 ar H3 doh.gif nepasakyčiau kad tai labai lengva, na, reiks eiti savaitgalį dar kartą bandymams, tik kažin ar pagulinėjus ten kelias akimirkas pataps aiškiau.. g.gif
Atsakyti
Del Tubes Prestige 126 Zoran stipriai perlenkia lazda su savo lazdavojimais,
pas mus namuose buten sis ciuzinys ir yra, bet nei mums kas stuburus lauzia nei kokiu kitu problemu turim.
Tik del vieno jis teisus, taip, sis ciuzinys yra kietesnis nei Platinium ar Selection.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 02 17, 01:34)
Del Tubes Prestige 126 Zoran stipriai perlenkia lazda su savo lazdavojimais,
pas mus namuose buten sis ciuzinys ir yra, bet nei mums kas stuburus lauzia nei kokiu kitu problemu turim.
Tik del vieno jis teisus, taip, sis ciuzinys yra kietesnis nei Platinium ar Selection.

Mano keliem klientam laužia, kiti tyli, keliems per kietas, todėl man užtenka padaryti išvadą, kad tai nevykęs variantas, kai tuo tarpu kelis kart daugiau parduotų Platinum blogų atsiliepimų ir problemų neturėjau.
Atsakyti
Keletas nepatenkitu buna visada visais ciuziniais, laikyciau tai sutapimu.
Jusu (Zoran) prekybos vietose, kiek man yra zinoma, parduotu Prestige Tubes 126 ciuziniu kiekis net nesieke 100 vnt., o pardavus keleta ciuziniu (zinoma net, kad Jus nepakankamai iki galo isaiskindavote klientams apie tu ciuziniu + ir -) daryti isvadas ir pliauksti klaidinancia informacija viesai, yra mazu maziausiai akivaizdus kenkimas Metzeler imonei.
Savo prekybos vietose, Jus tiesiog brukdavote ciuzinius klientams... Taip kad, jei pardavete zmonems, kurie norejo minkstesnio ciuzinio, naturalu, kad sie zmones yra nepatenkinti kietesniuoju Prestige Tubes 126.
Turiu pastebeti, kad kitose prekybos vietose, kur klientui yra iki galo suteikiama informacija, isigytais Prestige Tubes 126 ciuziniais klientai yra patenkinti, neigiami atsiliepimai yra tik is Jusu prekybos taskuose isiulytu ciuziniu.

Tai, kaip Jus elgiates cia forume yra viena, o kaip Jus elgetes ar elgiates prekybose vietose, kai klientas jau stovi pries Jus su pravira pinigine, yra du skirtingi dalykai.
Tai, kad Prestige Tubes 126 ciuzinys anot Jusu yra blogas ciuzinys, tai yra tik Jusu paties blogai atliko darbo rezultatas, o ne sio ciuzinio ar Metzeler beda ir problema.

Be to, naujieji ciuziniai Apart, Prestige 126, Fashion jau kuri laika del nezymiai pakeistos Tubes spyruokliu (ir batuju ir melynuju) chemines formules, visi yra jauciamai komfortabilesni, tie patys Tubes yra dedami ir i Platinium ir Selection ciuzinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 17 vasario 2012 - 08:45
Matau, kad nesugebi blaiviai mastyti ir be nusišnekėjimų dėlioti minčių, bei stengiesi bet kokiu nesąmoningu būdu dergti mano kvalifikacija būdama snarglė ar snarglius, kaip čia save nori įvardinti man nesvarbu, bent jau taip su tavimi reikia šnekėti, kol nepradėsi suprantamai man bendrauti. Tai kaip aš pardavinėjau ir kokią informaciją pas mane gaudavo klientai, po šiai dienai niekas negali prilygti ir net nesistengia, nes tokių, kuriems buvo įdomus čiužiniai kaip produktas ir rūpėjo technolgijos, bei buvo uždavinėjami visiems gamintojams klausimai "kodėl?", nėra daug. O tai, kad aš tokių kaip tu žodžius ne visada priimdavau tiesiogiai, o perleisdavau per savo filtrą, yra tik privalumas. Nes visi gamintojai pas mane gyrėsi savo pasiekimais ir privalumais, bei norėjo būti geriausi, bet šitai sprendžiau aš pagal savo jausmus ir bendrą sulyginimą. O pas mane sulyginimų kelis kartus daugiau nei pas daugumą lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 02 17, 09:28)
Matau, kad nesugebi blaiviai mastyti ir be nusišnekėjimų dėlioti minčių, bei stengiesi bet kokiu nesąmoningu būdu dergti mano kvalifikacija būdama snarglė ar snarglius, kaip čia save nori įvardinti man nesvarbu, bent jau taip su tavimi reikia šnekėti, kol nepradėsi suprantamai man bendrauti. Tai kaip aš pardavinėjau ir kokią informaciją pas mane gaudavo klientai, po šiai dienai niekas negali prilygti ir net nesistengia, nes tokių, kuriems buvo įdomus čiužiniai kaip produktas ir rūpėjo technolgijos, bei buvo uždavinėjami visiems gamintojams klausimai "kodėl?", nėra daug. O tai, kad aš tokių kaip tu žodžius ne visada priimdavau tiesiogiai, o perleisdavau per savo filtrą, yra tik privalumas. Nes visi gamintojai pas mane gyrėsi savo pasiekimais ir privalumais, bei norėjo būti geriausi, bet šitai sprendžiau aš pagal savo jausmus ir bendrą sulyginimą. O pas mane sulyginimų kelis kartus daugiau nei pas daugumą lietuvoje.

