QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 11, 19:41)
kažkaip manau kad jos pačios kaina tiek neverta, kad bandyčiau kažką laužt... o ir tas skyles gręžt nelabai yra kur... O juk faktiškai labiausiai gelbėtų išilginė atrama per vidurų nuo lovos galvos iki kojų, bet taip ji negali darytis nes pagal dizainą lova neužsidaro į kvadratą... O kadangi vistiek planavau pirkti spyruoklinį kišeninį čiužinį tai turiu vilties kad maž tokį pagamintų...
Aš ten visaup žiūrėjau, bet kad niekaip gražiai nepasidarytų, o grotelės tik ir gulėtų ant tų dviejų skersinių, ar trijų (įmontavus dar vieną. bet jų niekas nelaikytų nei tie galvųgaliu nei ties kojūgaliu.
mano lova panaši į šitą http://www.a-designe...en_pac30_1c.jpg tos pat firmos... tai ten kur nusileidžia tas užtiesimas tiek priekį tiek gale - nieko nėra, iškart tas čiužinys, jokio lovos rėmo ir t.t.....
Nu kai pirkom nieko nesupratau, pirkau kas gražu, tai dabar turiu.
Ir dar vakar su MB atkėlėm čiužinį, tai ten kažkaip įdomiai nes tie skersinukai čiužiniui padėt ties lovos kraštais žemiau,o ties viduriu aukščiau, tai dar vieną patobulinimą reiktų daryt.
Aš ten visaup žiūrėjau, bet kad niekaip gražiai nepasidarytų, o grotelės tik ir gulėtų ant tų dviejų skersinių, ar trijų (įmontavus dar vieną. bet jų niekas nelaikytų nei tie galvųgaliu nei ties kojūgaliu.
mano lova panaši į šitą http://www.a-designe...en_pac30_1c.jpg tos pat firmos... tai ten kur nusileidžia tas užtiesimas tiek priekį tiek gale - nieko nėra, iškart tas čiužinys, jokio lovos rėmo ir t.t.....
Nu kai pirkom nieko nesupratau, pirkau kas gražu, tai dabar turiu.
Ir dar vakar su MB atkėlėm čiužinį, tai ten kažkaip įdomiai nes tie skersinukai čiužiniui padėt ties lovos kraštais žemiau,o ties viduriu aukščiau, tai dar vieną patobulinimą reiktų daryt.
O šonai kokio storio, nes jei storesnieji, tai reikia tik skersini metalini strypą pritvirtinti taip, kad trys skersiniai būtų lygiagretųs, ten nėra sudėtinga.
Bet jei nesiruošiate į miego sistemą investuoti 3000Lt+ tada tikrai neverta stengtis ir geriau imkite kokį Amadeo Eucatherm 5cm su mediniu rėmu.