Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 15

QUOTE(Erne1 @ 2012 02 25, 14:56)
nu kai dabar ant musiskio paralono gabalo sokineja nesuku galvos...bet noriu pirkti ir vaikui ciuzini ir sau reiks keist, tai jau tada nesinoretu kad sokinetu jei negalima....aisku gal pirmoji nesokines bet auga antra kuriai dar tik ateis tas etapas smile.gif
tai ant HR poliuratano ir negalima sokinet?

Smugines apkrovos kenkia visiems baldams.
Stiklas - duzta,
Medis - luzta,
Visi poliuretanai - subliuksta.
Atsakyti
gal kas galetu patarti koki ziucinuka geriausiai pirkti 2,5 metu vaikuciui? nupirkom lova, tai negaliu issrinkt ciuzinio is tokios pasiulos doh.gif reiktu 90x200
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 02 25, 16:25)
gal kas galetu patarti koki ziucinuka geriausiai pirkti 2,5 metu vaikuciui? nupirkom lova, tai negaliu issrinkt ciuzinio is tokios pasiulos  doh.gif  reiktu 90x200

Allergena Plus, Norka, Selecta ir kt.
Atsakyti
Na va, po ilgų ieškojimų čiužinių į vaikų kambarį, pagaliau turime ir miegame ant "Jonės" čiužinio. Kol kas šį čiužinį bando 7 metų mergaitė, nors pietų miego miega pati savininkė - 2 metų panelytė. Miega tikrai gerai, neprakaituoja. Nors mes turime, kaip jau anksčiau rašiau, Sleep well red Zoned Pocket, kuris man tikrai visiškai nevykęs, šis pasirodė neblogas. Beje, ir pati pardavėja (pirkome Šiauliuose Migdole) ne itin rekomendavo brangesnių, nes vaikams, kurių svoris nedidelis, čiužinio vis tiek neįspausi labai.
Na, žiūrėsime, kaip bus toliau, nes dar vieno čiužinio bet kokiu atveju reikės ax.gif Dar vienas faktas, nulėmęs šio čiužinio pasirinkimą, buvo laikas, per kurį jie pristatomi. Tai Lono čiužiniai 1-2 savaites, o Selecta - pardavėjos pasakymu - 30 darbo dienų, geriausiu atveju 4 savaitės ir tikrai ne anksčiau, beje, pažiūrėti, kaip jie atrodo, kitaip tariant pačiupinėti ar pavyzdžio niekas neturėjo. Gaila
Tuos, kuriuos siūlė Zoran, Šiauliuose iš viso nemačiau, dėl ko labai irgi gaila, todėl teks važiuoti tolėliau ir neapsiriboti dabar tik Šiauliais.
Atsakyti
Na buvau Vilniaus akropolyje pabandyti ciuziniu. Apsispresti nepavyko, nedaug is siulytu buvo ekspozicijoj. Be to, atmetus kietus, kurie man tikrai nepatogus, sunku per minute pagulejimo suprast, ar geras tas ciuzinys, ar ne. Tai kol kas dar prasysiu jusu patarimu ir komentaru. Dabar turiu toki siulytu / rekomenduotu sarasiuka:
Rufina (nebandytas);
Carat 180 (nebandytas);
Silver Dream (nebandytas);
Aruba (nebandytas);
Elegance MDI 85 - nezinau ka pasakyt. Nepajutau jokio nepatogumo, bet taip pat ir kazkokio ypatingo komforto.
Dunlopillo Smart Touch 1900 - patiko. Atsigulus ant nugaros nebejutau jos skausmo. Bet... kaina truputi kandziojasi...
Harmonija*** - patiko minkstumas. Bet kadangi buvo paskutinis is bandytu, jau buvau pasimetus ivairovej.

P.S. pasiziurejau, ant kokio ciuzinio dabar miegam. Tai yra ciuzinys Marsas. Jis dar naujas, tikria neisguletas ar dar koks, bet man ant jo labai nepatogu...

Busiu dekinga uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Si @ 2012 02 25, 10:47)
Dėkoju visiems už patarimus.
Dėl mažesnės kainos pradžioje rinkomės spyruoklinį čiužinį tipo AMADEO eucatherm C. Bet netyčia užsukom į parduotuvę, kur buvo Lono čiužiniai.  Tiesiog pagulėjome ant Mūzos ir mums patiko. Dar buvome Gemegoje ir ant kitų padrybsojome - Natura Briuge Soft per minkštas pasirodė, kitokio pabandymui nebuvo (gyvenam Šiauliuose). Jei tik galite - rekomenduokite ir kitokią produkciją iki 2400 Lt. Tik kad Šiauliuose būtų galima apžiūrėt.

