Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 15

Ačiū, Sapniuk 4u.gif dar pamiršau pasakyti, kad turiu nugaros problemų -mažas išvaržas juosmens ir sprando dalyse, šiaip jų nejaučiu ir neskauda, bet kartą jos buvo pasireiškę. Kaip į tai reikėtų atsižvelgti?
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 02 16, 16:54)
Ačiū, Sapniuk  4u.gif  dar pamiršau pasakyti, kad turiu nugaros problemų -mažas išvaržas juosmens ir sprando dalyse, šiaip jų nejaučiu ir neskauda, bet kartą jos buvo pasireiškę. Kaip į tai reikėtų atsižvelgti?

Prestige ir Fashion atveju - H2 (vientisas branduolys);
Platinium ir Selection atveju - H3 (vientisas branduolys).

Kiek pastebejome, tiems zmonems, kurie turi isvarzu, visada labiau tinka standesni ciuziniu branduoliai.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 02 16, 15:51)
1-Sis ciuzinys turi iskirtini anatomini intarpa, peciu sritis niekada neuzspaus ranku, todel jos miego metu "nenutirps", stuburas bus prilaikytas teisingoje padetyje, o klubai neidubs per giliai i ciuzini.

2-Si menesi ypac daug akciju... pas visus... net nebezinau kuri pardaveja rekomenduoti.

1. koks gi tas stebuklingas intarpas? Kuo jis geresnie už kitus?

2. Rekomendavai tik savo produkcijos atstovus, nesikuklink.
Papildyta:
QUOTE(Angle @ 2012 02 16, 15:26)
papildau  smile.gif  išmatavimai 160x200

Nesižavėkite jūs tomis Tubes grotelėmis, jokio ten stebūklo didelio nėra lyginant su Lignum Star ar Triton grotelėmis, tik kaina labai didelė.

Platinum ir Selection yra tas pats tik skiriasi užvalkalas ir 1000Lt kaina, o Prestige 126 ir visi kiti yra niekam tikę daugumai atvejų modeliai, komfortas labai prastas, jaučiasi zonos, laužia per zonų sujungimus kai kuriems labai juntamai stuburus.

Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 02 16, 19:24)
1. koks gi tas stebuklingas intarpas? Kuo jis geresnie už kitus?

2. Rekomendavai tik savo produkcijos atstovus, nesikuklink.

Kalbejau apie ta ciuzini, kuris man patinka, kuris yra geras, ir issakytos mintys yra teisingos. Visi, kas turi bent jau minimalu supratima, kaip yra gaminami ciuziniai, zino, kad reikia labai daug laiko ir stipriu technologu bei technologines bazes, kad butu galima sukurti kazka panasaus, ir kad tas kazkas nebutu vien tik kaip Jus sakote intarpas, o tikrai sugebetu isgauti maximalu komforta.
Jus, kiek man yra zinoma, visa gyvenima dirbote tik pardaveju, tik kalbejote tai kas Jums buvo naudinga tam, kad uzsidirbtumete duonai, o realiai prie tokiu dalyku, kaip produkto, siuo atveju gero ciuzinio kurimo, niekada nebuvote net prisilietes, patikekite, tai nera taip paprasta, kaip 2x2=4.

Nekalbu ir negaliu kalbeti labai issamiai apie man maziau zinomu gamintoju ciuzinius, bet apie tuos produktus, kuriuos pazistu puikiai, kalbesiu ir toliau, ir niekas man sito neuzdraus.

Jusu pagieza ir uzgauliojimai visiems jau nusibodo.
Jusu kazkoks kvailas pavydas baigia Jus sugrauzti is vidaus, baigia Jus galutinai sunaikinti.
Jus tarsi siekiate pakenkti kiekvienam, kas tik isdrysta Jums oponuoti ir net tada, kai esate neteisus, Jus niekada nesugebate oriai pralaimeti.

Galite rasyti ka norite mano adresu, nuo siol as Jus ignoruosiu,
nes nematau prasmes Jums leisti issilieti nei ant manes nei ant kitu, nerasau nieko kuo netikiu ir visi produktai, kuriuos as rekomenduoju yra geri, o kai kuriais atvejais net ir geriausi Lietuvos rinkoje
(DELTO JUMS IR PIKTA).

Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2012 02 16, 19:28)
Nesižavėkite jūs tomis Tubes grotelėmis, jokio ten stebūklo didelio nėra lyginant su Lignum Star ar Triton grotelėmis, tik kaina labai didelė.

Platinum ir Selection yra tas pats tik skiriasi užvalkalas ir 1000Lt kaina, o Prestige 126 ir visi kiti yra niekam tikę daugumai atvejų modeliai, komfortas labai prastas, jaučiasi zonos, laužia per zonų sujungimus kai kuriems labai juntamai stuburus.

Zoran,
Jus esate ligonis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 16 vasario 2012 - 18:54
QUOTE(sapniukas @ 2012 02 16, 17:20)

Kiek pastebejome, tiems zmonems, kurie turi isvarzu, visada labiau tinka standesni ciuziniu branduoliai.

O mes pastebime visiškai skirtingai, paskutiniu metu tiek vyrai tiek moterys, kurie turi problemų su slanksteliais arba stuburo išvaržą, tai jie geriau pailsi itin komfortiškame ir minkštesniame čiužinyje.
Papildyta:
Nenoriu nei vieno girti ar ginti, bet manau jus sapniuk esate karštakošis (nesakau, kad mes su Zoran ne tokie) bet jūs taip įsiplieskiate, tik dėl papraščiausių klausimų. Jei jus pats būsite tolerantiškesnis ir nekelsite bjaurasties, tai ir kiti atgal to negrąžins.
Juk čia tyčia yra keliama ale diskusija, kad pirkėjui būtų atsakyti visi "naudingi" klausimai.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2012 02 16, 20:27)
O mes pastebime visiškai skirtingai, paskutiniu metu tiek vyrai tiek moterys, kurie turi problemų su slanksteliais arba stuburo išvaržą, tai jie geriau pailsi itin komfortiškame ir minkštesniame čiužinyje.

Sutinku, kad ciuzinys turi buti komfortiskas ir patogus, bet visgi, matom, kad zmones su isvarzomis labiau lieka patenkinti, kai jie isigyja vienu laipsniu kietesni ciuzini, nei jiems priskirtume pagal oficialias rekomendacijas paremtas ugiu ir svoriu.
Nesu gydytojas, negaliu paaiskinti kodel taip yra...

Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2012 02 16, 20:30)
Nenoriu nei vieno girti ar ginti, bet manau jus sapniuk esate karštakošis (nesakau, kad mes su Zoran ne tokie) bet jūs taip įsiplieskiate, tik dėl papraščiausių klausimų. Jei jus pats būsite tolerantiškesnis ir nekelsite bjaurasties, tai ir kiti atgal to negrąžins.
Juk čia tyčia yra keliama ale diskusija, kad pirkėjui būtų atsakyti visi "naudingi" klausimai.

Tie klausimai buvo nelogiski, siekiantys isprovokuoti kvailas diskusijas (apie mane, o ne apie produktus) tik tam, kad butu patenkintas Zoran EGO.

