Sveikos,
skaitau jus nuo pat pirmos temos, tik nesireiskiu. Labai dziaugiuosi sia tema, nes anksciau visiskai nieko nezinojau apie spalvas ir devejau man visai netinkancias ir buvau nepatenkinta tuo, kaip atrodau. Ir dabar nedaug tesuprantu apie spalvas, neturiu deja to
matymo (pavydziai skaitau byttes pasisakymus), bet bent jau zinau, kodel nepatinka tai, ka matau veidrodyje.
Pati save -gal klaidingai?..- nusistaciau kaip soft summer, esu visa pilka juodais paakiais, zalsvai pilkom akim su gelsvu apvadu apie leliuke. Siandien netiketai turiu laisva diena, ir is neturejimo ka veikt
nusifotografavau su ivairiu spalvu savo drabuziais. bent jau pati sau geriausiai atrodau su tamsesne pilka (skara 16 foto) ir tamsiai pilkai zalsva (megztinis 4 foto). ..Niurokos spalvos, iki siol taip rengdavausi, bet, kaip ir Shana, gyvenu pietuose, ir jau taip noretusi ryskesniu spalvu........
Noreciau paprasyti, kad patvirtintumete ar paneigtumet mano tipa, butu labai idomu suzinot su kurioms spalvomis, jusu nuomone, atrodau geriausiai.
Stai nuoroda i mano albuma; toms, kas sutiktu paziureti, atsiusciau slaptazodi. Aciu