Aš negaliu pasakyti, kas Šiausliuose šiuo metu pas gamintojus yra ekspozicijose, tam reikia skambinti jiems tiesiogiai ir klausinėti.

Gumotex gal dar Loniukas turi ekspoziciją. Ten verti dėmesio yra Athena, Fortuna Bio ir jei nebijote latekso tai Kalisto Smart. Iš Lono kolekcijos Tyla Thermo ir Mūza**. Pas Gemegą Amadeo Eucatherm 5cm. Kitų firmų ekspozicijų normalių nerasite. Tiesa, ankščiau laikiau nemažą ekspoziciją Migdole, bet jau kuris laikas jie savo gamybos čiužinius propoguoja, o jie nesugeba varžytis su aukščiau paminėtais modeliais. Fey ir Co nebus turbūt rimtos ekspozicijos išstatę, tuo labiau Metzeler.

Papildyta:
QUOTE(geligeli @ 2012 02 26, 22:12)
Na buvau Vilniaus akropolyje pabandyti ciuziniu. Apsispresti nepavyko, nedaug is siulytu buvo ekspozicijoj. Be to, atmetus kietus, kurie man tikrai nepatogus, sunku per minute pagulejimo suprast, ar geras tas ciuzinys, ar ne. Tai kol kas dar prasysiu jusu patarimu ir komentaru. Dabar turiu toki siulytu / rekomenduotu sarasiuka:
Rufina (nebandytas);
Carat 180 (nebandytas);
Aruba (nebandytas);
Elegance MDI 85 - nezinau ka pasakyt. Nepajutau jokio nepatogumo, bet taip pat ir kazkokio ypatingo komforto.
Dunlopillo Smart Touch 1900 - patiko. Atsigulus ant nugaros nebejutau jos skausmo. Bet... kaina truputi kandziojasi...
Harmonija*** - patiko minkstumas. Bet kadangi buvo paskutinis is bandytu, jau buvau pasimetus ivairovej.

P.S. pasiziurejau, ant kokio ciuzinio dabar miegam. Tai yra ciuzinys Marsas. Jis dar naujas, tikria neisguletas ar dar koks, bet man ant jo labai nepatogu...

Busiu dekinga uz komentarus  4u.gif

O ką čia daug aiškinti - bandyti reikia. Kaip suprantu Vilniuje žiūrėjote?
Aruba mano skoniui čia komfortiškiausias.
Dunlopillo Smart Touch ir Rufina antri pagal patogumą, aišku minkščiausios jų versijos.
Atsakyti
QUOTE(geligeli @ 2012 02 26, 21:12)
Tai kol kas dar prasysiu jusu patarimu ir komentaru. Dabar turiu toki siulytu / rekomenduotu sarasiuka:
Rufina (nebandytas);
Carat 180 (nebandytas);
Aruba (nebandytas);

Jūs dabar miegate ant įvilktų į maišelius spyruoklių bloko čiužinio, o renkatės iš pilnavidurių, tai iškart galima pasakyti, kad adaptacinis laikotarpis jūsų kūnui BUS... smile.gif
O dėl pasirinkimo, tai jau sunkiau.
Jūs geriau pasakykite kaip renkatės kvepalus? biggrin.gif
Kuo daugiau pauostote, tuo daugiau nebesuprantate kvapo...Bet kažkaip išsirenkate.
Sako, užtenka pauostyti 2-3 kvapus, kad suvoktum, kuris kvapas tinka, bet kaip išsirenkate tuos 2-3 kvapus?

Taip ir čiužiniuose, užtenka per VIENĄ vizitą pagulėti ant 3-4 čiužinių, o po to kiti bus panašūs ( jei gulsite ant panašios konstrukcijos čiužinių).
Patarimas kaip visada: nusistatykite, pirmiausia, pasirinkimo prioritetus, kas jums svarbiausia: patogumas, kaina, medžiagiškumas, servisas... po to atmetimo principu rinkitės... ir pabaigoje liks kokie 2-3 čiužiniai, pamatysite 4u.gif
Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(kristina.m @ 2012 02 25, 20:39)
Tuos, kuriuos siūlė Zoran, Šiauliuose iš viso nemačiau, dėl ko labai irgi gaila, todėl teks važiuoti tolėliau ir neapsiriboti dabar tik Šiauliais.

Arčiausiai jūsų yra Panevėžys, kur yra ir kitų pardavėjų ekspozicijos. Pasiieškokite internete, tikrai rasite, susiskambinkite ir pasiteiraukite, ką turi pavyzdžiuose.
Tada jau žinosite, kur ir ko važiuojate.
Atsakyti
Vakar as susipainiojau. Man patiko ne Harmonija ***, o Muza***. Bet siandien pabandziau ir Tyla***. Ir ka... visiskai skirtingi ciuziniai, bet atsigulus, patogumo prasme nejauciu jokio skirtumo. O kaina dvigubai skiriasi... Dar labiau pasimeciau g.gif

O nei Arubos, nei Rufinos, nei Carat 180 vel negavau pabandyt sad.gif Kur dar Vilniuj ju ieskot? Buvau Akropoly ir Baldu rojuj.
Atsakyti
QUOTE(geligeli @ 2012 02 27, 13:13)
Vakar as susipainiojau. Man patiko ne Harmonija ***, o Muza***. Bet siandien pabandziau ir Tyla***. Ir ka... visiskai skirtingi ciuziniai, bet atsigulus, patogumo prasme nejauciu jokio skirtumo. O kaina dvigubai skiriasi... Dar labiau pasimeciau  g.gif

MŪZA*** yra minkštesnis už TYLA***;
MŪZA*** petys daugiau panyra į čiužinį( geriau prisitaiko);
MŪZA*** neturi "vandens lovos" efekto kaip TYLA*** ( dėl MULTIPOCKET spyruoklių bloko).
Tai yra pojūčiai, kurie yra labai individualūs, čia jau niekas labai stipriai nepadės...tik jūs pati... smile.gif
O toliau, renkantis, prasideda objektyvūs kriterijai:
medžiagiškumas, ilgaamžiškumas, praktiškumas, funkcionalumas, servisas, garantija, konsultavimas.

Atsakyti
Sveiki, renkames ciuzini jau menesi ir prasom patarimo.
Mes Vilniuje, reikalingi ismatavimai 180x200, svoriai/ugiai 58/168, 84/180.
Buvom ir Akropoly ir Baldu rojuj, tai aisku tik tiek kad nereikejo ant kaikuriu Dunlopillo ciuziniu gultis, nes akivaizdu kad uz didele kaina ir produkcija nepalyginamai geresne. O musu kainu lubos tik 2500, o geriau ir i apie 2000lt tilpti. Iki siol miegojom betkur tai adaptacijai pasiruose. Dar beda visur kur buvom ir ziurejom ciuzinius kad kietumai daugiausia h3 kad man beveik visur per kieta. Ir tikrai nenorim latekso.
Svarstomi variantai
Lono Harmonija** (didelis pliusas 14d bandomasis)
Visco Pur 80 (siek tiek per brangu)

Aciu uz pasiulymus:)
Atsakyti
Sveiki,
mes su vyru daug dirbam, todel kokybiskas miegas ir poilsis mums labai svarbu. Pinigu ruosiames siaim pirkiniui netaupyti ir tikrai isigyti kokybiska daikta. Deja, po ilgu ieskojimu, ciuzinio dar neturim...
1. esame is Vilniaus, bet vieta ne problema, nes po ilgu svarstymu ir gulinejimu(matavomes ciuzinius lt ir vokietijoj) nusprendem, kad norim tik labai kokybisko spyruoklinio, kuri galim parsivezti nors ir is varsuvos, jei lt nera
2. lova ruosiames pirkti didele 200x220
3. 200/90 180/60
4. nuomojam bute ant neaiskios firmos parolono, esam tempur bande, nepatiko, bet naujuose namuose norim ne ant zariju miegot:)
5. Kaina- 4000-10000
a) kietas/minkštas - patarkit kokio reiktu musu svoriui/ugiui?
c) norim labai vesiai miegot
6. lova su grotelem galvojam pirksim lt pagaminta pagal spec uzsakyma is pardaveju kurie parduoda tempur, akropolio baldu centre, ar jos butu geros? ar kitu reiktu?
norim ciuzinio spyruoklinio su 7 anatominem zonom, bet kad spyruokles kokybiskos butu ir ne per daug visokiu paralonu ant spyruokliu, nes auksti napatinka. Buvom lyg isrinke emotion pro is miego centro, bet paskaitem kad lt geru ciuziniu nera, tai gal is uzsienio parsivezt galetume... parekomenduokit, kokie gamintojai ir modeliai rinkoje yra geriausi siuo metu... skaiciau, kad kazkas kiolne parodoj buvo, tai gal is ten kokiu naujoviu parsivezet? buciau labai dekinga
Atsakyti
Laba diena, noreciau patarimo į kokius čiužinius, kokio kietumo verta pažiūrėti/rinktis. Sveriam 80/168 95/191 . aš po gimdymo ir skauda apatinę nugaros dalį. megstam miegot vėsiau. finansai iki 2000lt. dekinga uz patarimus.
Atsakyti