Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 13, 10:30)
Babi, gal galesi i naujos temos pradzia imesti tu geru nuorodu, kur buvau cia imetus kazkur temos vidury mirksiukas.gif

Jau įkėliau 4u.gif

Vakar per Nuo...iki... žiūrėjau astrologės berods patarimus ką daryti, kad susirastum vyrą (ir apie kitą ten visai įdomiai šnekėjo). Trumpai, tai esmė tokia (čia iš drabužių, papuošalų pusės): reikia atsisakyti mažos juodos suknelės, perlų karolių, ryški raudona taip pat vyrus pritraukia "tam kartui". Reikėtų rinktis pastelines spalvas (dar ji davė tokį pavyzdį: meilės šalimi laikomoje Indijoje moterys nedėvi juodų sarių, o puošiasi spalvotais. Taip pat tai šalis, kurioje skyrybos nėra dažnos). Perlų vėrinių reikėtų atsisakyti, nes tai reiškia celibatą. Ir nors maža juoda suknelė asocijuojasi su elegancija, ji vyrus atbaido (būtent dėl juodos spalvos). Dar ten pasakojo apie akmenis, bet čia jau nebelabai tinka šiai temai. Kiek tuo galima tikėti neaišku, bet paklausytu buvo įdomu. Aj, ir sakė, kad vyrai negalvodami, intuityviai nesirenka moterų su juoda maža suknele ir tikėtina, kad to gali nepripažinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 13, 17:36)
Vakar per Nuo...iki...

žinokit pasiginčyčiau hihihi.gif ne tiek iš meilės juodai mažai suknelei.. bet mano jau beveik vyrą su juoda spalva tai užkariautum visam gyvenimui, vien todėl, kad jis spalvų `nepažįsta` ir juoda jam pati pačiausia spalva lotuliukas.gif

Papildyta:
Dar viena panaši, galbūt aiškiau matosi spalva:
http://ep.yimg.com/c...9_2200_38191411
Padėkite 4u.gif nes ta spalva gal artimesnė kūno spalvai, o ne tos su pilkuu gražios nude rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 13 kovo 2012 - 18:14
QUOTE(Zai @ 2012 03 13, 14:39)
Neužpykit - įsiterpsiu - paskutinius tris šalikėlius pirkau Martinoje - ir medvilnė, ir spalvos geros, ir nešiojasi gerai, o kainavo visi iki 20 Lt

Labai gerai, kad įsiterpėt, į Martiną kaip tik riuošiuosi šeštadienį smile.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 17:39)

Jūs tik mėgėjiškai priskirtumėt viskozę sintetikai  ax.gif  nes viskozė - natūralus pluoštas, truputį teko su tuo susidurti ir bendrauti su profesionalais.

o tai kokios medžiagos parduotuvėse jūs radot? (buvote nesenai ir dar labai žiūrite į sudėtį, į ką aš pvz šalikėliuose išvis dėmesio nekreipiu, tai geriau atsiminsite  blush2.gif )

Apie viskozę šiaip diskutavom anksčiau, gal net ne kartą smile.gif
Aš gi ir rašiau šiandien, kad apie technologiją žinau smile.gif
Štai dar kartą pasikartosim:

Viskozės gamybos technologija

Viskozė - tai regeneruotos celiuliozės pluoštas, gaunamas iš tirpinto medžio, celiuliozės tirpalą perleidus pro specialų įrenginį su labai mažomis kiaurymėmis. Perleistas tirpalas, esant tam tikroms sąlygoms, kietėja ir susidaro siūlas, susidedantis iš atitinkamo gijelių skaičiaus (t.y. tiek, kiek yra skylučių įrenginyje). Vėliau gijos susukamos, supinamos ar kitaip sujungiamos į vieną siūlą. Tokie siūlai vadinami kompleksiniais. Jie būna lygūs, slidūs, daugiau ar mažiau blizga. Jei gamybos metu iš tokių gijų sudaryta gniūžtė supjaustoma į atitinkamo ilgio atkarpas - štapelius, iš jų, kaip ir iš natūralių pluoštų, yra gaminami štapeliniai verpalai.

