Leticija,
nebedarysiu kapsulės ruda - žydra - salotinė, tiksliau pasakius, iš ten iškrito salotinė ir liko tik ruda - žydra. Ką planavau megzti salotinio (pirkti salotinių apačių žinoma neplanavau
), neišėjo, netiko nupirkti siūlai. Taigi kol kas lieku prie šitų spalvų. Kapsulė atrodys taip:
rudos kelnės (pirksiu)
mėlynos kelnės
mėlynai ruda tunika
mėlynai rudas megztukas
mėlynai rudas kardiganas
mėlynas megztukas
ir dar ryškiai žydras kardiganas
aksesuarai: rudas diržas, taupe botiljonai, beige rankinė, mėlyna rankinė, mėlynų tonų šalikėliai ir bižuterija.
Šitą kapsulę rodysiu kai tik nupirksiu ko trūksta. Ruda labai tamsi ir šalta, juodojo šokolado atspalvio. Mėlyna ryški.
Kitos kapsulės.Žalia - rožinė - pilka:
pilkas sijonas,
pilkas sijonas su rožiniais langučiais
pilkos kelnės
žalias kardiganas
dar vienas kiek kitokio atspalvio žalias kardiganas
žaliai - rožinis megztukas (dar nepabaigtas)
rožinis megztukas
rožinė palaidinė
aksesuarai: pilki bateliai, taupe botiljonai, beige rankinė, kelios rožinės rankinės, visokių spalvų šalikėliai, žali auskariukai, diržų čia nereikia. Va kokios žalia ir rožinė, o pilkos vidutinio tamsumo:
Šitą kapsulę rodysiu, kai pabaigsiu pradėtą megztinį.
Raudona - džinsas.
Kol kas tik kapsulės užuomazgos. 2 raudonos palaidinės (vienspalvė ir languota), džinsai, džinsinis sijonas. Ateity papildysiu balta spalva
Dalykinė kapsulė, kurios, tikiuosi, neprireiks
juodas sijonas
balti marškiniai
tamsiai mėlyni marškiniai
juodas švarkas
aksesuarai: juodi bateliai, pilki bateliai, taupe botiljonai, ryškios rankinės, ryški bižuterija, diržų ten nereikia.
Man atrodo, man visai tinka derinys juodas sijonas + tamsiai mėlyni marškiniai + stambūs raudoni karoliai (+ juodas švarkas, jei šalčiau) ir tas pats tik su baltais marškiniais
Šitos turbūt nerodysiu, nes nieko naujo, tuos pačius rūbus jau rodžiau nė kartą. Nebent galiu nufotografuoti derinius.
Kodėl 4 mini kapsulės, o ne 2 didesnės? Eksperimentas
Po sezono pasakysiu, kaip geriau. Vienos kapsulės sezonui neįsivaizduoju, norisi atskirti bent darbą nuo laisvalaikio (net jei darbas be dress kodo)
Sezono bėgyje planuoju pirkti suknelę, porą palaidinių.. Tik nežinau, į kurią kapsulę, nes dar neaišku, koks bus mano gyvenimo būdas ir ką nešiosiu
Taip, taip, bliuzonas iš Norfos
Minimaliausia kapsulė, kaip aš įsivaizduoju, tai 1 apačia + 3 topai. Paskui galima dadėti antrą apačią. Paskui dar kelis topus. Na ir kai apačių kokios 3, o topų 7 ir daugiau, kai kapsulė apauga priedais (aksesuarais), tada ji jau tampa "normali"
Kapsulė iš 5 daiktų kaip laisvalaikiui ar darbui tai sakyčiau minimali, bet tarkim išeigai ar sportui tiek gali visai pakakti. Minimali pagal mane - tai savotiškos užuomazgos, kurios vėliau bus plečiamos. O "normalios kapsulės" nėra prasmės plėsti, jei trūksta spalvų ar šiaip rūbų (pvz dėl skalbimo), geriau daryti kitą kapsulę