Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

dontstop, o tavo ta ruda-melyna kapsule, tai melyna kokio melynumo? zydra ar navy?
O situs is kur gavai? pirkai? biggrin.gif Nes su margais rubais sunku parduotuvese...:

mėlynai ruda tunika
mėlynai rudas megztukas
mėlynai rudas kardiganas

Balta man irgi gerai dera i situ spalvu mano kapsule, bet baltus turiu tik marskinius, tada reiktu gal dar megztuko? O jei daryciau zydra-pilka-juoda-balta, jau butu per daug?

Pamastykim:

juoda ir pilka apacios (kelnes ir sijonas)
zydras, baltas, sviesiai pilkas, ir charcoal megztukai, ploni visi
balti ir juodi marskiniai
juodi ir pilki batai
juoda ir pilka rankines
juoda striuke ir pilkas trenchas
salikai : zydras ir baltas

Gerai as cia mastau ar ne? biggrin.gif Bet cia jau butu 4 spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 19 vasario 2012 - 12:29
QUOTE(Leticija @ 2012 02 19, 13:26)
dontstop, o tavo ta ruda-melyna kapsule, tai melyna kokio melynumo? zydra ar navy?
O situs is kur gavai? pirkai?  biggrin.gif Nes su margais rubais sunku parduotuvese...:

mėlynai ruda tunika
mėlynai rudas megztukas
mėlynai rudas kardiganas

Balta man irgi gerai dera i situ spalvu mano kapsule, bet baltus turiu tik marskinius, tada reiktu gal dar megztuko? O jei daryciau zydra-pilka-juoda-balta, jau butu per daug?

Gerai as cia mastau ar ne?  biggrin.gif Bet cia jau butu 4 spalvos  smile.gif

Mėlyna ryški, ne navy. 3 mėlyni atspalviai, nesutampa, bet ir yra nedaug skirtingi. Ir vienas žydras daiktas. Viskas, kas megzta, rankų darbo. Va tokie atspalviai:

user posted image user posted image user posted image

Jie visi 3 skirtingi, nors nuotraukose panašiai atrodo. Skiriasi ir atspalviai, ir tekstūra, ir rudos/mėlynos santykis. Čia angora, pusvilnė ir medvilnė.

Man atrodo, gerai, ir kad 4 spalvos šiuo atveju nieko tokio smile.gif Tik kad pavasariui nežinau ar gerai tiek juodos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 19 vasario 2012 - 12:59
QUOTE(dontstop @ 2012 02 19, 12:56)
Man atrodo, gerai, ir kad 4 spalvos šiuo atveju nieko tokio  smile.gif  Tik kad pavasariui nežinau ar gerai tiek juodos  blush2.gif

Na gerai, tada juodu marskiniu nenesiosiu, tik baltus biggrin.gif o daugiau, tai kelnes, striuke ir rankine, tai cia tokie kaip ir basicai, kuriuos turiu ir pirkti nereikia, juodo megztuko nenesiosiu irgi. Apskritai, tai juodos as niekad neatsisakau, vasara irgi, tik jos daug maziau tada buna nei ziema biggrin.gif

Gerai, tad dirbsim sia linkme biggrin.gif Kai ka turiu, kai ka reikia nusipirkti. Pasirodysiu gal ir as, kai pabaigsiu sita reikala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 19 vasario 2012 - 14:01
QUOTE(dontstop @ 2012 02 19, 13:56)

o čia ta šviesi ruda/smėlynė iš clear winter paletės?
Papildyta:
patiko spalvinis derinys wub.gif ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 19, 15:24)
o čia ta šviesi ruda/smėlynė iš clear winter paletės?

Nesu tikra g.gif Va kaip megztukas atrodo:

user posted image

user posted image
Atsakyti

QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 14:38)
Visus ratus reikėtų skirstyt taip kaip šitam pavyzdį:
user posted image
bet čia toks bazinių spalvų variantas, deep kažkokios maišytos dar spalvos gi atsiranda.