Vienas iš svarbiausių cheminio pluošto gamybos pranašumų, palyginti su natūraliais pluoštais, yra keliolika kartų mažesnės darbo sąnaudos: viskozės siūlų, palyginti su natūraliu šilku - 40 kartų, o viskozės štapelio, palyginti su medvilnės pluoštu, - apie 10 kartų.

O va ištrauka iš žodyno

viskozė chem. medžiaga, gaunama iš celiuliozės.

Kitais žodžiais - viskozė gaunama cheminiu būdu iš natūralios medžiagos (medžio).
Vienur ją priskiria prie natūralių pluoštų, kitur - prie sintetinių ax.gif
Galime susitarti, kad viskozė yra pusiau natūralus pluoštas biggrin.gif

Bet čia tik pavadinimai. Esmė ta, kad dėvint skirtumas tarp grynos medvilnės (ar gryno bambuko/vilnos) bent jau man jaučiasi. Aš taipogi jaučiu, kada yra dadėta sintetikos, procentas gali būti mažas, o skirtumas didžiulis ax.gif

Radau visokius, iš medvilninių ne visi geri, kai kurie iš išvaizdos primena merlių, kai kurie - užuolaidą doh.gif Ne taip lengva rasti, kai atrankos kriterijų daugiau. Šiemet kol kas jokių šalikėlių nepirkau, pernai pavyko rasti 3, tokius, kaip noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 13, 18:34)
Radau visokius, iš medvilninių ne visi geri, kai kurie iš išvaizdos primena merlių, kai kurie - užuolaidą  doh.gif  Ne taip lengva rasti, kai atrankos kriterijų daugiau. Šiemet kol kas jokių šalikėlių nepirkau, pernai pavyko rasti 3, tokius, kaip noriu  smile.gif

Žinau, žinau. Teko atlikinėti praktiką studijų laikais, tai vistik natūralus, bet su kiekvieno pojūčiais tikrai nesiginčyju rolleyes.gif matyt, oda labai jautri. 4u.gif

donstop, kaip dėl mano nužiūrėtų batelių beige/smėlinės spalvos? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as vakar pries uzmigdama visaip deliojausi savo kapsule smile.gif
viena varianta turiu :navy dzinsai, melyna tamsiai maikyte, raudoni su baltu ir melynu marskineliai trumpom rankovytem pilkai melynas uzsegamas megztukas, balta melyna marinistinis svarkelis su melynu pamusalu ir galimybe atraitoti rankoves iki 3/4, raudoni bateliai..... truksta dar ilgom rankovem melynos palaidines, gal dar raudonos palaidines, raudono dirzo ir keleto papuosalu g.gif dar rankine melyna planuose kai rasiu nebrange nes nenoriu labai prie melynos prisiristi, ir dar manau uzsisakyti melynus batelius ant nedideles platformos..

kitai kapsulei, labiau oficialiai nessirenku spalvos - pilka ar tokia nude, na sviesiai kuno, panasiai kaip burbulio imesti bateliai.... g.gif Kaip manot ar tinka tokia vasarai? KAzkur atmintyje atkasiau kad i sita kapsule tureciau placiu plonu kelniu ir klasikinio svarkelio kostiumeli, ir vasarini nertini tokios pat spalvos..... pilkos irgi turiu keleta drabuzeliu ir NEAPSISPRENDŽIU doh.gif doh.gif

Burbuli, kaip tik zmonese skaiciau Rutos Lee patarimus musu Asunauskaitei - jei turi grazu veida, batelius rinkis tik kuno spalvos kad nenukreiptum demesio smile.gif Tokie kaip antroj fotkej manau idealus mirksiukas.gif

Viska pasirodysiu albume kai tik gausiu rakta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 13 kovo 2012 - 18:46
QUOTE(Babi* @ 2012 03 13, 18:36)
Jau įkėliau 4u.gif

Vakar per Nuo...iki... žiūrėjau astrologės berods patarimus ką daryti, kad susirastum vyrą (ir apie kitą ten visai įdomiai šnekėjo).

