Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Radau, kur diskutuota apie mano spalvinį tipą (čia), tai tiek bytte, tiek dontstop ir cool summer paminėjo g.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 02 17, 16:01)
pagal mane tai siltos smile.gif
kai nustatinejo tipa kiek pamenu buvo gal tik 2-3 nuotraukos dabar daugiau ax.gif

4u.gif aha, tada nedaug nuotraukų buvau įkėlusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 17, 15:03)
Radau, kur diskutuota apie mano spalvinį tipą (čia), tai tiek bytte, tiek dontstop ir cool summer paminėjo g.gif
Papildyta:

4u.gif aha, tada nedaug nuotraukų buvau įkėlusi blush2.gif

Nzn Babi. Ne be reikalo Kate Holmes prisiminiau, sako kad ji Soft vasara, bet manes iki galo neitikimo g.gif kaip softui ar ne per gerai i su sodresnem spalvom atrodo g.gif Bet jei ji Soft tai ir tu gali buti Soft g.gif
Siaip reiktu foto su ivairesnes spalvom gal g.gif jei yra abejoniu. Kazkam cia taip buvo, kad nepaaiskejo, kol neidejo foto su skirtingom spalvom g.gif
Gal reiktu kelt klausima i spalvu tema? blush2.gif

Del nespalvotu foto - jos padeda pamatyti kontrasta, as del to savo juodai balta ikeliau irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 vasario 2012 - 16:12
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 17:10)
Nzn Babi. Ne be reikalo Kate Holmes prisiminiau, sako kad ji Soft vasara, bet manes iki galo neitikimo g.gif kaip softui ar ne per gerai i su sodresnem spalvom atrodo g.gif Bet jei ji Soft tai ir tu gali buti Soft g.gif
Siaip reiktu foto su ivairesnes spalvom gal g.gif jei yra abejoniu. Kazkam cia taip buvo, kad nepaaiskejo, kol neidejo foto su skirtingom spalvom g.gif
Gal reiktu kelt klausima i spalvu tema? blush2.gif

Del nespalvotu foto  - jos padeda pamatyti kontrasta, as del to savo juodai balta ikeliau irgi.

Nuspręsta, bus daroma fotosesija 4u.gif Fotografuotis šalia lango reikia, taip? blush2.gif
Aha, toliau klausimus uždavinėsiu toj temoj drinks_cheers.gif

Matavausi tą savo megztą suknelę be nieko apačioje (kad jokios rankovės nebūtų išlindę) ir su kūno spalvos pėdkelnėmis. Atrodo žymiai geriau smile.gif Dar nusipirkau tokį pilką golfą tai irgi visai neblogai (geriau negu baltos rankovės išlindę), bet į šventę eisiu plikomis rankomis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

skaitau jus nuo pat pirmos temos, tik nesireiskiu. Labai dziaugiuosi sia tema, nes anksciau visiskai nieko nezinojau apie spalvas ir devejau man visai netinkancias ir buvau nepatenkinta tuo, kaip atrodau. Ir dabar nedaug tesuprantu apie spalvas, neturiu deja to matymo (pavydziai skaitau byttes pasisakymus), bet bent jau zinau, kodel nepatinka tai, ka matau veidrodyje.
Pati save -gal klaidingai?..- nusistaciau kaip soft summer, esu visa pilka juodais paakiais, zalsvai pilkom akim su gelsvu apvadu apie leliuke. Siandien netiketai turiu laisva diena, ir is neturejimo ka veikt lotuliukas.gif nusifotografavau su ivairiu spalvu savo drabuziais. bent jau pati sau geriausiai atrodau su tamsesne pilka (skara 16 foto) ir tamsiai pilkai zalsva (megztinis 4 foto). ..Niurokos spalvos, iki siol taip rengdavausi, bet, kaip ir Shana, gyvenu pietuose, ir jau taip noretusi ryskesniu spalvu........
Noreciau paprasyti, kad patvirtintumete ar paneigtumet mano tipa, butu labai idomu suzinot su kurioms spalvomis, jusu nuomone, atrodau geriausiai.
Stai nuoroda i mano albuma; toms, kas sutiktu paziureti, atsiusciau slaptazodi. Aciu smile.gif
Atsakyti
Na štai, įkėliau nuotraukų su įvairiom spalvom. Jei kas galėsit, peržiūrėkit ir pasakykit savo nuomonę spalvinio tipo temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 17, 19:07)
Na štai, įkėliau nuotraukų su įvairiom spalvom. Jei kas galėsit, peržiūrėkit ir pasakykit savo nuomonę spalvinio tipo temoje 4u.gif

