Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Apuole @ 2012 02 18, 14:41)
Iškilo klausimas, o kodėl osinkoj jos fotosesijas daro plaukus uždengdamos?  g.gif kad grynesnį spalvinį tipą rasti? Nes man dabar sukasi galvoje, kaip geriausia sau spalvas pasirinkinėti, ar pagal natūralų tipą ar pagal pasikeitųsį pagal dažytus plaukus  g.gif kadangi baziniai garderobo daiktai jau nemaža investicija, tai norėtųsi teisingai pasirinkti...

Tipa nustatineja pagal akis, oda ir plaukus (naturalius), todel dazytus plaukus uzdengia 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2012 02 18, 15:11)
Atradau faina puslapiuka, gal kam pravers  smile.gif

http://www.thechicfa....com/index.html

is pirmo zvilgsnio labai informatyvus atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yuzu @ 2012 02 17, 12:22)
Bytte,  4u.gif .

Del antakiu, zinau, kad privalau periodiskai dazytis tuos kelis plaukus antakiu vietoj, bet kol kas tai apleidau, nes is namu neistrukstu visai.

Turuy tris atsakymus, kad esu deep winter  thumbup.gif . Dabar ieskosiu spalvu ir deliosiuos ju derinukus  ax.gif .

smagu kad dideja deep winter atstoviu bigsmile.gif o ar daugiau yra deep winter atstoviu? nei nepamenu as ax.gif
Atsakyti
Perkračiau (eilinį kartą) savo pavasario gerderobą ir štai ką gavau:
nusimato 4 mini kapsulės;
spalvos tokios:
1. Mėlyna - ruda
2. Žalia - pilka - rožinė
3. Raudona - džinsas
4. Juoda - balta - tamsiai mėlyna.
Kiek kas bus nešiojama, neaišku (ryšium su tuo, kad nežinia dar, ar dirbsiu ir jei dirbsiu, tai koks bus dress - kodas).
Į pirmą kapsulę belieka nusipirkti rudas kelnes ir mėlyną rankinę, į trečią - raudonus batelius rolleyes.gif Visą kitą turiu.
Vėliau matysiu, kurią iš kapsulių plėsti, tikiuosi, kad ne 4tą biggrin.gif (ten dalykinio stiliaus drabužiai, plėsiu šią kapsulę tik tuo atveju, jei pasitaikys darbas su griežtu dress - kodu; jei nedirbsiu - ji pravers pokalbiams dėl darbo; jei dirbsiu be dress - kodo, šios kapsulės visai nereikės).

O kol kas štai paruošiau vaiką pavasariui smile.gif

3 sportiniai kostiumėliai darželiui (ir po namus su tais pačiais rūbais vaikštom):

user posted image

Mama parūpino dar kelnyčių, nors, manau, neprireiks. Vienas laikysiu darželyje atsargoje:

user posted image

Kitokio stiliaus kelnės:
"kultūringos" languotos išvykoms į svečius, pas gydytoją, šventėms ir pan
džinsiukai, matosi, kad jau mažoki, bet damušinėsim blush2.gif
neperšlampamos lauko kelnės

user posted image

Bliuzonai - ir prie džinsų, ir prie treningų

user posted image

Medvilniniai megztukas ir liemenė

user posted image

Golfukai vis tie patys seniau rodyti

user posted image

Ir striukytė tebetinka pernykštė, 3čią sezoną nešiosim

user posted image

Praeitą kartą sulaukiau daug komentarų, kad batai nelabai tinka prie treningų, taigi prie batelių prisidėjo sportbačiai (su mėlynom dėtalėm, nes lauko kelnės mėlynos):

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 18, 20:58)
smagu kad dideja deep winter atstoviu bigsmile.gif  o ar daugiau yra deep winter  atstoviu? nei nepamenu as ax.gif

as winter, bet ne deep, o save priskiriu prie clear biggrin.gif
Papildyta:
dontstop, o tai jau nebedarysi kapsules su salotine/zydra ir nepamenu trecios spalvos? g.gif

Kiek ir kokiu daiktu turi tose mini kapsulytese? Ir kodel turi net 4 mini kapsules, o ne pvz. viena didele? biggrin.gif

O siaip tai tavo spalviniai deriniai tokie netradiciniai sakyciau. Kokia ta melyna ir kokia ruda? 4 kapsulyte man spalviskai kazkaip nelabai, nebent tamsiai melyna yra dzinsai, bet kaip tik ieskojau nesenai palaidines i baliu, norejau prisiderint prie juodu kelniu ir pardaveja man pasiule silkine balta/tamsiai melyna marga palaidine, pridejau parduotuvej prie juodu kelniu ir man visai "nelipo" tos spalvos unsure.gif Vienu zodziu, teks tau mum vaizdine medziagos parodyti, nieko nebus biggrin.gif