Siulau baigti. Mes gi mokam susitarti ir nesipykti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 16 vasario 2012 - 19:36
jus tarpusavy pasipeskit mirksiukas.gif , o as turiu gal ir kvailoka minty, bet kaip sakant kaip garsei galvoji mintys sugula i vietas smile.gif
reiskesi, susimaciau dar viena varijanat, select 10
lova orentuojama i vaikus 25kg daugiau, jie miegos pagrinde joje, nors kartais tenka ir teveliam ateiti pamiegot pas juos 4u.gif
tai va mastau ar geriau ziureti kazkoki toki?
ar geriau rimtesni kaip ir tarkim jusu siuloma?ir tubut geriause rinktis tubes nei HR putos?
man dusia kaip ir labiau linktu iskart gera brangesny ciuziny, kad nereiktu po 5m keisti rolleyes.gif bet kita puse sako ,kad gal jiem nereike tokio prabangaus su visais pribumbasais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liumcikas: 16 vasario 2012 - 21:02
QUOTE(sapniukas @ 2012 02 16, 19:49)
1-Kalbejau apie ta ciuzini, kuris man patinka, kuris yra geras, ir issakytos mintys yra teisingos.
2- Visi, kas turi bent jau minimalu supratima, kaip yra gaminami ciuziniai, zino, kad reikia labai daug laiko ir stipriu technologu bei technologines bazes, kad butu galima sukurti kazka panasaus, ir kad tas kazkas nebutu vien tik kaip Jus sakote intarpas, o tikrai sugebetu isgauti maximalu komforta.
3-Jus, kiek man yra zinoma, visa gyvenima dirbote tik pardaveju, tik kalbejote tai kas Jums buvo naudinga tam, kad uzsidirbtumete duonai, o realiai prie tokiu dalyku, kaip produkto, siuo atveju gero ciuzinio kurimo, niekada nebuvote net prisilietes, patikekite, tai nera taip paprasta, kaip 2x2=4.

4-Nekalbu ir negaliu kalbeti labai issamiai apie man maziau zinomu gamintoju ciuzinius, bet apie tuos produktus, kuriuos pazistu puikiai, kalbesiu ir toliau, ir niekas man sito neuzdraus.
5-Jusu pagieza ir uzgauliojimai visiems jau nusibodo.
6-Jusu kazkoks kvailas pavydas baigia Jus sugrauzti is vidaus, baigia Jus galutinai sunaikinti.
7-Jus tarsi siekiate pakenkti kiekvienam, kas tik isdrysta Jums oponuoti ir net tada, kai esate neteisus, Jus niekada nesugebate oriai pralaimeti.
8-Galite rasyti ka norite mano adresu, nuo siol as Jus ignoruosiu,
nes nematau prasmes Jums leisti issilieti nei ant manes nei ant kitu, nerasau nieko kuo netikiu ir visi produktai, kuriuos as rekomenduoju yra geri, o kai kuriais atvejais net ir geriausi Lietuvos rinkoje
(DELTO JUMS IR PIKTA).

Atsakymai ir komentarai :
1. Mintys yra teisingos sau pačiam, jei manai, kad viską žinai, o aš žinau, kad tu labai daug ką iškraipai savo naudai.
2. Visiškai nenaudinga informacija be rimto turinio.
3. Aš dirbau ne tik pardavėju ir buvau prisilietęs ne tik prie produkto kūrimo, bet ir prie gamybos.
4. Niekas neuždraus, bet nereikia apsimesti, kad tau rūpi kitų produktai ir kad tu juos rekomenduoji. Pastoviai tik savo siūlai ir kai aš tave pataisau, arba bandau pasakyti, kad nekabink makaronų, tu bandai suvartyti mane, kad aš specialiai nieko nesuprasdamas diskusijas keliu.
5. Priešingai, nusibodo tavo intarpai, kada kažkas pasiūlo ne tau naudingą produktą arba neleidžia tau šnekėti bile kokias nesamones ir tu pradeda važiuoti į pievas.
6. Aš tau nieko nepavydžiu ir neturiu ko pavydėti, netgi užjaučiu dėl tam tikrų negalių.
7. Aš kenkiu melagiams.
8. Stipriai pasakyti, bet tai nėra tiesa.
9. Sveikata yra savo ligų nežinojimas, džiaugiuosi, kad nesergu taip rimtai kaip tu.
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 02 16, 21:55)
jus tarpusavy pasipeskit  mirksiukas.gif , o as turiu gal ir kvailoka minty, bet kaip  sakant kaip garsei galvoji mintys sugula i vietas smile.gif
reiskesi, susimaciau dar viena varijanat, select 10
lova orentuojama i vaikus daugiau, jie miegos pagrinde joje, nors kartais tenka ir teveliam ateiti pamiegot pas juos  4u.gif
tai va mastau ar geriau ziureti kazkoki toki?
ar geriau rimtesni  kaip ir tarkim jusu siuloma?
man dusia kaip ir labiau linktu iskart gera brangesny ciuziny, kad nereiktu po 5m keisti  rolleyes.gif bet kita puse sako ,kad gal jiem nereike tokio prabangaus su visais pribumbasais?