Jusu praeities nuopelnai, niekam jau nebeidomus.
O Jusu padarytas klaidas, visi gamintojai, dar panasu, mines ilgai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 17 vasario 2012 - 08:38
Tai vis dar nepasidalinate vietos po saule.. rolleyes.gif Prieš pusmetį tas pats ir dabar dar pešatės, kuris geresnis.. Graudu žiūrėti ką daro pinigai iš mūsų..

Beje, labai džiaugiamės, pasirinktu Fey&Co "Aurigos" čiužiniu (ačiū sapniuk už nuomonę apie šį čiužinuką), pamiršau ką reiškia nutirpusios rankos miego metu, o ir ant pilvo nepamenu kada miegojau (nors labai mėgdavau tokį miegojimo būdą), ir komfortiškas jis man begalo, tik ir laukiu vakaro kada galėsiu jame įsitaisyti hihihi.gif Taigi žmonės, rašykite kuo daugiau atsiliepimų apie savo pojūčius miegant ant vienokio ar kitokio čiužinio, o ir labiau pasitikėkite savimi renkantis čiužinį, čia išties labai daug vertingos informacijos galima rasti, taigi žinodami ko norite iš čiužinio, šiek tiek pasidomėjus jais, net neabejoju išsirinksite sau tinkamiausią! 4u.gif
Dabar pradėjau dairytis 10 ir 14 metų vaikams čiužinių, va čia jau šiek tiek sunkiau, nes vaikams bile minkštas čiužinys ir gerai irnesakyk.gif O ir žmonių atsiliepimų nelabai matau, todėl kol kas nežinau ką daryti.. Galvoju kažką iš Swiss kolekcijos, gal kas kitokių pasiūlymų turės.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaaa @ 2012 02 17, 10:25)
Tai vis dar nepasidalinate vietos po saule.. rolleyes.gif Prieš pusmetį tas pats ir dabar dar pešatės, kuris geresnis.. Graudu žiūrėti ką daro pinigai iš mūsų..

Beje, labai džiaugiamės, pasirinktu Fey&Co "Aurigos" čiužiniu (ačiū sapniuk už nuomonę apie šį čiužinuką), pamiršau ką reiškia nutirpusios rankos miego metu, o ir ant pilvo nepamenu kada miegojau (nors labai mėgdavau tokį miegojimo būdą), ir komfortiškas jis man begalo, tik ir laukiu vakaro kada galėsiu jame įsitaisyti hihihi.gif Taigi žmonės, rašykite kuo daugiau atsiliepimų apie savo pojūčius miegant ant vienokio ar kitokio čiužinio, o ir labiau pasitikėkite savimi renkantis čiužinį, čia išties labai daug vertingos informacijos galima rasti, taigi žinodami ko norite iš čiužinio, šiek tiek pasidomėjus jais, net neabejoju išsirinksite sau tinkamiausią! 4u.gif
Dabar pradėjau dairytis 10 ir 14 metų vaikams čiužinių, va čia jau šiek tiek sunkiau, nes vaikams bile minkštas čiužinys ir gerai irnesakyk.gif O ir žmonių atsiliepimų nelabai matau, todėl kol kas nežinau ką daryti.. Galvoju kažką iš Swiss kolekcijos, gal kas kitokių pasiūlymų turės..  rolleyes.gif

Katinas labai grazus smile.gif

Kokiu ismatavimu ciuzinukus planuojate vaikams pirkti?
Atsakyti