O ta tarp autumn ir cool kam skirta? rolleyes.gif iš to paveiksliuko su violetinėm man tiktų tik grape, nors ji kaip supratau winteriška.. unsure.gif n

QUOTE(dontstop @ 2012 02 19, 09:37)
Perkračiau (eilinį kartą) savo pavasario gerderobą ir štai ką gavau:
nusimato 4 mini kapsulės;
spalvos tokios:
1. Mėlyna - ruda
2. Žalia - pilka - rožinė
3. Raudona - džinsas
4. Juoda - balta - tamsiai mėlyna.

1. Norėjau paklausti dėl siūlų. Kur perkate (Kaune) kokybiškus ir pigius? Žadu megzti pirštines, riešines ir šaliką ax.gif turbūt bus jau tik kitai žiemai, bet pradėsiu dabar, kol turiu laiko.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 19, 17:47)

1. Norėjau paklausti dėl siūlų. Kur perkate (Kaune) kokybiškus ir pigius? Žadu megzti pirštines, riešines ir šaliką  ax.gif  turbūt bus jau tik kitai žiemai, bet pradėsiu dabar, kol turiu laiko.

Perku Klaipėdoje, nes žymiai, beveik dvigubai, pigiau smile.gif Jie prekiauja Klaipėdos turguje ir puslapyje siulai.eu. Daug perkant padaro nuolaidas, priima atgal, jei atlieka. Mes su mama jau VIP klientės biggrin.gif (ypač mama, nes mezga pagal užsakymus, atitinkamai siūlų perka labai daug ir tik ten)
Tokių pat siūlų Kaune yra bazėje (daug taškų), Savanorių pr. (prie Mituvos sankrižos), prie 25-mečio turgelio (žalias pastatas prie pat stotelės), kioskelyje prie stoties ir prie Saulėtekio, Rėdos turguje, bet kaip sakiau, kur kas brangiau. Taip pat perku lietuviškus siūlus Lama ir Vernito prie bazės žiedo ir Teksreną sagų parduotuvėje prie buvusios Rėdos 4u.gif
Atsakyti
Dontstop, mano berniuaks tokia pat striuke turi smile.gif Tik jis greiciau isaugs g.gif

As jau anksciau stebejausi, kaip Jums uztenka tiek rubeliu vaikui. Nespeciau skalbti turbut smile.gif O kaip Jus planuojate vaikui kapsule? Pvz per ziemos ispardavima kazka isigyjat kitai ziemai bandydama nuspeti kokio dydzio reikes ar ne? Mano vaikai gime ta pati menesi, tai galvojau dvyniams pirkdama galesiu orientuotis pagal tai, koks buvo brolis tokio amziaus, bet nebesu tokia tikra kad pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 19, 16:47)
O ta tarp autumn ir cool kam skirta?  rolleyes.gif 

Softams, dešinėje-soft summer mirksiukas.gif

Dontstop, pagyvinai temą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etamcik: 19 vasario 2012 - 18:53
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 19, 19:28)
Dontstop, mano berniuaks tokia pat striuke turi  smile.gif  Tik jis greiciau isaugs  g.gif

As jau anksciau stebejausi, kaip Jums uztenka tiek rubeliu vaikui. Nespeciau skalbti turbut smile.gif O kaip Jus planuojate vaikui kapsule? Pvz per ziemos ispardavima kazka isigyjat kitai ziemai bandydama nuspeti kokio dydzio reikes ar ne? Mano vaikai gime ta pati menesi, tai galvojau dvyniams pirkdama galesiu orientuotis pagal tai, koks buvo brolis tokio amziaus, bet nebesu tokia tikra kad pavyks  g.gif

Na va smile.gif Jūsiškis irgi pavasarinukas?