O vaikui tai as irgi nupirkau Norfoj toki bliuzona, kur pirmas is kaires, nes buvo su 70 proc. nuolaida biggrin.gif
Papildyta:
donstop, pamenu man davei patarimu del mano planuojamos zydros/pilkos/juodos pavasario kapsules. Nieko nerandu kad butu zydra/juoda/pilka, na, margos ta prasme palaidines. Geriausiu atveju ka galiu nusipirkti, tai zydras megztukas ir salikas unsure.gif Bet atsisakyt sios spalvos pavasariui taip pat nenoriu, nes man taip grazu zydra pavasari wub.gif Tai tada klausiu, is kiek daliu gali susidet mini kapsule, jei normali kapsule skaitosi 5-10 daiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 19 vasario 2012 - 10:26
Leticija,

nebedarysiu kapsulės ruda - žydra - salotinė, tiksliau pasakius, iš ten iškrito salotinė ir liko tik ruda - žydra. Ką planavau megzti salotinio (pirkti salotinių apačių žinoma neplanavau biggrin.gif ), neišėjo, netiko nupirkti siūlai. Taigi kol kas lieku prie šitų spalvų. Kapsulė atrodys taip:
rudos kelnės (pirksiu)
mėlynos kelnės
mėlynai ruda tunika
mėlynai rudas megztukas
mėlynai rudas kardiganas
mėlynas megztukas
ir dar ryškiai žydras kardiganas
aksesuarai: rudas diržas, taupe botiljonai, beige rankinė, mėlyna rankinė, mėlynų tonų šalikėliai ir bižuterija.

Šitą kapsulę rodysiu kai tik nupirksiu ko trūksta. Ruda labai tamsi ir šalta, juodojo šokolado atspalvio. Mėlyna ryški.

Kitos kapsulės.

Žalia - rožinė - pilka:
pilkas sijonas,
pilkas sijonas su rožiniais langučiais
pilkos kelnės
žalias kardiganas
dar vienas kiek kitokio atspalvio žalias kardiganas
žaliai - rožinis megztukas (dar nepabaigtas)
rožinis megztukas
rožinė palaidinė
aksesuarai: pilki bateliai, taupe botiljonai, beige rankinė, kelios rožinės rankinės, visokių spalvų šalikėliai, žali auskariukai, diržų čia nereikia. Va kokios žalia ir rožinė, o pilkos vidutinio tamsumo:

user posted image

Šitą kapsulę rodysiu, kai pabaigsiu pradėtą megztinį.

Raudona - džinsas.
Kol kas tik kapsulės užuomazgos. 2 raudonos palaidinės (vienspalvė ir languota), džinsai, džinsinis sijonas. Ateity papildysiu balta spalva rolleyes.gif

Dalykinė kapsulė, kurios, tikiuosi, neprireiks blush2.gif

juodas sijonas
balti marškiniai
tamsiai mėlyni marškiniai
juodas švarkas
aksesuarai: juodi bateliai, pilki bateliai, taupe botiljonai, ryškios rankinės, ryški bižuterija, diržų ten nereikia.
Man atrodo, man visai tinka derinys juodas sijonas + tamsiai mėlyni marškiniai + stambūs raudoni karoliai (+ juodas švarkas, jei šalčiau) ir tas pats tik su baltais marškiniais ax.gif

Šitos turbūt nerodysiu, nes nieko naujo, tuos pačius rūbus jau rodžiau nė kartą. Nebent galiu nufotografuoti derinius.

Kodėl 4 mini kapsulės, o ne 2 didesnės? Eksperimentas biggrin.gif Po sezono pasakysiu, kaip geriau. Vienos kapsulės sezonui neįsivaizduoju, norisi atskirti bent darbą nuo laisvalaikio (net jei darbas be dress kodo) unsure.gif

Sezono bėgyje planuoju pirkti suknelę, porą palaidinių.. Tik nežinau, į kurią kapsulę, nes dar neaišku, koks bus mano gyvenimo būdas ir ką nešiosiu rolleyes.gif

Taip, taip, bliuzonas iš Norfos drinks_cheers.gif biggrin.gif

Minimaliausia kapsulė, kaip aš įsivaizduoju, tai 1 apačia + 3 topai. Paskui galima dadėti antrą apačią. Paskui dar kelis topus. Na ir kai apačių kokios 3, o topų 7 ir daugiau, kai kapsulė apauga priedais (aksesuarais), tada ji jau tampa "normali" biggrin.gif Kapsulė iš 5 daiktų kaip laisvalaikiui ar darbui tai sakyčiau minimali, bet tarkim išeigai ar sportui tiek gali visai pakakti. Minimali pagal mane - tai savotiškos užuomazgos, kurios vėliau bus plečiamos. O "normalios kapsulės" nėra prasmės plėsti, jei trūksta spalvų ar šiaip rūbų (pvz dėl skalbimo), geriau daryti kitą kapsulę g.gif

Atsakyti
donstopo o koks jusu tipas?
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 19, 12:18)
donstopo o koks jusu tipas?