Aš galvoju, kad kiek vyrų, tiek nuomonių smile.gif
O jei pagal daugumą žiūrėti, tai gal ir yra kažkokios tendencijos. Tuo labiau, kad kiekviena spalva "neša" savo žinią. Pvz daugumai žmonių geltona simbolizuoja saulę, šilumą, atitinkamai geltonai apsirengęs žmogus atrodo mielas, draugiškas, linksmas. Iki tol, kol "įsijungia" asmeninis skonis, nuostatos.
Aš sakyčiau, norint patikti vyrams aplamai, reikia rengtis šiltais tonais ir ryškiai, spalvotai. Bet jei tai netinka... smile.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 19:05)

Papildyta:
Dar viena panaši, galbūt aiškiau matosi spalva:
http://ep.yimg.com/c...9_2200_38191411
Padėkite  4u.gif nes ta spalva gal artimesnė kūno spalvai, o ne tos su pilkuu gražios nude  rolleyes.gif

Labai graži ir universali spalva, tinka bene prie visko good.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 13, 18:44)
Burbuli, kaip tik zmonese skaiciau Rutos Lee patarimus musu Asunauskaitei - jei turi grazu veida, batelius rinkis tik kuno spalvos kad nenukreiptum demesio smile.gif Tokie kaip antroj fotkej manau idealus  mirksiukas.gif

A iš kur dabar sužinoti ar veidas gražus lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 13, 18:44)
Labai graži ir universali spalva, tinka bene prie visko  good.gif

Bet man jie atrodo tokie lyg su kažkokiu žalsvumu.. o gal ir juokingai skamba toks mano apibūdinimas lotuliukas.gif bijau, kad nepriderinsiu.. gal bandyti pirkti ir namie matuotis su rūbais ir jeigu ką grąžinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 13, 18:44)
Viska pasirodysiu albume kai tik gausiu rakta  4u.gif

DELA, nezinau ar kas jau atsiunte, bet jei ka, jusu dezute perkrauta mirksiukas.gif

O del mazos juodos - cia pagal ta pacia spalvu psichologija, kuri visgi egzistuoja. Melyna kelia pasitikejima, pastele siltesnius jausmus, juoda simbolizuoja kazkoki atsiribojima. Kiek tame tiesos -spresti kiekvienam asmeniskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 kovo 2012 - 18:55
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 19:05)
žinokit pasiginčyčiau hihihi.gif ne tiek iš meilės juodai mažai suknelei.. bet mano jau beveik vyrą su juoda spalva tai užkariautum visam gyvenimui, vien todėl, kad jis spalvų `nepažįsta` ir juoda jam pati pačiausia spalva  lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 13, 19:44)
Aš galvoju, kad kiek vyrų, tiek nuomonių  smile.gif 
O jei pagal daugumą žiūrėti, tai gal ir yra kažkokios tendencijos. Tuo labiau, kad kiekviena spalva "neša" savo žinią. Pvz daugumai žmonių geltona simbolizuoja saulę, šilumą, atitinkamai geltonai apsirengęs žmogus atrodo mielas, draugiškas, linksmas. Iki tol, kol "įsijungia" asmeninis skonis, nuostatos.
Aš sakyčiau, norint patikti vyrams aplamai, reikia rengtis šiltais tonais ir ryškiai, spalvotai. Bet jei tai netinka...  smile.gif

drinks_cheers.gif Nėra niekur jokio universalaus dalyko, tai ir spalvos neišimtis. Tik buvo įdomu pasižiūrėti į spalvas ir iš kiek kitos pusės 4u.gif
Papildyta:
Aš dar turiu klausimą dėl buurbuulio įkeltų batų spalvos: ar ji šilta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 13, 19:52)
DELA, nezinau ar kas jau atsiunte, bet jei ka, jusu dezute perkrauta mirksiukas.gif

O del mazos juodos - cia pagal ta pacia spalvu psichologija, kuri visgi egzistuoja. Melyna kelia pasitikejima, pastele siltesnius jausmus, juoda simbolizuoja kazkoki atsiribojima. Kiek tame tiesos  -spresti kiekvienam asmeniskai smile.gif

Prasivaliau ax.gif

Del burbulio batu - pirma foto man salta, antroje silta rolleyes.gif vat pirmoje tie batai gal tikrai tokie i zalsvuma.. antroje tikrai ne, jei yra galimybe manau nieko tokio jei pasimatavus sugrazintumet mirksiukas.gif

KAi gausiu albumo raktus - tuomet imesiu daugiau savo foto su skirtingom spalvom, gal patikslinsit mano tipa rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti