QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 19, 21:22)
Pavasarinukas kaip tipas? Nezinau Panasu turbut Baltas jis visas, net antakiu nesimato. Plaukai per ziema papilkeja, bet kai tik sutinka saule vel pabalsta. Spalvingi rubai, mano akimis, jam graziai atrodo, tai ir perku per daug i tipa nesigilindama
Dauguma rubu keiciam panasiai kaip ir Jus: apatiniai kasdien, maikutes 2-3 kartus per savaite, virsutiniai pagal poreiki: kelnes reciau, marskinelius dazniau. Bet pas mus namuose vaikstoma su kitais rubais nei i darzeli Pavasariui/vasarai i kiema irgi kiti rubai nei po kambari (ta prasme ne atskiri kazkokie, bet is lauko grize persirengiam - juk is smelio dezes namuose nevaikscios ).
O batai is Deichmano man kazkaip nepatiko Pagavau siemet per nuolaidas is Clarks, smagus batai
Dauguma rubu keiciam panasiai kaip ir Jus: apatiniai kasdien, maikutes 2-3 kartus per savaite, virsutiniai pagal poreiki: kelnes reciau, marskinelius dazniau. Bet pas mus namuose vaikstoma su kitais rubais nei i darzeli Pavasariui/vasarai i kiema irgi kiti rubai nei po kambari (ta prasme ne atskiri kazkokie, bet is lauko grize persirengiam - juk is smelio dezes namuose nevaikscios ).
O batai is Deichmano man kazkaip nepatiko Pagavau siemet per nuolaidas is Clarks, smagus batai
Pas mus panasi situacija, vaikas atejes i darzeli perrengiamas pilnai. Ir kas antra diena atsiemu tuos drabuzius murzinus.
Visus rubus vaikui perku geros kokybes ir Anglijos naujus arba mazai nesiotus per ebay. Batukai tik clarks ir po 2-3 svarus. Paziuriu i kainos/kokybes santiki musu PC ir geriau jau devetuose pirkti. Arba del nusistatymu man su musu PC nesiseka, bet 2-3 skalbimai ir skuduras.