Maniškiui iš tikrųjų reikia mažiau, nei šiandien parodžiau. Tikrai tiek bus per daug. Čia vaiko močiutė pasistengė, pripirko per nuolaidas ko reikia ir ko nereikia. Šiandien sužinojau, kad dar vienas kelnes griebė, Maximoj 10 lt kainavo. Ji negali praeiti pro tokias kainas smile.gif O dar ir primezga visko. Žieminių megztinių tiek turėjom šiemet, kad kai kuriuos spėjom tik po kartą apsivilkti doh.gif

Dėl skalbimo, tai pas mus 3,5 kg skalbimo mašina. 3,5 kg - tai vos keli rūbai doh.gif Pvz patalinė visa net netelpa. Taigi sukasi ji pas mus kasdien, kai kuriom dienom ir po 2 - 3 kartus per dieną. Rūbus prieš skalbimą aš ypatingai neskirstau pagal spalvas. Atskiriu tik visai baltus nuo visų kitų. Vaikiškus rūbus skalbiu kartu su mūsų.
Mano vaikas visą savaitę nešioja tuos pačius rūbus, išskyrus apatinius. Apatinius keičiam kasdieną, nors ne, apatines palaidinukes keičiam 2 kartus į savaitę. O kelnes, golfus, bliuzonus, megztinius - kartą į savaitę, maximum du.

Niekaip ypatingai neplanuoju, nes kol kas neaiškus "išaugimo režimas" g.gif Pirmaisiais metais vaikas rūbus išaugdavo per sezoną, nuo antrųjų jau ištempdavom po 2 sezonus, o nuo trečiųjų jau ir po 3. Perku jam kažką, kai pamatau gerą kainą, dažniausiai vienu didžiu didesnį, nei tuo metu nešioja. Tada tas rūbas kurį laiką laukia savo eilės, kartais ilgiau nei metai blush2.gif Dabar va matau, kad džinsai ant išaugimo ribos, vadinasi iki rudens gaudysiu nuolaidas.

Vis dėlto pagalvojau, kad vaikui nelabai perku per išpardavimus g.gif Kojines, pėdkelnes pagal poreikį perku Maximoj, kai būna 40 % nuolaida (būna kartą per 3 mėn). Kelnes, džinsus, bliuzonus - vėlgi Maximoj ar kituose PC per nuolaidas (ne rečiau kaip kartą į 3 mėn būna). Palaidinių ir maikučių pasisekė labai ilgam užsipirkit Laredoute dar prieš porą metų blush2.gif Kombinezonus, batus, pirštines, kepures, golfus perku iš SM tarpininkių kada jų prireikia (nelabai ten nuolaidų būna) - kitkas iš jų asortimento nepasiteisino. Megztinius, liemenes, šalikus, vilnones kojines mezga mama. Paskutinę batų porą pirkom iš Deichman ir labai patiko - matyt reikės sekti išpardavimus ir pirkti "ant išaugimo" g.gif
Atsakyti
As vaikam daznai perku vaikam batus is Deichmano, isauga greiciau nei speja sunesioti. O ir paaugliams berniukams ten buna neblogu batu, kai ta koja jau ne vaikiska, bet dar ir ne vyriska.
Atsakyti
Pavasarinukas kaip tipas? Nezinau ax.gif Panasu turbut g.gif Baltas jis visas, net antakiu nesimato. Plaukai per ziema papilkeja, bet kai tik sutinka saule vel pabalsta. Spalvingi rubai, mano akimis, jam graziai atrodo, tai ir perku per daug i tipa nesigilindama ax.gif

Dauguma rubu keiciam panasiai kaip ir Jus: apatiniai kasdien, maikutes 2-3 kartus per savaite, virsutiniai pagal poreiki: kelnes reciau, marskinelius dazniau. Bet pas mus namuose vaikstoma su kitais rubais nei i darzeli g.gif Pavasariui/vasarai i kiema irgi kiti rubai nei po kambari (ta prasme ne atskiri kazkokie, bet is lauko grize persirengiam - juk is smelio dezes namuose nevaikscios unsure.gif ).

O batai is Deichmano man kazkaip nepatiko g.gif Pagavau siemet per nuolaidas is Clarks, smagus batai thumbup.gif
Atsakyti