Jei is Selekta ciuziniu, tai bent jau Selekta 12 imkite,
dar is vidutines kainos geras ir patogus yra Prestige KS 55.
Papildyta:

QUOTE(Zoran @ 2012 02 16, 21:58)
Atsakymai ir komentarai :
1. Mintys yra teisingos sau pačiam, jei manai, kad viską žinai, o aš žinau, kad tu labai daug ką iškraipai savo naudai.
2. Visiškai nenaudinga informacija be rimto turinio.
3. Aš dirbau ne tik pardavėju ir buvau prisilietęs ne tik prie produkto kūrimo, bet ir prie gamybos.
4. Niekas neuždraus, bet nereikia apsimesti, kad tau rūpi kitų produktai ir kad tu juos rekomenduoji. Pastoviai tik savo siūlai ir kai aš tave pataisau, arba bandau pasakyti, kad nekabink makaronų, tu bandai suvartyti mane, kad aš specialiai nieko nesuprasdamas diskusijas keliu.
5. Priešingai, nusibodo tavo intarpai, kada kažkas pasiūlo ne tau naudingą produktą arba neleidžia tau šnekėti bile kokias nesamones ir tu pradeda važiuoti į pievas.
6. Aš tau nieko nepavydžiu ir neturiu ko pavydėti, netgi užjaučiu dėl tam tikrų negalių.
7. Aš kenkiu melagiams.
8. Stipriai pasakyti, bet tai nėra tiesa.
9. Sveikata yra savo ligų nežinojimas, džiaugiuosi, kad nesergu taip rimtai kaip tu.

Jus "kaip visada" labai "teisus".
Sventasis. angel.gif
Atsakyti
zoran,vickyyy, pakomentuokite ir jus, mano mintis, apie pasirinkimus ciuziniu, koki jus rinktumetes?
Aciu , sapnuk, kad tarp piktuku , nepamirstat atsakyti ir mum pasimetusiem tarp savo minciu..
tada pasakykit man kodel prastas pasirnikimas sio ciuzinio SPECIAL-CARE
nes jusu siulomas ciuzinysi PRESTIGE KS 55 ir sitas kaip ir aprasa panasus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liumcikas: 16 vasario 2012 - 21:28
QUOTE(liumcikas @ 2012 02 16, 22:15)
zoran, pakomentuokite ir jus, mano mintis, apie pasirinkimus ciuziniu, koki jus rinktumetes?
Aciu , sapnuk, kad tarp piktuku , nepamirstat atsakyti ir mum pasimetusiem tarp savo minciu..

Negaliu pasakyti, kad Jusu nurodytas Special-Care yra toks pats kaip Prestige KS55,
Nesu gulejes ant Special-Care ciuzinio, nezinau ar jis patogus ir kaip jis is tikruju atrodo;
Pagal aprasyma,
sis ciuzinys zemesnis uz Prestige KS55, ispjaustymas, jei jis toks ir yra kaip papaisyta pas Special_Care ryskiai paprastesnis, uzvalkalas pas Prestige irgi riebiau daigstytas ir audinis geresnis, apie tanki nieko ten nera parasyta...
Tikiuosi, kad si info pagelbes susiorentuoti.
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 02 16, 22:15)
zoran,vickyyy, pakomentuokite ir jus, mano mintis, apie pasirinkimus ciuziniu, koki jus rinktumetes?

Litbed variantas greičiausiai, bet nebūtinai bus mažesnio tankio. Išpjaustymas yra labai svarbu, todėl Prestige KS 55 turi pranašumą. Į užvalkalą aš tiek daug dėmesio nekreipiu, bet jis vės paskutiniojo naudai.

Aš renkuosi pagal galimybes :
Nėra galimybių, tinka ir Miegė, šiek tiek yra, tinka ir Norka, normaliai galima jau ir Natur Biogreen žiūrėti, labai gerai stovintys sau leidžia vaikams pirkti modelius kaip Rayon, Aruba, Swiss Magic.
Atsakyti