Babi, man atrodo tavo dabas perniek verysad.gif , nes viska gadina fonas, kuris yra pakankamai ryskus ir finale iskreipia bendra vazida ta prasme, kad neaisku kas itakoja - pasirinktos spalvos drabuzis ar fonas.. zodziu, viskas mirguliuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 17 vasario 2012 - 18:53
QUOTE(sunray @ 2012 02 17, 19:41)
Babi, man atrodo tavo dabas perniek verysad.gif , nes viska gadina fonas, kuris yra pakankamai ryskus ir finale iskreipia bendra vazida ta prasme, kad neaisku kas itakoja - pasirinktos spalvos drabuzis ar fonas.. zodziu, viskas mirguliuoja.

doh.gif o kokios spalvos fonas tiktų? ax.gif Gal su kokias programa išeitų tą foną pakeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 17, 20:21)
doh.gif o kokios spalvos fonas tiktų?  ax.gif Gal su kokias programa išeitų tą foną pakeisti g.gif

man atrodo, kad osinkoj sitie bandymai su medziagomis visai neblogai atidirbti, imetu linka http://club.osinka.r...100283?&start=0, gal pades 4u.gif sviesa visose nuotraukose turi kristi kuo tolygiau, kad nebutu taip jog viena nuotrauka sesely, o kita tiesioginiuose spinduliuose (aisku musu ziema tai negresia:)), o fonas kuo neutralesnis, pastebejau, kad dazniausiai renkasi balta, as kai fotkinausi tiesiau balta medziagos skiaute ir lindau balkona, nes ten geriausias apsvietimas, bet fotkinausi rudeni, ziema butu ziauru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 14:31)
Atmetimo budo mastau - kas dar galetu but jei ne DW? Man nelabai kitu variantu yra. Del akiu - mano jos nera tokios iki galo saltos (bent as taip matau savo kompe, bet zinom kad cia biski burimas). IMHO jei Yuzu noretu keisti tipa, tai lengviausia tai butu daryti butent i Deep autumn.
Del juodos - gal nera jai geriausia spalva, bet velgi labai jos negadina, dar turint omeny, kad be makiazo g.gif Visgi dauguma ne ziemu be makiazo ir su juoda atrodo taip, kad daktaras is kart duotu biuleteni. Todel is manau, kad gaunasi svelnus DW variantas smile.gif

Pritariu del burimo, bet vistiek smagu smile.gif . Siandien turejau laiko, ziurinejau osinka, uzstrigo vienos forumietes akys, fotkinta buvo is toliau ir is arciau - matosi raineles rastas. Is nuotraukos normaliu planu akys atrodo tiesiog rudos, taciau priartinus arciau matosi, kad ten yra dar kelios spalvos, finale akys ne rudos, o rudai zalios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 17, 21:33)
man atrodo, kad osinkoj sitie bandymai su medziagomis visai neblogai atidirbti, imetu linka http://club.osinka.r...100283?&start=0, gal pades 4u.gif sviesa visose nuotraukose turi kristi kuo tolygiau, kad nebutu taip jog viena nuotrauka sesely, o kita tiesioginiuose spinduliuose (aisku musu ziema tai negresia:)), o fonas kuo neutralesnis, pastebejau, kad dazniausiai renkasi balta, as kai fotkinausi tiesiau balta medziagos skiaute ir lindau balkona, nes ten geriausias apsvietimas, bet fotkinausi rudeni, ziema butu ziauru smile.gif

Ačiū, einu nagrinėtis ką ten osinkoj rašo ir ryt darysiu naują fotosesiją 4u.gif
Atsakyti
Iškilo klausimas, o kodėl osinkoj jos fotosesijas daro plaukus uždengdamos? g.gif kad grynesnį spalvinį tipą rasti? Nes man dabar sukasi galvoje, kaip geriausia sau spalvas pasirinkinėti, ar pagal natūralų tipą ar pagal pasikeitųsį pagal dažytus plaukus g.gif kadangi baziniai garderobo daiktai jau nemaža investicija, tai norėtųsi teisingai pasirinkti...
Atsakyti
Atradau faina puslapiuka, gal kam pravers smile.gif

http://www.thechicfa....com/index.html

Atsakyti