Clear winter 4u.gif

Leticija, o ką jei pilką pakeisti į baltą? Man čia pora rūbų "nuskilo", neblogai žiūrisi derinis, galvoju vasarai jų pagrindų kapsulytę formuot rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
donstop o vaiko rūbų spalvytės iškraipytos? ta prasme ryškesnės realiai?
Atsakyti
Kol parašiau, jau gavau atsakymus biggrin.gif

Gal jau esat mačiusios, įdomus puslapis: http://www.insideout...psule-wardrobes

Ar jūs atskirų kapsulių rūbus kabinate į atskiras vietas? T.y. kairėj - viena kapsulė, o dešinėj - kita biggrin.gif O kaip yra, jei tas pats rūbas tinka kelioms kapsulėms? Įdomu kaip tai realiai veikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 19 vasario 2012 - 11:54
QUOTE(bytte @ 2012 02 19, 12:39)
donstop o vaiko rūbų spalvytės iškraipytos? ta prasme ryškesnės realiai?

Megztukas ir liemenė gavosi daugmaž panašiai, dvejos treninginės kelnės irgi, jos "nepavasariškos", pilkos ir tamsiai mėlynos (mama vis paperka kai randa pigiau, neatsižvelgdama į spalvas), 3 kelnytės, kur pilkos, džinsai ir ryškūs mėlyni - irgi gan tikroviškai, juodi batai irgi. Kitkas nublankinta, bet geriau nufotografuot man neišeina sad.gif

Aš tai kiek abejoju dėl mėlynų kelnių ir žalios striukės derinio g.gif biggrin.gif , kitką stengiausi pirkti taip, kad salotiniai ir žydri atspalviai visiškai sutaptu (kad golfukai gražiai žiūrėtųsi po megztiniu, liemene, bliuzonais), žydri atspalviai irgi sutampa, geltoni atspalviai 3 ir visi skirtingi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 02 19, 12:48)

Ar jūs atskirų kapsulių rūbus kabinate į atskiras vietas? T.y. kairėj - viena kapsulė, o dešinėj - kita  biggrin.gif  O kaip yra, jei tas pats rūbas tinka kelioms kapsulėms? Įdomu kaip tai realiai veikia?  g.gif

Aš tokių rūbų, tinkančių į kelias kapsules neturiu, nebent tai viršutiniai rūbai (paltai, striukės). O laikau viską vienoj vietoj, visam savo turtui teturiu tik 2 lentynas spintoje, rūšiuoju taip: kelnės , sijonai, megztiniai ir tt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 19, 12:57)
Megztukas ir liemenė gavosi daugmaž panašiai, dvejos treninginės kelnės irgi, jos "nepavasariškos", pilkos ir tamsiai mėlynos (mama vis paperka kai randa pigiau, neatsižvelgdama į spalvas), 3 kelnytės, kur pilkos, džinsai ir ryškūs mėlyni - irgi gan tikroviškai, juodi batai irgi. Kitkas nublankinta, bet geriau nufotografuot man neišeina  sad.gif

Aš tai kiek abejoju dėl mėlynų kelnių ir žalios striukės derinio  g.gif  biggrin.gif , kitką stengiausi pirkti taip, kad salotiniai ir žydri atspalviai visiškai sutaptu (kad golfukai gražiai žiūrėtųsi po megztiniu, liemene, bliuzonais), žydri atspalviai irgi sutampa, geltoni atspalviai 3 ir visi skirtingi  g.gif
Papildyta:

Aš tokių rūbų, tinkančių į kelias kapsules neturiu, nebent tai viršutiniai rūbai (paltai, striukės). O laikau viską vienoj vietoj, visam savo turtui teturiu tik 2 lentynas spintoje, rūšiuoju taip: kelnės , sijonai, megztiniai ir tt

Mano akimis mėlynos kelnės, tos neperšlampamos kiek per ryškios stiukytei, pagal foto.
Aš kažkaip radau irgi salotinę striukytę sūnui, be reikalo baiminausi dėl teplumo ax.gif skalbiasi puikiai, džiūva momentaliai... o purvinos vaizdas toks pat kaip ir prieš tai turėtos tamsiai mėlynos.
perėjo sūnus prie žydrų/salotinių/pilkų dabar rūbų... nusipirkau siūlus tokius salotiniai, geltonai, samaninius pereinamų spalvų... bet man kažkaip trūksta spalvų, norėtusi dar kokę oranžinę įkišt. Tik kad jam tinkanti oranžinė tokia su raudonumu, nelabai įsipaišys su salotine g.gif gal
skaisčiai raudoną?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 19, 13:09)
Mano akimis mėlynos kelnės, tos neperšlampamos kiek per ryškios stiukytei, pagal foto.

Ryškumas tai jų vienodas realybėje g.gif Na žiūrėsim, kaip nešiosis smile.gif
Atsakyti